- Konu Sahibi sibelfb1907
şimdi şöyle başlayayım arkadaşlar benim bir sevgilim var aynı iş yerindeyiz babası öldü ve durumları çokda iyi değil anne kardeş babaannesine o bakmakla yükümlü aldığı 1 milyar maaşla, yani sorumluluğu var. bizde zıtız iş yterinde hep kavga oluyor ama yanyana daha çok iyiyiz hissediyorum ne bilim hep kavga sorun hafta sonları buluşuyoruz genelde ben gidelim edelim diyorum oda direk tamam diyor ama bazende işleri oluyor mesaj bile yazması zor oluyor buluşamıyoruz sorduğumda tek başına olduğunu sorumlulukları olduğunu işlleri oduğunu sölüyor bende istiyorum ki benle ilgilensin, oda sevgimi dışarıya vuramıyorum ama igilenmem gereken yerde ilgileniyorum ama benim tek derdim sıkıntım sen değilsin kafamda onca problem var diyor üzüldüğümü söleyincede tek üzülen sensin benim canım yok zaten diyor, acaba ben mi çok abartıyorum ya da o çokmu ilgisiz sevmesem zaten seninle sürdürmem canımı sıkmam diyor ben şüphe edincede sizce ne yapmalıyım? sorunumhem iş yerindeki tavırlar hemde ilgisini gösterememe yani