Yeni başlayan çeyiz maratonum...

Iyi yapmışsin güzel güzel günlerde kullan ☺☺

SM-N9000Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Ufak tefek bir kaç şey daha almışken yükleyeyim dedim Günlük klozet takımım
Bana bir şeyler oluyor kahve takımı almaya doyamıyorum çeyizim kahve takımıyla dolu olucak bu gidişle mini dikiş makinam ve mumlarım

Son düzenleme:

kelebekli takımına ve çay bardaklarına bayıldım iyi günlerde ağız tadı ile kullanmayı nasip etsin rabbim inşalah :)

Canim caysetinin tepsisi cam mi boyle bi cayseti begenmistim ama siyahti 90 tl diye almadim sen bnu nerden aldin ve de fiyati uygunmuydu.bayagidir ara verdim aldiklarimi odemeye calisiyorum ama ilk firsatta baslarim yine akmaya magazalara:-D

Canim caysetinin tepsisi cam mi boyle bi cayseti begenmistim ama siyahti 90 tl diye almadim sen bnu nerden aldin ve de fiyati uygunmuydu.bayagidir ara verdim aldiklarimi odemeye calisiyorum ama ilk firsatta baslarim yine akmaya magazalara:-D

Züccaciyeden aldım canım. Tepsi cam ve tepsi dahil fiyatı 25 tl idi fiyatı duyunca hiç kaçırmadan aldım ellerinde bir tane vardı

Çok güzeller mutlulukla kullanın

uzun zamandır foruma girememiştim yeni aldıklarımı yükleyeyim dedim umarm beğenirsiniz [ATTACH
=full]1311247[/ATTACH]

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…