birkaç gün önce yeni bir ilişkiye adım attım kızlar. henüz çok çok yeni. birbirimizi tanıma aşamasındayız ama benim kafamda bazı soru işaretleri var. sizce bunlar nasıl düzelir 
neler seni düşündüren derseniz; ilk olarak çok çekingen biri
yani belki de ilk buluşmalarımız olduğu için böyledir bilemiyorum ama çok az konuşuyor. genelde ben konuşuyorum. kendini ifade etmediği için de ne düşünüyor ne hissediyor bilemiyorum. ben ona soruyorum ' söylemek istediğin bir şey var mı ' diye ya da ' ne düşünüyorsun bu konuda ' falan diye, verdiği cvplar beni tatmin etmiyor. iki üç sene önce uzun bir ilişkiden çıkmış. sonra askere gitmiş falan. o uzun ilişkisinden sonra ilk ilişkisi benim yani. belki bunun şaşkınlığı falan da vardır. çünkü ben bir erkeğin bu kadar çekingen olabileceğine inanmıyorum :s içinde onun da fırtınalar kopuyordur eminim. bir de bana ilk buluşmamızdan sonra msj attı dedi ki ' bazı kusurlarımı görmezlikten gel zamanla düzelecektir inan.. ' kızlar sizce böyle az konuşması iyi bir şey mi ve ilerde düzelir mi bu durum. ben onu nasıl açabilirim neler diyebilirim :44:
onun dışında çok centilmen
bir yere gideceğimiz zaman arabanın kapısını açıyor bana falan :) sevgilisine falan hesap ödetmiyormuş asla :) ilk buluşmamızda bana hediye almış
bir de mesela bana diyor ki ' bana herhangi bir saatte herhangi bir yere gidelim de hiç üşenmem anında gideriz ' diyor, ' ya da mesela canım tekirdağ köftesi istedi de kalkar gider tekirdağdan alır getiririm yada birlikte gideriz ' diyor
tip olarak falan çok iyi aslında. maddi durumları falan da iyi ailesi de iyi. tam evlenilecek erkek yani
ama işte bu az konuşması aklıma takıldı :s :s :s pasif biri gibi göründü aksine ben öyle değilim.. rahat biriyim yani.. off biliyorum dört dörtlük te kimse yok ama ne bileyim ondan soğumaktan korkuyorum
ben çok mu şey istiyorum kızlar 

neler seni düşündüren derseniz; ilk olarak çok çekingen biri

onun dışında çok centilmen

Son düzenleme: