- 10 Şubat 2015
- 4.140
- 11.428
- 208
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bende 7 de yedim en kötü 8 e kadar yemiş oluyorum canım bizde seni seviyoruz iyi gecelerEn son saat 18.00 de yemek yedim.
İlk kez bu kadar erken kapanis yaptim. Kendimi ve sizi seviyorum![]()
Hayiiir degilim kendime bakamiyorum dahaEvli misin. Yuruyus tum kaslari calistiriyo keske yurusen haftada 3 kere filan. temiz oksijenli hava kalori yakimina yardimci diyorlar. Bende her seyi yarim birakyrm zayiflasam hayatimi disipline sokmak istiyorum.
Ya ne guzeel. Biz de yemek herkes gelince yeniyor annemin isten gelmesi sofraya oturmamiz 7.30 bir de cay seansina gecersek abooooEn son saat 18.00 de yemek yedim.
İlk kez bu kadar erken kapanis yaptim. Kendimi ve sizi seviyorum![]()
senin yemek saatin da iyi masallah bize canim .Bende 7 de yedim en kötü 8 e kadar yemiş oluyorum canım bizde seni seviyoruz iyi geceler![]()
o cok tehlike çay saati.Ya ne guzeel. Biz de yemek herkes gelince yeniyor annemin isten gelmesi sofraya oturmamiz 7.30 bir de cay seansina gecersek aboooo
Günaydın sınavda başarılarGunaydinlar dun oglen ve aksam yazamadim.
Bugun Ankaraya geciyoruz yarin sinavim var.
Bugun ve yarin yeme de icmede kacamak yapaabilirimm![]()
Günaydın. Sınav psikolojisi ile yapılan kaçamağım günahı olmaz diyelimGunaydinlar dun oglen ve aksam yazamadim.
Bugun Ankaraya geciyoruz yarin sinavim var.
Bugun ve yarin yeme de icmede kacamak yapaabilirimm![]()
Tesekkur ederim cok umudum yok ama insallah hayirlisi olurGünaydın sınavda başarılar![]()
Hayirlısı olsun inş dilediğin olurTesekkur ederim cok umudum yok ama insallah hayirlisi olur
Hahaha dimiii. Yanimda aburcuburla seyahay ediyorum ama daha agzima bir lokma atmadim vallaaa :)Günaydın. Sınav psikolojisi ile yapılan kaçamağım günahı olmaz diyelim![]()
Vayyy cok guzellSabah 2 yumurtali 4mparca sucundan oluşan omlet yedim.domatrs sosu ve salça da vard i.ögle arasında da yarim muz ...ve su an o kadar tokumki sanki hic acikmayacakmisim gibisanirim mide küçülmeye basliyor
sizde durumlar nasil
Cok güzel canım böyle devam bende sabah dolu dolu yiyom acikmıyorum hemen 6 6bucuk gibi yerim ama saati gecikmeyiyim diyeSabah 2 yumurtali 4 ince parca sucuktan oluşan omlet yedim.domatrs sosu ve salça da vard i. Icinde. Öğle arrasında da yarim muz ...ve su an o kadar tokumki sanki hic acikmayacakmisim gibisanirim mide küçülmeye basliyor
sizde durumlar nasil
Ben de bir ara diyetisyen e gitmiştim.her ölçüm günü heycanlı oluyor:))Merhaba kizlar. Fazla yazamyrm ama okuyorum mesajlarinizi. Salı günü yaklaşıyor dikkat edin.
Ben henüz geçen salıya göre
-500 deyim
Pazarteside diyetisyen kontrol günüm. Ordaki ölçü farkli cikiyor tabi