• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

YENİ BİR BAŞLANGIÇ

Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 100 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden basla 🤗 1 ay sonra tekrar bakicam giden kiloya

Üzülme kirilma noktan olacak. Umutlu mutlu hevesli olmaya calis. Duraklama dönemindesin bir süredir. Yarismaya basladiktan sonra toplam verdigin 100 gram. Ama istiyorsun kendine bunu yapma bahara yakiniz basla ufak ufak. Mesela aksam yemek saatin belli olsun. Tukettigin ekmek miktarina dikkat et yani biseylerden basla 🤗 1 ay sonra tekrar bakicam giden kiloya
Hiç adapte olamıyorum.Hafta sonları okula gidiyorum acikiyorum.Kantinde hep hamur isi mecbur yiyorum.Bu hafta meyve götürmeyi düşünüyorum.İnsallh başarırım .🙄

:eğlence:
Hadi bakalım sen dene belki bende yapabilirim canım bitince tecrübelerini yaz canim
2 gun yaptim. Bugün 2. Gündü. Yarın öğleden sonra tekrar hazirliycam bu suyu. Sonra ara vericem. 2 günlük tecrübem wc ye çıkarıyor evet. 🙈 sabah tartildigimda 54.8 ciktim. Su kaybederken vucuttan yerine salatalık limon yeşilçay sayesinde faydalı şeyler koyuyorsun. Ayda 2 kere falan yapmayı dusunuorum

Badem sütlü filtre kahve. Badem sütünü kendim yaptım. Içinde şeker yok. Beni tok tutan şey bu 🙈 tek eksigim yürüyüş yapmak. Ama yarın üşenmeyip yapmayı düşünüyorum. 2 cm incelmek bile farkettiriyor. Muhtemelen ancak 1 ay sonra hedefime ulaşırım 🙄 yavaş ve kalıcı olsun istiyorum. Sizde hız yapmayın sakın 🙈

Eklentiler

• 20200226_222301.webp
    20200226_222301.webp
    17,4 KB · Görüntüleme: 22
Eki Görüntüle 2596576
Sabah 11.00
Haşlanmış yumurta zeytinyağ tereyağ döktüm
Zeytin peynir
Tereyağ
Ceviz fındık fıstık
1 tane kuru incir
Incir tatlı diye başka meyve koymadım
Turp
Maydanoz dereotu
Böğürtlen çayı
Öglen
Türk kahvesi
Gün boyu limonlu tarçınlı su
Eki Görüntüle 2596577
Akşam 16.40
Taze fasulye
Konserve zeytinyağlı biber kızartması
Közbiber
2 dilim tavuk göğsü
Acıbiber
Yoğurt
1 tane ceviz
1 saat yürüyüş yaptım
Şimdide türk kahvesi içiyorum
Lezizzzz

Sen grubun yildizisin gercekten cok azimlisin sabirlisin. MaşaAllah diyorum cok tebrik ederim toplam kilo kaybin 7.800 🤗😘😊😋😍😄
Saol canım gruptaki herkes yıldız🌟🌟🌟 gruplar olmasaydı bu kadar motive olamazdım bende teşekkür ederim canım toplam kilo diyince tlcdeki program geldi aklıma nerdeyse hergün izlerim favorimdir😍😅🤣

Son düzenleme:
2 gun yaptim. Bugün 2. Gündü. Yarın öğleden sonra tekrar hazirliycam bu suyu. Sonra ara vericem. 2 günlük tecrübem wc ye çıkarıyor evet. 🙈 sabah tartildigimda 54.8 ciktim. Su kaybederken vucuttan yerine salatalık limon yeşilçay sayesinde faydalı şeyler koyuyorsun. Ayda 2 kere falan yapmayı dusunuorum
Baya işe yarıyor canım desene yemek yesem üstüne bu suyu içsem olur mu canım acaba bende öyle deneyim

Ay bilmiyorum doğru mu ?değil mi ?kendimi mi kandırıyorum bu hafta daha dikkatli olacağım toplam verdiğim kiloyu yazınca daha bi motive oldum ya😘🥰😍
Sevindim öyleyse 😚😻
Bence dogru ben diyetle yagdan kilo vermistim 9 bucuk kiloydu. Ramazan girince birakmistim sonra memlekete filan gitmistim 6 7 ayda 8 kilo yagdan geri almistim 😭😢😭😢😭😢
Istenilen kiloya inildiginde bir süre koruma yapiliyo. Ondan sonrada yine istedigin yenir arasira ama diyetisyenler o korumayi ogretiyormus ben o asamaya gecememistim

Badem sütlü filtre kahve. Badem sütünü kendim yaptım. Içinde şeker yok. Beni tok tutan şey bu 🙈 tek eksigim yürüyüş yapmak. Ama yarın üşenmeyip yapmayı düşünüyorum. 2 cm incelmek bile farkettiriyor. Muhtemelen ancak 1 ay sonra hedefime ulaşırım 🙄 yavaş ve kalıcı olsun istiyorum. Sizde hız yapmayın sakın 🙈
Bu nasil bisey canim bademleride mi ogutuyorsun 🙈

Saol canım gruptaki herkes yıldız🌟🌟🌟 gruplar olmasaydı bu kadar motive olamazdım bende teşekkür ederim canım toplam kilo diyince tlcdeki program geldi aklıma nerdeyse hergün izlerim favorimdir😍😅🤣
Öyle deme bak grupta ustune kilo alanlarda var bide yerinde sayanlar bide bir verip bi alanlar 😅😄🤣😂😁😀😆
Yaaa bende tlc dekileri izlemeyi cok seviyordum. Ama aylardir o kanal bizde yok varda yok tlc yaziyor acinca maxitv cikiyor frekansida 12379/H/3000

Back
X