- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
hanımlar merhaba; sitenin sıkı takipçisiyim konu açmak bugüne nasipmiş. biraz sıkıntılı günler yaşıyorum çareyi burada buldum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 1,5 senelik evliyken şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşandık. en büyük kavga sebebimiz onun ailesi (aynı ilde yaşıyoruz benim ailem uzakta ve annem vefat etti) ve herkes yoluna derken yapamadık.tekrar birleşme kararı aldık halbuki boşanalı 3 ay kadar oldu. şimdi başka bir şehre benim ailemin olduğu şehre taşınmayı düşünüyoruz ben tayin olacağım o yeniden iş bulacak.evin tek oğlu bunu da belirteyim. ilk seferinde sürekli gelinsin gidilsin iç içe olunsun tek kavga sebebimiz buydu. şimdi yeni bir başlangıç yapmak zor mu? eşim ilk seferinde sürekli annem söyle dedi babam böyle dedi diye kavga çıkarıyordu.uzaklık bize ne kazandırır? aynı hataları yapmaktan nasıl uzak dururuz? boşanıp tekrar evlenip mutlu olan var mı? insan 7sinde neyse 70 inde de hep o mudur? yoksa hata insana mahsus mudur? dönülebilir mi?[/B][/B]