- 19 Şubat 2019
- 18.256
- 64.369
- 598
benim daha da kalin yaa of moralim bozuluyor nasil eriticezzaypare ackerman yazdim ama yollamadim galiba ya goremedim
Bacaklarimda kalin ya 54 cm en kalin yeri cevresi yani
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
benim daha da kalin yaa of moralim bozuluyor nasil eriticezzaypare ackerman yazdim ama yollamadim galiba ya goremedim
Bacaklarimda kalin ya 54 cm en kalin yeri cevresi yani
Grip oldum cok hastayim. Siteye bile giremedim canim. Kusura bakmayin
Tamam canim gecmis olsun.Grip oldum cok hastayim. Siteye bile giremedim canim. Kusura bakmayin
Banada öyle geliyor bazenAyy cok sevindim. Ben uzun yillar buralarda surundumde.. herkes herseyi biliyor saniyorum bazen
![]()
Valla ben 50 kiloyken bile vardi illet ya en azindan senin boyun uzun ya bacak boyunda uzunsa cok goze batmaaazbenim daha da kalin yaa of moralim bozuluyor nasil eriticezz
bacak boyumu olctum 100 cmValla ben 50 kiloyken bile vardi illet ya en azindan senin boyun uzun ya bacak boyunda uzunsa cok goze batmaaaz
1 metre bacak var daha ne osuun :))bacak boyumu olctum 100 cm
Gunydinn hosgeldiniiiz :)merhaba ben simge. ben de katılmak istiyorum sizlere. 88 kiloyum.
Merhaba simge hoşgeldinmerhaba ben simge. ben de katılmak istiyorum sizlere. 88 kiloyum.
Hoşgeldiniz aramızamerhaba ben simge. ben de katılmak istiyorum sizlere. 88 kiloyum.
cok gecmis olsun canimKizlar dun gece istigfar ettim. Ardindan bi kac saat uşudum titreme geldi sonra yattim. Bugun yine aynilarini yasiyrm.
Geceye dogry acile gidecez donerim iyi olunc su bir iki gun istirahat edeyim