Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
ablacım ya ben yoğunum cankek bademcik ameliyatı oldu dün.

diğerleri nerde bilmiyorum.

lahana corbasını içmiştim ben ama tansiyonumu düşürdü.

mahfoldum

Selam kızlarrr. Şu aralar o kadar yoğunum ki hiç giremiyorum. Öyle arada girip okuyup çıkıyorum Diyetim güzel gidiyor. Haftasonu biraz kaçırdım ama 3 gündür çok iyi gidiyorum. Henüz kaç kiloyum bilmiyorum. 4 ekime kadar tartılmayacağım. O zaman size tam bi rakam söyleyeceğim Hedefim 76 olmak ama

günaydın kızlar...

yediğim içtiğime cok güzel dikkat ediyorum ve pazartesi spora başlıyorum.

haftada 3 gün.

hala adet olamadığımdan bu hafta kilomda değişiklik yok.

günaydın güzeller ben geldim.zor bi ameliyt oldu korktuğum kadar varmış.sol bademcik yapışmış 1 saat süren ameliyat bende 2 sa sürdü.dikiş atılmış o yüzdün.su bile içemiyorum.içtiğim su burnumdan geliyo.ama yine de şükür.iyileşecğim inşallah.siz nasılsınız.

günaydın canım diyetle başım dertte şu porsiyonları kafaya takmış durumdayım :) geçmiş olsun canım kendine dikkat et benim eşimde uyku apnesi ameliyatı olmuştu o esnada bademciklerini de aldılar dikişleri de vardı eşimin oda zorlanıyodu konuşamıyodu ama hepsi geçti maşallah şuan çok iyi sende iyileşeceksin canım biraz zamana ihtiyacın var ilaç verdilerse ihmal etme yoğurt,muhallebi gibi tanesi olmayan besinlerden yemeye çalış ki dikişlerine takılmasın inş. en kısa zamanda sağlığına kavuşursun canım

cankek cok gecmis olsun canim bayag zor gecmis cabucak iyiles isallah ben olmadim bilmiyorum tek tesellin iyi zayifliyacaksin bence ama sen vitaminsiz kalma sivilari bolca al optum

cankeke cok gecmis olsun canimmmm

))

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…