- Konu Sahibi Anneyimbenanne35
-
Kuzum varsa bile idrara geçmemiştir canını sık.a adetini bekle insallah pozitif olacaktirKızlar benim bat 1 Kasım biliyorsunuz daha cok var ama ben bugun test yaptım hiçbişey cıkmadı silik bile cıkmadımsize diyorum moral bozmayın dıye ama benım moralım bozuldu
Ay ne bileyim ya çoğunlukla bazılarında erken cıkıyor bu sabah da yaptım hıç bişey cıkmadı puff rabbim hayırlısını versinKuzum varsa bile idrara geçmemiştir canını sık.a adetini bekle insallah pozitif olacaktir
Aynen cnm gitmedim dahaKuzum senin randevu 1 kasımda demi daha gitmedin yani
Kız herkesin ki erken cikacak diye birsey yok ki bnm kızım 10 15 gunluk gecikmede bile cikmamistiAy ne bileyim ya çoğunlukla bazılarında erken cıkıyor bu sabah da yaptım hıç bişey cıkmadı puff rabbim hayırlısını versin
Ins emeklerimiz bosa gitmesin ya bende oyle cok dikkat ettim usutmeyim die bat tarihin bi grlsin cnm hemen umitsizlige kapılma ins hayırlısı herseyin....Anneyimbenanne35 hiç umudum kalmadı sanki ya benki kışın ortasında evse terlik bile giymem bu ay üşütmeyeyim bile ona kadar dikkat ettim soguga vermedm hiç kendimi hala sol kasıgım ağrıyo ama bu ay olmayacak sanki
Tatlım umutsuz düşünme evet çok zor hayal kırıklığı yaşamak ben 3 tane yavrum olduğu halde okadr çok istiyorumki seni çok iyi anlıyorum ama sabır ve dua ile gelecek rabbim geciktiriyorsa geliştiriyordur bunu unutma pozitif ol insallah yanılırsın ve negatif yerine kocaman pozitif gorurusn balimAnneyimbenanne35 hiç umudum kalmadı sanki ya benki kışın ortasında evse terlik bile giymem bu ay üşütmeyeyim bile ona kadar dikkat ettim soguga vermedm hiç kendimi hala sol kasıgım ağrıyo ama bu ay olmayacak sanki
Olucak olucak insallah olucam allah nasip etmiştir insallah kuzumAy ne bileyim ya çoğunlukla bazılarında erken cıkıyor bu sabah da yaptım hıç bişey cıkmadı puff rabbim hayırlısını versin
Hele ben küçük kizimi 7 haftalık iken 4 gün üst üste her sabah kusma ile şüphelenip evde test yapmıştım öyle çıkmıştı yaKız herkesin ki erken cikacak diye birsey yok ki bnm kızım 10 15 gunluk gecikmede bile cikmamisti
Oo bak sımdı yıne umutlandımKız herkesin ki erken cikacak diye birsey yok ki bnm kızım 10 15 gunluk gecikmede bile cikmamisti
Ayy inşallah hepimize nasip etsin yaTatlım umutsuz düşünme evet çok zor hayal kırıklığı yaşamak ben 3 tane yavrum olduğu halde okadr çok istiyorumki seni çok iyi anlıyorum ama sabır ve dua ile gelecek rabbim geciktiriyorsa geliştiriyordur bunu unutma pozitif ol insallah yanılırsın ve negatif yerine kocaman pozitif gorurusn balim
Tabi cnm illa erken ogrenilmiyor malesefHele ben küçük kizimi 7 haftalık iken 4 gün üst üste her sabah kusma ile şüphelenip evde test yapmıştım öyle çıkmıştı ya
Tabi cnm bati bekle bklm bi gecikme olursa yine yaparsin testOo bak sımdı yıne umutlandım
Ay zaten şu beklemek varya en zoru bu zatenTabi cnm bati bekle bklm bi gecikme olursa yine yaparsin test
Yok yapmadım canimAy zaten şu beklemek varya en zoru bu zatensen o testten sonra yine yaptınmı hiç canım
doktora gidince bizi de habersiz bırakma canısıYok yapmadım canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?