Yeni başlayan çeyiz maratonum...

lene

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2014
504
36
43
Balıkesir
Öncelikle merhaba arkadaşlar aranızda yeniyim çeyiz alışverişine de yeni başladım umarım beğenirsiniz ve daha neler almam gerekir yorumlarınızı bekliyorum.
Günlük yemek takımım 12 kişilik
Günlük kahvaltı takımım biev 12 kişilik biev kahvaltılığım
Günlük çelik, seramik ve teflon tencerelerim
Günlük çtkb takımım schafer 90 parça
Nevresim takımlarım 5 tane daha var ancak fotoğraflarını bulamadım.
Minteks pike takımlarım
Battaniyem 2 tane daha var ama onların da fotoğraflarını bulamadım
Arzum çaycım robot takımım ketlm ve felix katı meyve sıkacağım
baharat takımlarım

emsan kavanoz takımlarım çaydanlık da kavanoz aynısı ama fotoğrafını bulamadım
tepsilerim

pasta takımım keramika 12 kişilik
günlük çay takımımEki Görüntüle 1093897
kahve takımlarım
karaca home bornoz takımım
bardak altlıklarım
baharatlık takımım Eki Görüntüle 1093906 Eki Görüntüle 1093907 cam kesme panomEki Görüntüle 1093910 ikea mumluk Eki Görüntüle 1093914 ikea saksılık Eki Görüntüle 1093916 Eki Görüntüle 1093919 muffin kaplarım reçellik vestel kazanlı sanayi ütüm masa örtüm ve peçeteliklerim benimki siyah beyaz karışık ama onun da tam fotosunu bulamadım model bu ama

öncelikle her birini ağız tadıyla kullanmayı mutlulukla sağlıkla kullanmayı nasip etsin RABBİM
biev günlük çiçekli yemek takımına bayıldım :)
ama ben bu çeyiz topiklerinde gecelik falan paylaşılmasını doğru bulmuyorum netice de mahrem yani

Zevkle seçilmiş ürünlerle dolu bir çeyiz daha Allah sevdiceğinle beraber mutlu günlerde kullanmayı nasip etsin inşallah

hayırlı olsun canım emsan kavanoz takımlarını cok begendim ne kadar mal oldu onlar

cnm bütün eşyaların çook güzel güle güle kullan allah aşkla mutlulukla kullanmak nasip etsin

TSK ederim düşünceleriniz için :) ben gecelikleri paylasmakta sakinca gormedim ama tavsiyenizi dikkate alicam tskler :)

hayırlı olsun canım emsan kavanoz takımlarını cok begendim ne kadar mal oldu onlar

Aslinda hepsi ayri ayri satiliyor ama yasadigim yerde emsanin bayiligini yapan yer kampanya yapmis caydanlik dahil 310tlye geldi normalde caydanlik 180mis setle 100tlye geldi

Canım çeyizlerin çok cici güle güle kullan inşaAllahhh

Yeni başlamana rağmen büyük kısmını halletmişsin hepsi çok güzel Allah güle güle kullanmayı nasip etsin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…