• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Sorma canım ya valla çok kötüyüm bu hafta neden dağıldım bilmiyorum. Çocuğun hastalığına çok stres yaptım sanırım onun da etkisiyle yemeğe verdim kendimi. Ben pişman oldum çünkü emeklerim boşa gidiyor böyle olunca hemen artı görüyorum tartıda. Aynı kalsam razıyım regl de etkiledi tabi yani bilmiyorum ya iyi değilim🥺
Oluyor bazen böyle bugünden itibaren yenile kendini yoksa daha cok canin sıkilacak

Ispanağı isteğe göre soğanla birlikte kavurabilirsin içine biraz salçada atabilirsin pişince baharatını yumurtayı çırp bitti kerevizin beyaz kısmı canım rendeleyip yoğurtladım sende dene ben çok severim Allah'ım emeklerinin karşılığı verir inş canım
Allah razi olsun canim amin seninde inşaAllah.
Kereviz hayatimda hic yemedim tadi neye benzer hic bilmem 😀

Günaydın kızlar
Kilom 89.300 neden fazla ciktigimi anlamiyorum
Yediklerime göre yağ artisi imkansiz ama can sıkıcı bu artıs. Bu sebeple diyetisyen günümü 24 ocktan subata erteledim
Stres istemiyorum :KK43:
Zaten dün gece de kabus gördüm kpss sinavina yarim saat kalmisti :KK14::KK45:
Canım benim acaba yağların kasa dönüştüğünden dolayı mı yada vücudun su tutmuş olabilir yani hemen moralini bozma bende aynı çıktım bu hafta böyle oldu. Bırakmak istemiyorum geri 75 leri görmek istemiyorum telafi edip 6 lı rakamları görmek istiyorum

Back
X