- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #2.401
Cankek ben 1.74 boyunda 94 kiloyum evliyim 22 yaşındaydım 11 ay once dogum yaptim bi kizim var ismim melek bursada yaşıyorum ideal kiloya ulasmam lazim hirs yaptim artık cevremin laflarindan sıkıldım hayalim 70 ama kendime iki ay 3 ay demiyorum bu kiloya gelene kadar diyetteyim
Valla canim elimdeki tarti bozuldu en son esm bugn getircek yenisini benim fark ettigim sadece midem Karnım çekildi oda neden anca bosaltim sistemi boşaldı iste bundan sonrasi heralde kilo vermek olacaj bilmiyorum yılbaşına kadar iyi görünmek istiyorum ♥♥♥bir haftadır diyette olduğunu yazmışsın canım neler yaptın fark ettimi
Valla canim elimdeki tarti bozuldu en son esm bugn getircek yenisini benim fark ettigim sadece midem Karnım çekildi oda neden anca bosaltim sistemi boşaldı iste bundan sonrasi heralde kilo vermek olacaj bilmiyorum yılbaşına kadar iyi görünmek istiyorum ♥♥♥
yılbaşında bende fark olsun istiyorum canım.yeni giysiler almak istiyorum.
bu aralar hiçbi giydiğim yakışmıyor.eşim de fark etti.o zayıflıyo ben alıyom.
ama artık dünden beri kendimi frenledim.
Tanistigimiza sevindim canim sen yine zayif sayilirsin ya insallah beraber vericez ben ev hanimiyim evdeyim yani bugün akşam yemeği yemicem mandalina yeşil cay sadece sen nasil yapiyosn
ara : 1 elma
şu anda da yeşil çayımı yudumluyorum....
Canim ben telden giriyorum ya ondan dolayı göremedim resmini
Dur bende yapıcam şimdi :) sigara kullaniyomusun
günaydınlarrr......
yine işe geç kaldım elimde bi dilim ekmek peynir yiyorum.
dün market alışverişi yaptım.light ürünler, sebzeler,yeşilllikler..
ama bugün doğum tebriğine gitcem..inşallah ikram yapmazlar.tatlı olursa yemeden duramam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?