- 13 Ekim 2011
- 4.213
- 507
- 163
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Umarım mutlu olursun hayırlı olsun..
İlişkilerin başlangıçları böyle değilmidir.Aslında çok hoşlanmışsın sende baksana soğumaktan korkuyorum diyorsun.. Sende yormadan devam ettirebilirsin. ...Erkekler uzun süreçli ilişkilerinde bence kendilerini yormayacak insanlarla beraber olmak ister.
Ondan soğumak istemiyorsun değil mi :) her zaman soru sormakta önemli ama gözlem yolu ile onu gerçekten daha iyi tanıyabilirsin tanıdıkça bundan ne kadar keyif aldığını öğrenmelisin..
Yanlış anlama canım gerçekten efendi hoş bir şey kadını zarif gösterir gururu okşanır hesabı ödemek arabanın kapısını açması vss.. Bunları düşünerek hayallere dalma bir gün olmadığında bunlar :) kendini üzmeye başlarsın. Birde gerçekten zaman geçtikçe anlayacaksın ki bunlar önemli değil..
Senin için önemli olan (en azından evlenince anlıyorsun iyice ) onun ve senin ne kadar mutlu olduğunuz manevi olarak ..Para vs gezmeler tozmlar hep ikinci plana kalıyor.. Sadece biz noktası önem kazanıyor... Akşam eve geldiğinde o kapı çaldığında güler yüzünnü görmek için bütünü günü heba edebilirsin...
Aslında tam anlatamıyorum :))) Umarım mutlu olursun :)))
rica ederim.yardımcı olabildiysem ne mutlu.
yok canım hiiiç düşünmüyordum bile evleneceğim kişiyi rüyamda görmek.
2 gece üst üste girdi rüyama.
Gülseeeennnnnn çok sevindim öncelikle belirteyim.
Sen çok pozitif bir insansın inşallah mutlu olursun canımm.
Bence çok ince biri karşındaa ki de hediye alması falan çok hoş.
Söylemiş de zaten biraz zaman ver , çekingenliğini atacaktır muhakkak
![]()
ben şu an tam da anlattığın karakterde birisi ile beraberim ayrıca onun ilk ilişkisi oluyor daha da dezavantajlıydım. ama zamanla açılıyorlar sen içini ferah tut.
:) evet şuana kadar ilk buluşmada hediye alan ilk kişi oldu kendisi ve bu çok hoşuma gitti =) sen naptın en son ayrılmıştınyeni konunu şimdi gördüm okuycm şimdi
![]()
aslında ortak arkadaşlarımız var, onlar sevgilimi önceden de tanıyorlar yani. sevgilim arkadaş ortamında da çok fazla konuşmazmış. yapısı öyle heralde :44: yaa çok aşırı konuşmasını da tercih etmem ama daha tanışma dönemimiz olduğu için azck kendisini ifade etsin istiyorumyok bunaltmıyorum canım konuş konuş konuş diye yakasına yapışmadım yani bebeğiiim :d :d ama işte aklıma takılıyor
![]()
cok konusup bos konusacagina,
az konusup öz konusmasi daha iyi,
mutluluklar diilerim,
yazdiklarina bakarsan efendi biri gibi,
INSALLAH boyle devam eder![]()
daha yeni başlamış bir ilişki sonuçta. çekingen biri bellki. zaman geçtikçe, alıştıkça açılacaktır çenesi merak etme. bu sefer de susturmak için uğraşırsın
hem anlattığın kadarıyla da geyt efendin. birtek konuşmuyor diye dert yapma.
canım bence sana karşı çok güzel şeyler hissediyordur ve bu yüzden çok heycanlandığından dolayı konuşamıyo olabilir. bence ona zaman tanı. belki zamanla açılır diğer huyları da iyiymiş hem.
şimdiden hüküm vermek yanlış olur..
yapısı mı öyle yoksa yeni ilişki olduğu için mi böyle davranıyor bilemeyiz ama çok üstüne gitme kendi de söylemiş zamanla düzelirim diye..
herşey iyi gidiyor gibi çocuğun üstüne gidipte bunaltma sakın konuş konuş diye
zamana bırak herşey yerine oturacaktır o zaman..
:) zaten çok fazla konuşsun istemiyorum yeteri kadar konuşsun istiyorum sadece :) yaa bir de bi tek bu değil dert ettiğim aslında. ben hep esmer beğenmişimdir. bu ise esmer değil açık kumral diyebilirim. tip olarak kıvanç tatlıtuğ ile halit ergenç karışımı desem tam olur heralde. gözleri de mavi üstelik. mavi gözlüler bana hep itici gelirdi. şimdi nasıl bu çocuktan hoşlandım ona şaşırıyorum.. ama herhalde davranışlarından etkilendim. ama ara ara esmer severdim ben diye aklıma takılmıyor değilböyle olunca da yeteri kadar sevmiyormuyum acaba diye kendimi sorguluyorum. sonra da diyorum ki doyumsuz muyum ben. çok mu şey istiyorum. yeni başladığı için böyle oluyordur herhalde diyorum..
![]()
Yok o diğer çocukla üç sene önce tanısmıstık ama o zaman hiçbirsey hissetmemistim. Eski konumu açtığımda yeni düsünmeye baslamıstım onu. Ama yanılmısım. Simdiki çok farklı. gayet ciddi düsündüğümüz bir iliskiye basladık simdi.
A bu arada tip olarak beğenmedim demiyorum. Çoğu kisi tarafından tip olarak baya beğenilen biri. Benim sadece arada aklıma ' esmer seviyordum ben ' düsüncesi geliyor. :s ikincisi boslukta değilim, ki olsam bile asla bu sebeplerle birini hayatıma sokmam, hiçbirsy hissetmediğim birini.
canım öncelikle hayırlısı olsunnn sevindimmkonuya gelince sende biliyorsun daha yeniisiniz biraz çekiniyordur.Alışır merak etme.En sesssizi bile hep sessiz devam etmez.
Hani nasıl konuşsam ne yapsam falan diye karar veremiyordur.bence durum geçicidir merak etme
![]()
canım daha yeni olduğu için böyle hissediyorsundur. bende önceki ilişkim ilk başladığında umrumda değildi. hatta çok soğuktum, sevmiyordum ama alıştım zamanla. 20 ay çıktık. olmadı ayrıldık. yani diyeceğim sevgi işleri hemen olmaz zamanla olur ancak. hele biraz zaman geçsin daha iyi tanıyın birbirinizi duygularından daha da emin olursun.
tip meselesine gelince. keşke hep istediğimiz gibi birileri çıksa karşımıza ama siparişle olmuyor bu işler. ben de esmerlerden hoşlanırım. ama rüyamda evleneceğim kişiyi gördüm ve sarışındıhemde sapsarı. kısmet bu işler. belli olmaz.
daha yenisiniz ve sen çoookkk heyecanlısın buda dikkatini çekmiş bizimle paylaşmışsın ama bunun cevabını zamanla alabilirsin ancak birazcık sabretmen gerekiyor .. ama genel itibariyle bakınca çok hoş,düşünceli birine benziyor
bir de şimdi sen "az konuşuyor" diye konu açtın ya konuşmaya başlayınca da "susmuyor" diye konu açtığını hayal ettim bir an nedense![]()
tabiri caizse sudan çıkmış balık gibi bence erkek arkadaşınız uzun bi lişki askerlik ve yeni ilişki. dengeyi kuramamış gibi geldi bana uzun ilişkiden sonra ilk sevgilisiyim diyosunuz bence sorun bu kolay kolay unutulmuyo çünkü uzun süren ilişkinin izleri. bide bu ayrılık dönemi askere gitme zamanına denk gelmiş 2 yıl geçmiş olsada sivildeki gibi kolay unutamaz. bence kendinizi kaptırmayın aklında eski sevgilisinin izleri olabilir ve sizin haeketlerinizde onu aradığı bulamadığı için az konuşuyor olabilir.
bütün bunlara ve diğer cevapların hepsine katılıyorum.bence tek sorun dediğin az konuşmasıyla sorun yok tatlım.zaten nerede ne zaman çok gördün çenesi düşük bir erkeği.ağır olacaksın erkeksen.kız gibi gülmek vs gibi saçma tabirlerde var biliyorsun.tipi konusuna gelşnce kabul ettiğine göre pekte zaten sana batmamış.hem bir bayan saçını sarıya boyatınca sarışın.siyaha boyatınca esmer oluyor.yazın bronzlaşır o.çokta öyle ton olarak farkı olarak ayrım yoksa sorun yok.
tavırları falan çok hoş.bir bayana yaklaşmayı biliyor demek ki.
ben de ilk zamanlar çekinmiştim bundan...
sürekli sölüyordum; işte az konuşuyorsun
neden duygularını ifade etmiyorsun...
bazen karşımızda ki erkek gerçekten duygularını
kelimelere dökmeyi bizim kadar beceremez..
bu aşamada biraz sabır gerekiyor...mesela hiç
gülmezdi adamın birişimdi kahkahalar atıyor,
espriler yapıyor bana...bakıyorum o bişiylerden
bahsediyor .susarsam o beni u,konuşturmaya
çalışıyor...seninde dediğin gibi; henüz daha
yeni bir ilişkinin içinde olduğu içindir bu sessizliği..
sabırla bekle,sorgulama,birlikteyken bir yerden konular aç.
zamanla onun da senden önce davrandığını görüceksin...
mutluluklarrr
teşekkür ederim :) az konuşup öz konuşma konusuna gelince, gereğinden de az konuşuyor
hep böyle sürecek diye endişeleniyorum![]()