Merhabalar,
Benim erkek arkadaşımla aramda iletişim sorunu vardı. Nişanlısından ayrılmıştı ve aradan pek zaman geçmeden biz görüşmeye başlamıştık. İlişkimiz çok yeniydi. Son zamanlarda ailesi barışması için çok baskı yapıyormuş son görüştüğümüzde böyle söyledi ve beni 2 hafta boyunca hiç arayıp sormadı, mesajlarıma ve telefonlarıma cevap vermedi, bir iki kez kapatalım ben seni arayacağım dedi ama aramadı. ben de 2 hafta boyunca delirdim tabi, sonunda nişanlısıyla barıştığını düşündüm, bi ayrılık mesajı yazdım (cevabı bile 2 gün sonra verdi) ve (biraz da onu unutmak için) beni çok seven birine şans vermek istedim ve görüşmeye başladım. Ama işte 2 hafta sonra arayıp ayrılmak istemediğini söylüyor. Nişanlısıyla falan barışmamış, çok kötü günler geçirmiş, ben onu tanımadığım için bilmiyomuşum ama o her şeyi kendi içinde yaşayan biriymiş o yüzden bana hiçbi şey anlatmamış vs vs. Yeni görüştüğüm kişi benden 14 yaş büyük, çok olgun ve inanılmaz ilgili biri ama aklım hala diğerinde sanırım. Ne yapıcağımı bilemiyorum çok üzgünüm, bana tavsiye verebilicek biri var mı????
Merhabalar,
Benim erkek arkadaşımla aramda iletişim sorunu vardı. Nişanlısından ayrılmıştı ve aradan pek zaman geçmeden biz görüşmeye başlamıştık. İlişkimiz çok yeniydi. Son zamanlarda ailesi barışması için çok baskı yapıyormuş son görüştüğümüzde böyle söyledi ve beni 2 hafta boyunca hiç arayıp sormadı, mesajlarıma ve telefonlarıma cevap vermedi, bir iki kez kapatalım ben seni arayacağım dedi ama aramadı. ben de 2 hafta boyunca delirdim tabi, sonunda nişanlısıyla barıştığını düşündüm, bi ayrılık mesajı yazdım (cevabı bile 2 gün sonra verdi) ve (biraz da onu unutmak için) beni çok seven birine şans vermek istedim ve görüşmeye başladım. Ama işte 2 hafta sonra arayıp ayrılmak istemediğini söylüyor. Nişanlısıyla falan barışmamış, çok kötü günler geçirmiş, ben onu tanımadığım için bilmiyomuşum ama o her şeyi kendi içinde yaşayan biriymiş o yüzden bana hiçbi şey anlatmamış vs vs. Yeni görüştüğüm kişi benden 14 yaş büyük, çok olgun ve inanılmaz ilgili biri ama aklım hala diğerinde sanırım. Ne yapıcağımı bilemiyorum çok üzgünüm, bana tavsiye verebilicek biri var mı????
Kırmızılı yer külliyen yalan,kız barışmak istemedi.
İkinciyi de bırak,kafanı dinle.
Yalan mıdır hakikaten acaba? Sözde en başta nişanı bozan kendisiymiş ama... walla içimden geçmedi değil 2.yi de bırakıp kafa dinleme, zor bu işler... Tabi ki o kadar aşık değildim daha çok yeniydi ve buna rağmen ilgisizliği beni çok üzdü. Barışırsam ileride çok bağlanırım ve daha çok üzülürüm
Eski sevgilin kısa süre sonra barışsan bile yine aynı şeyi yapıcak. 14 yaş çok fazla bence yeni arkadaşınla görüş ama eskiye de dönme.
O sürede ne yaptı sence ?
hımmm, diyosunn... Benden çok isteyip, ısrar edip te karşılık bulamadığı şeyler vardı tabii... Hem de daha ilişkinin başında! Çok safım, daha yeni sen söyleyince şüphelendim
eskisi anlaşılamayan ve zor bir insana benziyo aramaması umursamaması da negatif... yolun başındayken ayrılman iyi olmuş
yenisine de sen alışamayacaksın gibi geliyor hem hediyeler ve aşırı ilgi vicdan yapmana neden olabilir yolun başındayken onu da bırak...
üçüncü bir seçenek en iyisi olabilir
karşılık alamadığı için seninle ilgilenmemiş başkalarından karşılık almış belliki..işi bitmiş şimdide seni tekrar deniyo..ya boşver gitsin böyle adamlar için topik açmaya değmez..
Bence 1.yi boşver 2.yi bi dene bakalım bişeyler hissedebilcekmisin...
3. seçenek mi? Allah korusun, yenisini bırakırsam kafamı dinlicem. Aslında onun yanında huzurluyum baya.. hediye falan almamasını kesin bi dille bi kez daha söylesem yeterli sanki...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?