- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.098
- 598
Ben 30 yaşindym. Çalışmıyorum ama çalışmak istiyorumBu arada kendimi tanıtmadım :)
26 yaşındayım İzmir’de yaşıyorum bekarım muhasebeci ve yazarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Bende basarilar dilerim

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben 30 yaşindym. Çalışmıyorum ama çalışmak istiyorumBu arada kendimi tanıtmadım :)
26 yaşındayım İzmir’de yaşıyorum bekarım muhasebeci ve yazarım yarışmacı arkadaşlara başarılar dilerim

Tamam canim senin kilo kaydin hic yok. Yarin yazarizCanım yarın yazarım ama tahminen 74 civarındayım. Eşim evden çıkmadı elemana rica ettim onu bekliyorum birazdan getirir
55 benimde canim50 55 arası senin hedefin kaçtı canım
Pardon canim 612 ve 621 gozume ayni gibi gorunmus.sbeden benim bir yildizim eksik sanki :)
ellerine saglik canimKizlar tabloyu doldurdum her hafta bakin hata varsa söyleyin cunku göre göre hata etme huyum vardir

Teşekkürler canımAfiyet olsun canım
Teşekkürler canım :)Ben 30 yaşindym. Çalışmıyorum ama çalışmak istiyorum
Bende basarilar dilerim
Aynn canım mide daha rahat oluyor bide 5 6 ögün yaptıgım diyetlerde sürekli acıkıyordum sanki şekerim düşmüş gibi oluyordum 2 ögün daha iyi bence her saat ne yapacam derdimde olmuyorSağol canım. Sende ara öğün yapmıyormuşsun. Bende ara ara yediğim zaman zayıflayamıyorum. Az yesem bile yerimde sayıyorum. Ama sabah akşam iki öğünde daha iyi gidiyor nedense
Bende de aynen canımAynn canım mide daha rahat oluyor bide 5 6 ögün yaptıgım diyetlerde sürekli acıkıyordum sanki şekerim düşmüş gibi oluyordum 2 ögün daha iyi bence her saat ne yapacam derdimde olmuyor

deniz diyette

deniz diyette
 simgemsi

simgemsi
 Omrumu 7

Omrumu 7
 Teşekkür ederim.Geçmiş olsun
Canim mesjj yazmistim onu cevaplarmisin ben unutmadan. Gozden kacirdin sanirimBen şu aralıklı oruç diyetini deniycem.Aksam 7 son yemek ve öğlen 12 ilk öğün olarak 17 saat aç kalmayı düşünüyorum bakalım bir gelişme olucakmi
@adriswings
deniz diyette
simgemsi
Omrumu 7
M mirayhanim
Kizlar bugun salı ve zayiflama tablosundasiniz