Yeni bir başlangıç yapabilir miyiz?

Gondergelsin

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
7 Ağustos 2014
1.372
2.169
133
41
hanımlar merhaba; sitenin sıkı takipçisiyim konu açmak bugüne nasipmiş. biraz sıkıntılı günler yaşıyorum çareyi burada buldum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 1,5 senelik evliyken şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşandık. en büyük kavga sebebimiz onun ailesi (aynı ilde yaşıyoruz benim ailem uzakta ve annem vefat etti) ve herkes yoluna derken yapamadık.tekrar birleşme kararı aldık halbuki boşanalı 3 ay kadar oldu. şimdi başka bir şehre benim ailemin olduğu şehre taşınmayı düşünüyoruz ben tayin olacağım o yeniden iş bulacak.evin tek oğlu bunu da belirteyim. ilk seferinde sürekli gelinsin gidilsin iç içe olunsun tek kavga sebebimiz buydu. şimdi yeni bir başlangıç yapmak zor mu? eşim ilk seferinde sürekli annem söyle dedi babam böyle dedi diye kavga çıkarıyordu.uzaklık bize ne kazandırır? aynı hataları yapmaktan nasıl uzak dururuz? boşanıp tekrar evlenip mutlu olan var mı? insan 7sinde neyse 70 inde de hep o mudur? yoksa hata insana mahsus mudur? dönülebilir mi?[/B][/B]

oturacağınız şehir eşinin ailesinin şehrine kaç km uzak
barışmayı kim talep etti
çocuk yok sanırım
bilmiyorum eğer uzaklık bayağı varsa daha iyi olabilir, sanırım ailesi yüzünden boşandınız peki tekrar bir araya gelirsen ailesiyle görüşecekmisin

tekrar denemeye değer. ama sakın hemen çocuk yapma

ailesi ankarada oturuyor istanbula taşınmayı planlıyoruz. çocuk yok henüz. ailesiyle görüşürüm çünkü onları silip atmasını bekleyemem. o yaptıkları için onları allaha havale ediyorum evet çok kin tutan bir insanım ama unutmaya çalışıyorum psikolojik destek alıyorum. yani yapmaya çalıştığımız şu geçmişe sünger çekmek..

demek istediğim sen görüşmek zorunda mısın, eşin görüşür ona bişey diyemez kimse, ama ailesinden kaynaklı sebebler yüzünden boşanıp, tekrar ailesiyle görüşmeye devam etmen, sizi tekrara sürükleyebilir
ailesi destekliyor mu barışmanızı

ailesi nötr:) belki eşime belli etmiyorlar ilk öğrendiklerinde daha negatifken şimdi belki de hatalarını farkettikleri için boş vermiş durumdalar. evet yani istedikleri zaman ayda yılda bir gelip gitsinler biz ankaraya gelelim ama o kadar. geçen hafta geldiğinizden bu yana 16 saat geçti üstünden vs. gibi bi duruma girmek istemiyorum tekrar

ne kadar uzak olursan o kadar iyi keske bastanda uzak otursaydinnn belki sizin icin daha farkli olurdu herseyy...bence her iki tarafada biraz mesafeli olacaksinnn komsu gibi haftada bir gidip geleceksinnn...o zaman boyle seyler olmazdii eminnn olunnn...evlenen herkese tek tavsiyemmm iki ailedende uzakta tutun eviniziii...ben her iki aileyede uzagimmm huzur icinde yasiyorummm...kimse karismiyor hayatimaaa...amaa benim ailem bize kalmak icinnn geldimi herseye karisirlar esimin aileside oyleee...olmadik seylere burnunu sokarlar...esimle hep derizz iyiki iki aileyede uzagizzz...sizde bi deneyinnn kendi hayatinizi yasamayiii...en azindan tekrardan denemeye deger...esinizde biseylerin farkindaysaaa huzurlu bi hayat sizi bekliyor insallahhh

Son düzenleme:

evet keşke baştan yapabilseydik.şimdi merak ettiğim bişey var bi erkek gerçekten hatalarını anlayıp olgunlaşabilir mi? ayrılık gerçekten insanı olgunlaştırabilir mi?

evet keşke baştan yapabilseydik.şimdi merak ettiğim bişey var bi erkek gerçekten hatalarını anlayıp olgunlaşabilir mi? ayrılık gerçekten insanı olgunlaştırabilir mi?

bu karakter meselesiii kimisi var 70 inde bile degismezz kisimi var hatalarinin farkinda olur ve ders alirrr...insallah sizin esinize buyuk bi ders olmusdurr...icinizi ferah tutunnn...uzakta ev tutmayi kabul ettiyse demekki bi umut var...kendinizi yeni ve huzur dolu bi hayata hazirlayinnn...daha fazla kurcalayipta kafaniza soru isaretleri birakmayinnn...rahat olunnn...hersey guzel olacak insallahhh...

Merhaba canım heves ve istekle eşinle tekrar barışma gibi bir yola girmişsin hevesini kırmak istemem ama yaşadığım hayat tecrübesi bana şunu öğretti ki bende evlenip ayrılmış bir bayanım ve yaşım az değil hata başka bir şey huy başka hatalar affedilebilir ama şayet çok büyük değilse ancak maalesef huy denilen şey değişmiyor çok iyi düşün derim ben eskiler demiş ki akan suda iki kere yıkanılmaz bir bildikleri vardır muhakkak hakkında hayırlısını nasip etsin ALLAH sağlıkla kal canım.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…