- 10 Eylül 2017
- 2.896
- 7.131
- 88
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ben inşallah zayıfliycam
Evet canım Allah büyük elbet rahata çıkarız. Halimize şükürler olsun beterin beteri var. Ben bazen böyle kendi kendimi dolduruyorum sonra pişman oluyorum şükürsüz gibi hissediyorum kendimiAllah'ın izninle gelir geçer inş maddi olaylar canım havalar güzel oldumu çık insan evde kafayı yiyor bir park bile olsa hava degişikliği iyi gelir çok düşünme canım herşeyi bazen ne yaparsak yapalım bir anda herşey degişmiyor tartıdaki kiloyuda takma sen dikkat et yavaş yavaş illa gidecek
Olsun dikkat edince verirsin canımGünaydın herkese. Dün manti kaçamağım oldu. Bugün ve yarın bol protein ile toparlama zamani
Merhaba hoşgeldin canım fazla kilon yokmuş hemen verirsin inşGunaydın kızlar bende aranızdayım artık.
55 kiloyum 2 gun once dıyete basladım hedef 50![]()
MaşallahEki Görüntüle 2587199
Akşam 19.00
Piyaz tahin katmadım içine
Bir kase yoğurt
Bol bol cay ictim 1 fincan kahve
Ben de karakaya yakın bir şey yapiyorum. Cok rahat ve ac kalmadan kilo veriyorsun. Mantığı aynı. Karbonhidrat kısıtlamasıMaşallahçok iyi gidiyorsun Karatayla haftada ne kadar gidiyor acaba
menü bayağı doyurucu bende mi geçsem acaba ?
Haftalık şu kadar gidiyor diyemem canım duraklamalarda oldu yavaş gittiginde oluyor bu aralar daha düzene girdi diyebilirim kişiye göre degişiyor bence herkesin metabolizması ayrı belki sen bende daha hızlı verirsin canımMaşallahçok iyi gidiyorsun Karatayla haftada ne kadar gidiyor acaba
menü bayağı doyurucu bende mi geçsem acaba ?
Hoşgeldin canımSelamm kızlar:) benide ekleyin tabloya 59.0 geldim :)) bırakmıştım biara. Şimdi tekrardan devammm :)
Aynn canım aç kalarak sık sık yiyerek veremiyorum bende canım en iyisi bu bencedeBen de karakaya yakın bir şey yapiyorum. Cok rahat ve ac kalmadan kilo veriyorsun. Mantığı aynı. Karbonhidrat kısıtlaması
Teşekkürler cnmTamam canim. Bilgi icin tesekkur ederim. ALLAH kolaylik versin![]()
Deneyeceğim çok cazip geldiBen de karakaya yakın bir şey yapiyorum. Cok rahat ve ac kalmadan kilo veriyorsun. Mantığı aynı. Karbonhidrat kısıtlaması
Rahat bir beslenme şekli gibi günde iki öğün doyana kadarHaftalık şu kadar gidiyor diyemem canım duraklamalarda oldu yavaş gittiginde oluyor bu aralar daha düzene girdi diyebilirim kişiye göre degişiyor bence herkesin metabolizması ayrı belki sen bende daha hızlı verirsin canım![]()