- Konu Sahibi ruzgarozge
-
- #1.361
kızlar gunaydın aktif degılımm konuda uzun suredır ınsallah bayram sonrası hergun burada olacagımmm
halen özel mesaj atamıyorum ve kılom halen 80
valla ben sana söyleyim bu 80 rakamında bir uğursuzluk var
bende 80 çakıldım ne iniyordum ne çıkıyordum
ramazanda nasıl olduysa 79 oldum
87den geldim80lere 2 hafta once 79 hatta 78 kusurlerı gordum ac karnıma ama ramazan sonuna dogru bu rakam 80i buldu geneçok üzgünümm ama çakılı kalmak yok bayramdan sonra gene aktif bir şekilde yuruyuş ve diyetime kaldıgım yerden devam edecegımm ınsallah zaten tempolu bır doneme giricem kasıma kadarrrr
kızlar diyet başarı öykülerinin içinde acınası biriyim topiğini okudum çok kötü oldum ya...
bende okudum hele sinir oldum birinin kocasına
aynı benim ki gibi
kadın gene spor salonuna fala gidiyormuş
bizimkisi onada izin vermiyor
destek olmuyorsun bari köstek olma
aman valla sinirim bozuldu iyice
ah aaah bir zayıflasam
o kocama göstercem (hayır göstermiyecem kedinin ciğere baktığı gibi baksın bi taraflarımı şöyle cooll fit olunca hi hi hi)
kızlar ben biraz rahatsızım o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
kızlar ben biraz rahatsızım o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
selamlar herkese
gecmis olsun ozgem neyin var benim gibi bas agrisimi yoksa bu havalarda cok kotu simdide nem var nefes alamiyo insan yoksa banami oyle geliyor
benim kilo bildirimim 75.4 veremedim gene
ümit abla sana bi yetişsem 75.4 şimdiki hedefim
Yaa kızlar 20 günde 5 kilo vermişim sizce nasıl??? Benim bu ayın 29una kadar 69.9 olmam lazım en az. Sizce olabilir miyimm??:26::18:
bise kalmamis canim sen beni gececeksin hic merak etme yeterki sen iste hadi basarilar
geçmiş olsun canım.Acil şifaler.kızlar ben biraz rahatsızım o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
baya bir kilo gitmiş ha gayret.Herkesee merhabaaaa. Bugun bildirim gunuuuuuBaslangic kilom 80.9 du ve bu sabah 75.8 geldimmm. Cok iyi olmasada benim icin iyi bi sonuc. 75leri ne zaman gordugumu bile hatirlamiyorumm
Yaa kızlar 20 günde 5 kilo vermişim sizce nasıl??? Benim bu ayın 29una kadar 69.9 olmam lazım en az. Sizce olabilir miyimm??:26::18:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?