- 7 Ağustos 2014
- 1.372
- 2.169
- 133
- 41
- Konu Sahibi Gondergelsin
-
hanımlar merhaba; sitenin sıkı takipçisiyim konu açmak bugüne nasipmiş. biraz sıkıntılı günler yaşıyorum çareyi burada buldum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 1,5 senelik evliyken şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşandık. en büyük kavga sebebimiz onun ailesi (aynı ilde yaşıyoruz benim ailem uzakta ve annem vefat etti) ve herkes yoluna derken yapamadık.tekrar birleşme kararı aldık halbuki boşanalı 3 ay kadar oldu. şimdi başka bir şehre benim ailemin olduğu şehre taşınmayı düşünüyoruz ben tayin olacağım o yeniden iş bulacak.evin tek oğlu bunu da belirteyim. ilk seferinde sürekli gelinsin gidilsin iç içe olunsun tek kavga sebebimiz buydu. şimdi yeni bir başlangıç yapmak zor mu? eşim ilk seferinde sürekli annem söyle dedi babam böyle dedi diye kavga çıkarıyordu.uzaklık bize ne kazandırır? aynı hataları yapmaktan nasıl uzak dururuz? boşanıp tekrar evlenip mutlu olan var mı? insan 7sinde neyse 70 inde de hep o mudur? yoksa hata insana mahsus mudur? dönülebilir mi?[/B][/B]
hanımlar merhaba; sitenin sıkı takipçisiyim konu açmak bugüne nasipmiş. biraz sıkıntılı günler yaşıyorum çareyi burada buldum. yardımlarınız için şimdiden teşekkürler. 1,5 senelik evliyken şiddetli geçimsizlik nedeniyle tek celsede boşandık. en büyük kavga sebebimiz onun ailesi (aynı ilde yaşıyoruz benim ailem uzakta ve annem vefat etti) ve herkes yoluna derken yapamadık.tekrar birleşme kararı aldık halbuki boşanalı 3 ay kadar oldu. şimdi başka bir şehre benim ailemin olduğu şehre taşınmayı düşünüyoruz ben tayin olacağım o yeniden iş bulacak.evin tek oğlu bunu da belirteyim. ilk seferinde sürekli gelinsin gidilsin iç içe olunsun tek kavga sebebimiz buydu. şimdi yeni bir başlangıç yapmak zor mu? eşim ilk seferinde sürekli annem söyle dedi babam böyle dedi diye kavga çıkarıyordu.uzaklık bize ne kazandırır? aynı hataları yapmaktan nasıl uzak dururuz? boşanıp tekrar evlenip mutlu olan var mı? insan 7sinde neyse 70 inde de hep o mudur? yoksa hata insana mahsus mudur? dönülebilir mi?[/B][/B]
oturacağınız şehir eşinin ailesinin şehrine kaç km uzak
barışmayı kim talep etti
çocuk yok sanırım
bilmiyorum eğer uzaklık bayağı varsa daha iyi olabilir, sanırım ailesi yüzünden boşandınız peki tekrar bir araya gelirsen ailesiyle görüşecekmisin
ailesi ankarada oturuyor istanbula taşınmayı planlıyoruz. çocuk yok henüz. ailesiyle görüşürüm çünkü onları silip atmasını bekleyemem. o yaptıkları için onları allaha havale ediyorum evet çok kin tutan bir insanım ama unutmaya çalışıyorum psikolojik destek alıyorum. yani yapmaya çalıştığımız şu geçmişe sünger çekmek..
Güvenebiliyomusun?
demek istediğim sen görüşmek zorunda mısın, eşin görüşür ona bişey diyemez kimse, ama ailesinden kaynaklı sebebler yüzünden boşanıp, tekrar ailesiyle görüşmeye devam etmen, sizi tekrara sürükleyebilir
ailesi destekliyor mu barışmanızı
ne kadar uzak olursan o kadar iyi keske bastanda uzak otursaydinnn belki sizin icin daha farkli olurdu herseyy...bence her iki tarafada biraz mesafeli olacaksinnn komsu gibi haftada bir gidip geleceksinnn...o zaman boyle seyler olmazdii eminnn olunnn...evlenen herkese tek tavsiyemmm iki ailedende uzakta tutun eviniziii...ben her iki aileyede uzagimmm huzur icinde yasiyorummm...kimse karismiyor hayatimaaa...amaa benim ailem bize kalmak icinnn geldimi herseye karisirlar esimin aileside oyleee...olmadik seylere burnunu sokarlar...esimle hep derizz iyiki iki aileyede uzagizzz...sizde bi deneyinnn kendi hayatinizi yasamayiii...en azindan tekrardan denemeye deger...esinizde biseylerin farkindaysaaa huzurlu bi hayat sizi bekliyor insallahhh
evet keşke baştan yapabilseydik.şimdi merak ettiğim bişey var bi erkek gerçekten hatalarını anlayıp olgunlaşabilir mi? ayrılık gerçekten insanı olgunlaştırabilir mi?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?