- 1 Ocak 2020
- 4.303
- 22.554
- 308
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
 e tabi bi zahmet fazla olsun bunca şeye. Yarın 1 saat spor yaparak dengeleyecegim. Pazar diye benim gibi kaçıran yoktur umarim
 e tabi bi zahmet fazla olsun bunca şeye. Yarın 1 saat spor yaparak dengeleyecegim. Pazar diye benim gibi kaçıran yoktur umarimAfiyet olsun canım sporla dengelersin bişey olmazGaliba bu akşam çok acıkmışım fazla yediğimi hissediyorum. 4 kasik domatesli bulgur, 1 kase brüksel lahanası, bolca salata ve 100 gram kadar et....e tabi bi zahmet fazla olsun bunca şeye. Yarın 1 saat spor yaparak dengeleyecegim. Pazar diye benim gibi kaçıran yoktur umarim

iyi akşamlar canım afiyet olsun gercekten cok hafif güzel kahvaltıEki Görüntüle 2615189 günaydın kkızlar.hafif bir kahvalti ama avokadoyu daha fazla yedim. Çok güzel yağ elementi sağlıyor avokado. Herkese güzel haftalar....

Olsun canım verdinmi verdin önemli olan o

Afiyet olsun canımEki Görüntüle 2616003 bugunku mukafatim :)) tam bugday unlu. Ama icinde seker yok. Keci boynuzu ozu koydum 1 tatli kasigi...
Sana da afiyet olsun :)) nasıl Kıyafetlerinden kilo verimlerin baya belli oluyor mu
Saol canım ay olmaz mı dapdar zor olan kıyafetlerim bollaşmaya başladı çekiştirip duruyom artıkSana da afiyet olsun :)) nasıl Kıyafetlerinden kilo verimlerin baya belli oluyor mu
 şu virüs bitsin bişeyler almak lazım inş
 şu virüs bitsin bişeyler almak lazım inş