Gebeliğe Hazırlık YENI AY YENI BAŞLANGIÇLAR KASIM AYI UĞURLU GELSIN INSALLAH HATUNLAR BATLARI ALALIM

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar benim bat 1 Kasım biliyorsunuz daha cok var ama ben bugun test yaptım hiçbişey cıkmadı silik bile cıkmadımsize diyorum moral bozmayın dıye ama benım moralım bozuldu
Kuzum varsa bile idrara geçmemiştir canını sık.a adetini bekle insallah pozitif olacaktir

Anneyimbenanne35 hiç umudum kalmadı sanki ya benki kışın ortasında evse terlik bile giymem bu ay üşütmeyeyim bile ona kadar dikkat ettim soguga vermedm hiç kendimi hala sol kasıgım ağrıyo ama bu ay olmayacak sanki

Ins emeklerimiz bosa gitmesin ya bende oyle cok dikkat ettim usutmeyim die bat tarihin bi grlsin cnm hemen umitsizlige kapılma ins hayırlısı herseyin....
Bnmkisi artik o kadar giyinmeme ragmrn usuttum sanrm enfeksiyon falan var snrm

Tatlım umutsuz düşünme evet çok zor hayal kırıklığı yaşamak ben 3 tane yavrum olduğu halde okadr çok istiyorumki seni çok iyi anlıyorum ama sabır ve dua ile gelecek rabbim geciktiriyorsa geliştiriyordur bunu unutma pozitif ol insallah yanılırsın ve negatif yerine kocaman pozitif gorurusn balim

catlatma ignesinden sonraki 9. gün bitti 10. gün basladi kizlar ovulasyon testi yaptim t cizgisi hala siliklesmedi hic ve c cizgisinden daha koyu.
cok kisinin siliklesiyormus ama bende siliklesmedi daha. bi umut varmi acaba ya
böyle siliklesmeyen oldumu ? olduysada sonuc nasildi gebelik olustumu ?
gebelik testi icin bekliyorum daha. yorumlariniza sevinirim simdiden tesekkürler..

fotografi anca yükledebildim böyle görünüyor kizlar.
sizde kacinci günden sonra siliklesmeye basladi acaba ?

Eklentiler

• image.webp
    7,5 KB · Görüntüleme: 42
Kız herkesin ki erken cikacak diye birsey yok ki bnm kızım 10 15 gunluk gecikmede bile cikmamisti
Hele ben küçük kizimi 7 haftalık iken 4 gün üst üste her sabah kusma ile şüphelenip evde test yapmıştım öyle çıkmıştı ya

Selam kizlar ben geldim gecen ay hüsran oldu üstelik 20 ekimde olan regl 15 inde geldi bakalim kasimda 12 de olacagimi yaziyor takvim uygulamasi insallah olmambu arada gene uygulamada yazan uzere yarin yumurtlama gunum bizm bugun sabah iiliski oldu ama malesef 1 kere cocuk hastaydı anca bakalim hayirlisi

Kizlar benim kahverengi akintilarim dün bitti sukur insallah tez zamanda gebe kaliriz 1 2 gune birliktelik dusujuyorum esimle insallah tutar

Ayy inşallah hepimize nasip etsin ya kocaman bir amin balım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…