Yeni bi ilişkinin başındayım, eski sevgilim barışmak istiyor. Ne yapıcam ben :((

Bence ikisini de boşver kafanı dinle, keyfine bak, tatildeyiz git başka aktivitelerle uğraş.Sevgilin olması gerekmez ki.. :27:

Uğraştığım bi sürü aktivite var, en çok o yüzden sorun oluyo zaten bu durum. Okulum var, aynı zamanda çalışıyorum ve bi de tekrar ünv. sınavlarına girip hukuk okumak istiyorum ders çalışmam gerekiyo baya ama kafamda bunlar takılı olunca çok verimli olmuyo tabi. İlk kez böyle bi durumun içine düştüm, şimdi de çıkamyorum. aptallık ettim yaa :(

Bu arada ilgilenen herkese çok teşekkür ederim, kesinlikle çok iyi geldi bu cevaplar bana. Güzel tavsiyeler için baya iyi bi yermiş burası :)

Merhabalar,
Benim erkek arkadaşımla aramda iletişim sorunu vardı. Nişanlısından ayrılmıştı ve aradan pek zaman geçmeden biz görüşmeye başlamıştık. İlişkimiz çok yeniydi. Son zamanlarda ailesi barışması için çok baskı yapıyormuş son görüştüğümüzde böyle söyledi ve beni 2 hafta boyunca hiç arayıp sormadı, mesajlarıma ve telefonlarıma cevap vermedi, bir iki kez kapatalım ben seni arayacağım dedi ama aramadı. ben de 2 hafta boyunca delirdim tabi, sonunda nişanlısıyla barıştığını düşündüm, bi ayrılık mesajı yazdım (cevabı bile 2 gün sonra verdi) ve (biraz da onu unutmak için) beni çok seven birine şans vermek istedim ve görüşmeye başladım. Ama işte 2 hafta sonra arayıp ayrılmak istemediğini söylüyor. Nişanlısıyla falan barışmamış, çok kötü günler geçirmiş, ben onu tanımadığım için bilmiyomuşum ama o her şeyi kendi içinde yaşayan biriymiş o yüzden bana hiçbi şey anlatmamış vs vs. Yeni görüştüğüm kişi benden 14 yaş büyük, çok olgun ve inanılmaz ilgili biri ama aklım hala diğerinde sanırım. Ne yapıcağımı bilemiyorum çok üzgünüm, bana tavsiye verebilicek biri var mı????

bence ikisiylede görüşme kendini dinle ama her zmn sana değer veren insanlarla ol derim ailesinin baskısına diyememişmi ben o kızı sevmiyorum diye senin yaşadıklarını bilemicem en doğru kararı sen verirsin sonuçta yaşayan sensin kendi iç sessini dinle

Evet şimdiye kadar (kadın ya da erkek) değer verdiğim insanlar hep yanlış insanlardı. Bi daha hata yapıp üzülmek istemiyorum. Bana değer veren insanları da üzmek istemiyorum.

eskiye dönmeyin bence, yenisi de size değer veriyormuş zaten ne diye aynı şeyleri baştan sarıp sarıp yaşayacaksınız. hem arada birşey olmuş ki geç cevap vermiş bence. istekli olsa o kadar beklemezdi, bırakmazdı. size mutluluk getirecek seçimler yapın. muhtemelen size tanıdığınız biri olduğu için daha güvenli bir liman gibi geliyordur ama kanmayın.

Son düzenleme:
eskiye dönmeyin bence, yenisi de size değer veriyormuş zaten ne diye aynı şeyleri baştan sarıp sarıp yaşayacaksınız. hem arada birşey olmuş ki geç cevap vermiş bence. istekli olsa o kadar beklemezdi, bırakmazdı. size mutluluk getirecek seçimler yapın. muhtemelen size tanıdığınız biri olduğu için daha güvenli bir liman gibi geliyordur ama kanmayın.

Evet aynen öyle, ona biraz olsun alışmıştım o yüzden daha yakın geliyo diye düşünüyorum, ayrılığımız da çok yeni, ben aslında o sinirli üzgün dönemde biriyle görüşmekle çok yanlış yaptım, ama gösterdiği ilgi biraz fazla gelse de iyi hissettirdi ve yenisine biraz süre tanısam ( 1 hafta oldu çünkü henüz ) güzel şeyler olucak gibi hissediyorum. Ama ona bunları söylemiyorum tabi umutlanmasın diye, çünkü olur da yapamam, sonra üzülsün istemiyorum.

Evet aynen öyle, ona biraz olsun alışmıştım o yüzden daha yakın geliyo diye düşünüyorum, ayrılığımız da çok yeni, ben aslında o sinirli üzgün dönemde biriyle görüşmekle çok yanlış yaptım, ama gösterdiği ilgi biraz fazla gelse de iyi hissettirdi ve yenisine biraz süre tanısam ( 1 hafta oldu çünkü henüz ) güzel şeyler olucak gibi hissediyorum. Ama ona bunları söylemiyorum tabi umutlanmasın diye, çünkü olur da yapamam, sonra üzülsün istemiyorum.

söylemenize de gerek yok zaten. eğer birazcık bile birşey hissetmeseniz şans da vermezdiniz. içten içe olsa da bir acaba düşüncesi var sizde de merak etmeyin :) merak ettim kaç yaşındasınız? yaş farkını problem ediyor musunuz?

söylemenize de gerek yok zaten. eğer birazcık bile birşey hissetmeseniz şans da vermezdiniz. içten içe olsa da bir acaba düşüncesi var sizde de merak etmeyin :) merak ettim kaç yaşındasınız? yaş farkını problem ediyor musunuz?

Ben 24 yaşındayım, o 38 yaşında ve evet problem ediyorum. 1 hafta öncesine kadar sorsalar hayatta görüşmem derdim ama...:) Benim şimdiye kadar görüştüğüm insanlardan en büyüğü benden 2 yaş büyüktü :) tabii hiç olgun değillerdi.

Ben 24 yaşındayım, o 38 yaşında ve evet problem ediyorum. 1 hafta öncesine kadar sorsalar hayatta görüşmem derdim ama...:) Benim şimdiye kadar görüştüğüm insanlardan en büyüğü benden 2 yaş büyüktü :) tabii hiç olgun değillerdi.

benim de en fazla 2 yaş büyüktü şimdiye kadar. aşık olunca öyle de bir görüşüyorsunuz ki :9:
15 yaş var bizde de, hakkımızda hayırlısı artık :9:

benim de en fazla 2 yaş büyüktü şimdiye kadar. aşık olunca öyle de bir görüşüyorsunuz ki :9:
15 yaş var bizde de, hakkımızda hayırlısı artık :9:

Gerçekten mi :1: hadi hayırlısı bakalım:16: Size hiç problem oldu mu bu durum? Ve yaşça büyük erkekler hep bu kadar ilgili ve sevgi dolu mudur acaba???

Gerçekten mi :1: hadi hayırlısı bakalım:16: Size hiç problem oldu mu bu durum? Ve yaşça büyük erkekler hep bu kadar ilgili ve sevgi dolu mudur acaba???

bence 15 yaşa kadar anormal değil fark. gidip 30 yaş büyük biriyle olsan anormal olurdu:31:
başta ben de senin gibi kabul etmek istemedim, kaçtım kaçtım ama yakalandım aşka :17:
genellemek doğru olmaz aslında her erkek ilişkinin başında ilgili ve sevgi doludur ama genelde yaşça büyük erkekler genç kadınlara kapılırlar. bulmuş çıtırı nasıl kapılmasın canım sen de :9: zaman zaman akıl da danışabiliyorsun görmüş geçirmiş sonuçta sana yardımcı olabiliyor bir de olgunluğu, her kaprisi çekebilmesi ilişki açısından çok rahatlatıcı bir faktör oluyor inan ki. çünkü ilişkinin süresi kadının kaprisinin boyutu ve erkeğin sabrıyla ölçülüyor bence. geçmişinde kadınlarla haşır neşir olmuşsa senin yaptığın kapris ve nazları da kolayca çekebilecektir :9: tabii bir de gerçekten değer veriyorsa :31: demem o ki yaşı, statüyü filan değil de adamlığını, sana verdiği değeri dert et o yüzden eskiye dönme :31:

Son düzenleme:
bence 15 yaşa kadar anormal değil fark. gidip 30 yaş büyük biriyle olsan anormal olurdu:31:
başta ben de senin gibi kabul etmek istemedim, kaçtım kaçtım ama yakalandım aşka :17:
genellemek doğru olmaz aslında her erkek ilişkinin başında ilgili ve sevgi doludur ama genelde yaşça büyük erkekler genç kadınlara kapılırlar. bulmuş çıtırı nasıl kapılmasın canım sen de :9: zaman zaman akıl da danışabiliyorsun görmüş geçirmiş sonuçta sana yardımcı olabiliyor bir de olgunluğu, her kaprisi çekebilmesi ilişki açısından çok rahatlatıcı bir faktör oluyor inan ki. çünkü ilişkinin süresi kadının kaprisinin boyutu ve erkeğin sabrıyla ölçülüyor bence. geçmişinde kadınlarla haşır neşir olmuşsa senin yaptığın kapris ve nazları da kolayca çekebilecektir :9: tabii bir de gerçekten değer veriyorsa :31: demem o ki yaşı, statüyü filan değil de adamlığını, sana verdiği değeri dert et o yüzden eskiye dönme :31:

Ben ona değil eski bana dönüyo :( zaten kendisi hala kalbimdeyken ayrıldım, çok zor oldu.. Ama söyledim başkasıyla görüştüğümü, önce inanmadı sonra da ''ben yine de yarın sana açıklama yapıcam, çok pişman olucaksın'' dedi. Yarın akşam son bi kez görüşmek istiyomuş nasıl kaldırıcam bunu bilemiyorum

Ben ona değil eski bana dönüyo :( zaten kendisi hala kalbimdeyken ayrıldım, çok zor oldu.. Ama söyledim başkasıyla görüştüğümü, önce inanmadı sonra da ''ben yine de yarın sana açıklama yapıcam, çok pişman olucaksın'' dedi. Yarın akşam son bi kez görüşmek istiyomuş nasıl kaldırıcam bunu bilemiyorum

:37:Pişman olacakmışsın,peh.:37:

Tek temennim taviz vermemen.

Hakkında hayırlısı olsun.:54:

pişman olacakmış bak sen yani ikna etmeye çalışacak :19: tabii dinleyin istiyorsanız da bu eskiye dönme olayından çok çektim birşey değişmiyor, yine karar senin tabii canım... bir dinlersin istiyorsan anlarsın zaten doğru mu değil mi söyledikleri...

Evet büyük ihtimalle kandırmaya çalışıcak, yoksa ne diye açıklama yapsın. Bi de akşam çıkıp görüşücekmişiz. İlk zamanlar peşimden çok koşmuştu ve peşimden koşmak, benim onun isteklerini (özellikle bazı konularda :26: ) reddetmem çok hoşuna gidiyomuş öyle demişti. Bu erkeklerde kesinlikle bi sorun var bence. Aşağı yukarı ne olucağını biliyorum. Hala çok üzgünüm ayrıldığım için ama pişman değilim, geri dönemem çünkü sürse sürse 1-2 ay daha sürer, yine benzer şeyler olur ve ben çok daha kötü durumda olucağımı biliyorum. Ama ona şu anda çok zaafım var, yüz yüze gelince nasıl olurum bilemiyorum, güçlü olmam lazım. Ya da hiç görüşmesem mi acaba...

kızlar ben daha yeniyim burda!! tıp fakültesinde okuyorum,22 yaşındayım aynı sınıfta olduğum erkek arkadaşımla 9 aydır beraberiz.onu çooooook seviyorum onun da beni sevdiğini biliyorum. bunu çok utanarak söylüyorum ama son zamanlarda benden ilişki istemeye başladı.eve geldiğimde kendi kendime seven adam bunu istemez sevdiği kızdan,ayrılıcam diyorum ama ertesi gün onu gördüğümde yelkenlerim yine suya iniyor ve o konulara girmemeye çalışıyorum,kızamıyorum. zaten o da bu isteğini yüz yüzeyken dile getirmiyor,mesajda falan söylüyor. ben yokum, yapmam dediğimde de bunun doğal olduğunu beni çok sevdiğini hiç bırakmayacağını aramızdaki bağın daha da artacağını,ona güvenmem gerektiğini,kendisinin de bana ait olduğunu hissetmek istediğini söylüyor. son zamanlarda kafam o kadar bulandı ki derslerime engel olacak diye de korkuyorum biliyorsunuz bölümüm de zor. sizce napmalıyım?

Back
X