Yeni ayrıldığım sevgilimin Whatsapp araması?

Nkrcklr

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
26 Ocak 2016
1.796
593
123
Arkadaşlar 2 ay önce ayrıldık. Anlaşamadığımız noktalar oldu. Muhtemelen hastalığımı kaldıramadı kendisi. Ben instragram engellemiştim. Wp’den numarasını silmiştim. Sabah uyandığımda wp sesli araması yaptığını gördüm gece 12’de. Yurtdışında yaşıyor. Telefonum uçuş modundaydı. Muhtemelen yanlışlıkla bastı diye düşünüyorum. Gerçekten konuşmak istese mesaj filan da atardı herhalde. Yada engelli olup olmadığını mı anlamaya çalıştı ne yaptı bilmiyorum. İçimde kalan şeyler vardı niye aradın diye yazıp bir saydırasım var ama rahatlar mıyım sizce?

Arayıp saydırsan hala unutamadığını düşünmez mi? Hiç yaşanmamış gibi davran.

Eski konularınıza baktım da kireçlenme mi hastalığınız yani? Amansız bir hastalığınız var sandım okuyunca bu cümleyi. Gideni umursamamak lazım,saydırmak bile bir umursama bence.
Kireçlenme ama terkedildik işte bundan sebep yürüyemeyince istenmedim. Bir noktada amansız aylardır uğraşıyorum arpa boyu yol katettim ama şükür. Haklısınız ama gördüğümü anlasın istiyorum bir yandan sanırım ne geçecek elime gerçi hiçbişey. Şey mi yazsam diyorum eski hediyeleri filan mı isteyecektin:)

Kendisi vıttırı vızzık cinsinden bir erkek olduğu için dikkat çekmeye çalışmış da olabilir yanlışlıkla aramış da olabilir. Konuşmak isteyen her türlü mesaj atar ,arar. Boşver gitsin.

Back
X