merhabalar, sevgilimle 3 ay önce tanışmıştık uzak ilişki olmasına rağmen herşey çok güzeldi nerdeyse 2 haftada bir görüşüyorduk, benim bulunudğum şehre geliyordu vesaire.. derken birden bana ben kıbrısa gitcem dedi ben de ayrıldım.şimdi ne alaka diyenleri duyar gibiyim:/
1.ben ona şehirdışına çıkarken plan yaparken dahi haber veriyorum.o niye planlı olan birşeyi bana birgün evvel söylüyor üstelik msjla.
2.kış günü erkek erkege tatil kıbrıs anlamsız
3.bana zaten sen de gelirmisn falan demek yok tam tersi.ben arkadşımla biyere gidemiycekmiyim illa seenle mi gitcem senle mi gitmek zorundayım sorular....
4.daha ilişkinin 4. ayı be insafsız
herneyse acaba ben bu çocuga 3 ay içinde aşık olmuş olabilitem yüzde kaç *** ve bu saçma konuya takılmam üzülmem gereksiz değilmi ama takıldım kaldım*** SONUÇ:kafam karışık arkadaşlar, çocuk ayrılmak istemiyor zaten bu konudaki tutumumu anlamsız görüyor...gerçekten ben mi büyütüyorum yoksa aynı şeye başka bır kızın tepkisi nolurdu:s
merhabalar, sevgilimle 3 ay önce tanışmıştık uzak ilişki olmasına rağmen herşey çok güzeldi nerdeyse 2 haftada bir görüşüyorduk, benim bulunudğum şehre geliyordu vesaire.. derken birden bana ben kıbrısa gitcem dedi ben de ayrıldım.şimdi ne alaka diyenleri duyar gibiyim:/
1.ben ona şehirdışına çıkarken plan yaparken dahi haber veriyorum.o niye planlı olan birşeyi bana birgün evvel söylüyor üstelik msjla.
2.kış günü erkek erkege tatil kıbrıs anlamsız
3.bana zaten sen de gelirmisn falan demek yok tam tersi.ben arkadşımla biyere gidemiycekmiyim illa seenle mi gitcem senle mi gitmek zorundayım sorular....
4.daha ilişkinin 4. ayı be insafsız
herneyse acaba ben bu çocuga 3 ay içinde aşık olmuş olabilitem yüzde kaç *** ve bu saçma konuya takılmam üzülmem gereksiz değilmi ama takıldım kaldım*** SONUÇ:kafam karışık arkadaşlar, çocuk ayrılmak istemiyor zaten bu konudaki tutumumu anlamsız görüyor...gerçekten ben mi büyütüyorum yoksa aynı şeye başka bır kızın tepkisi nolurdu:s
aradan bi hafta geçti dediğine göre kıbrısa falan gitti geldi yani demi?aradan bir hafta geçti sonra aslında haklısın özür dilerim falan dedi ama nedense benim içim soğudu bir yandan da seviyor gibiyim napıcam bilemedim bende biraz zaman ver hatta ben düşüniyim dedim
bu kısas olayını zaten yapmam lazım içimde kalmadan hatta aa ben istanbuldayım bu arada dicem meselasiz durumu düzeltin ve sizde bir hafta sonu kız arkadaşlarınızla plan yapıp bir gün önceden söyleyin :) kısasa kısas
ben ona şehirdışına çıkarken plan yaparken dahi haber veriyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?