bıkere deseydınız uyarsaydını söför beyi,belkı bu kadar panık olmazdın
yavas yavas bı korkuyu uzerinden atacaga emınım bende bıkere kaza gecırmıstım ondan sonra hep yola bakma gıbı sacma bı alıskanlıgım ortaya cıktı otobuste en arkada bıle olsam o yolu gormelıyım
sorma bendede feci bi şekilde araba fobisi başladı geçen hafta kaza yaptığımdan beri arabamı süremiyorum ölece duruyor napıcam nasıl aşıcam bilemiyorum hergece kabuslar off ALLAH ım ban ayardım et
ben bu sendromu nasıl atlatcam bilemiyorum
geçmiş olsun..çok kötü bi durum ya inş ikimizde bi an önce atlatırız..
sorma bendede feci bi şekilde araba fobisi başladı geçen hafta kaza yaptığımdan beri arabamı süremiyorum ölece duruyor napıcam nasıl aşıcam bilemiyorum hergece kabuslar off ALLAH ım ban ayardım et
ben bu sendromu nasıl atlatcam bilemiyorum
arabayla adamın üzerinden geçince kolay kolay atlatılamıyor bu sendrom
Bende büyük hevesle aldım ehliyetimi..hemen araba aldı eşim sürpriz yapıp ama henüz trafiğe çıkamadımbende korkuyorum,yazık arabam öyle duruyor park yerinde
Hele İstanbul trafiğinde nasıl kullanıcam bilemiyorum
bende bi kere arabayı kapının önunde tumsek var radan dusurdum aks kırıyodum nerdeyse ondan sonra epey korktumsonra yavas yavas kullanmaya basladım
ha hala korkuyırum kullanırken çünkü istanbulda çok abuk subuk kullananda var korkuyorum içimdende besmele çekiyorum korkma diyorum kendi kendime ama kullanmaktan vazgeçmiyorumm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?