yeni bir başlangıç yapamıyorum

tweety94

Guru
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2011
260
16
318
İstanbul
2 senedir çıktığım bir erkek arkadaşım vardı. onunla ekim ayının başında ayrıldık. bnm için çok zor oldu o benim ilk aşkımdı tabi.. 1 ay boyunca slow müzik bile dinleyemedim ama yinede zamanla atlatmayı başardım . 4 ay snra dersanedeki bir arkadaşımla yakınlaşmaya başladık. başlarda duygularımdan emin değildim o hep bana yakınlaşmaya çalıştı ama bn hep kaçtım tekrar üzülmek istemediğim için ona hep soğuk davrandım . ama şimdi ondan hoşlanıyorum ve şimdide o bnmle fazla ilgilenmiyor tekrar bana yakınlaşması için ne yapmayılım kızlar?

Son düzenleme:
Geçti borun pazarı sür eşeği Niğde'ye durumu arkadaşım. O sana nasıl yakınlaşıyorsa aynısını dene derim. Siz de pek kaçan kovalanır olmamış galiba.

bence de iş işten geçmiş geldi fazla naz aşk usandırır hesabı ama o zmaanda sen hassas dönemindeymişsin ama o bunu bilemezdi sonuçta daha telkinli davranabilirdin o zamanlar ileride ne olacağı belli olmaz diyip.. birazda sen onunla ilgilendiğini göster bakalım ne olacak

3 yıldır süren bi ilişkim var biticek sanki hisselerim beni yanıltmaz hissediyorum bu beni çok üzüyor ewt ama tek bildiğim şey onu nalet olsun ki seviyorum bitersede başkasıyla nasıl olacam bilmiyorum tekrar incinmekten korkuyorum çünkü bu ilişkide çok incindim yıprandım içim de koca bi yara açıldı şu an halen çıkıyoruz ama biliyorum bi gün beni eninde sonunda yarı yolda bırakacak hissediyorum ve belli ediyo zaten çok bunalıyorum daralıyorum gerçekler cnm mı çok acıtıyo offf içim dolmuş benimde ya cnm bence hiç bir şey yapma o senin ayağına gelir eğer seni gerçekten istiyorsa

Kaçan kovalanır hesabına dönmüş.
Bence daha fazla kovalama onu. Yani ona dair bi adım atma.

Olacağı varsa olur :31:

2 senedir çıktığım bir erkek arkadaşım vardı. onunla ekim ayının başında ayrıldık. bnm için çok zor oldu o benim ilk aşkımdı tabi.. 1 ay boyunca slow müzik bile dinleyemedim ama yinede zamanla atlatmayı başardım . 4 ay snra dersanedeki bir arkadaşımla yakınlaşmaya başladık. başlarda duygularımdan emin değildim o hep bana yakınlaşmaya çalıştı ama bn hep kaçtım tekrar üzülmek istemediğim için ona hep soğuk davrandım . ama şimdi ondan hoşlanıyorum ve şimdide o bnmle fazla ilgilenmiyor tekrar bana yakınlaşması için ne yapmayılım kızlar?

Bana onu değil de ilgisini sevmişsiniz gibi geldi... Eğer gerçekten etkilenseydiniz her ne olursa olsun tepkisiz kalmazdınız... Şimdi de o uzak durunca alıştığınız ilgiden mahrum kalmışsınız... Bir başkası çıkar karşınıza, o da ilgilenir, bu kez siz de seversiniz ve sorun kalmaz...
:31:

Bana onu değil de ilgisini sevmişsiniz gibi geldi... Eğer gerçekten etkilenseydiniz her ne olursa olsun tepkisiz kalmazdınız... Şimdi de o uzak durunca alıştığınız ilgiden mahrum kalmışsınız... Bir başkası çıkar karşınıza, o da ilgilenir, bu kez siz de seversiniz ve sorun kalmaz...
:31:

evet belkide sadece alışkanlık oluğu içindi ama bir türlü karar veremiyorum çok garip bir durum bu:59:

aynı durumu bır arkadaşımda yşadıı hç farkı yok çocuk hatta bı başkasına yakınlaşmaya başlamıştı sonradan arkadaşım bunun hoşlantı deqılde onun o yakınlıqı olduqunu anladı bence sende bıraz zaman qeçtiktetn sonra böle oldunu anlarsın :))

aynı durumu bır arkadaşımda yşadıı hç farkı yok çocuk hatta bı başkasına yakınlaşmaya başlamıştı sonradan arkadaşım bunun hoşlantı deqılde onun o yakınlıqı olduqunu anladı bence sende bıraz zaman qeçtiktetn sonra böle oldunu anlarsın :))

umarım öyle olur :)

Back
X