- 8 Eylül 2012
- 10.889
- 20.098
- 598
Tamamdır canım77.6 bebegim kusuruma bakma unuttum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tamamdır canım77.6 bebegim kusuruma bakma unuttum
Iyi aksamlar canim afiyet olsun. Bende anlamadim birden cekilme oldu depremden heralde bilemedim.Eki Görüntüle 2583611
Iyi akşamlar kızlar
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta
Zeytin
Peynir Fıstık fındık ceviz
Muz mandalina portakal
Tere roka
Yeşilçay
Eki Görüntüle 2583612
Akşam 18.00
Fırında tavuk 3 kaşık bulgur pilavı
Salata
Acıbiber
Ayran
Kimsenin sesi çıkmıyor kızlar inş iyisinizdir
Saol canım sanada afiyet olsun olabilir ya da bıraktılar diyetiIyi aksamlar canim afiyet olsun. Bende anlamadim birden cekilme oldu depremden heralde bilemedim.
Bırakmadım diyeti canım düşe kalka devam ediyorum 2 çocukla girmeye çalışıyorumSaol canım sanada afiyet olsun olabilir ya da bıraktılar diyeti![]()
Bu hafta daha aktif olmaya çalışacağımIyi aksamlar canim afiyet olsun. Bende anlamadim birden cekilme oldu depremden heralde bilemedim.
Anladım canım bırakma tabi kimse yazmayınca herhalde dedim bıraktılarBırakmadım diyeti canım düşe kalka devam ediyorum 2 çocukla girmeye çalışıyorummenüler harika
![]()
Evet canım biri 4 yaşında diğeri 15 aylık buna da şükür şimdi biraz daha rahatımAnladım canım bırakma tabi kimse yazmayınca herhalde dedim bıraktılarçocuklarla zor oluyordur
saol canım
![]()
maşallah kuzucuklaraEvet canım biri 4 yaşında diğeri 15 aylık buna da şükür şimdi biraz daha rahatımbüyük kızım kreşe devam ederse daha iyi olurum
![]()
InşaAllah canim. bu aksam farkettim bana son yazdigim mesaja alinti yapacaktm unutmusum kusura bakmaBu hafta daha aktif olmaya çalışacağım![]()
Ay ne güzel Allah bagislasinEvet canım biri 4 yaşında diğeri 15 aylık buna da şükür şimdi biraz daha rahatımbüyük kızım kreşe devam ederse daha iyi olurum
![]()
Evet canım gerçekten faydası oluyor bakalım bu dönem neler bekliyor bizimaşallah kuzucuklarakreş anaokulu gercekten sosyaleşmek hem de kendilerine güven için iyi oluyor devam ederse ikinizide faydasına iyi olur canım kuzucukları öp canım yerime
![]()
Yok canım Estağfirullah ne kusuruInşaAllah canim. bu aksam farkettim bana son yazdigim mesaja alinti yapacaktm unutmusum kusura bakma![]()
Rabbim tüm evlatlarımızı bağışlasınAy ne güzel Allah bagislasinIksinin arasindaki yaş oranini çok beğendim bundan sonra kolaylasir artik
![]()
Tam Karatay kahvaltısıEki Görüntüle 2583904
Günaydın kızlar
Saat 11.00
Haşlanmış yumurta
Peynir
Zeytin
Muz kivi
Fındık fıstık ceviz
Marul
Portakal suyu
Amin inşaAllah canim. Cok zorlaniyorum ben kpss den yetismiyo bakalim nolcak yasta 30 cogu yere basvuramiyorum Allah sonumuzu hayretsin inşaAllah iyi yerler olur.Rabbim tüm evlatlarımızı bağışlasınİnşallah kolaylaşır çünkü ben de sen gibi KPSS çalışmaya çalışıyorum
![]()