Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
kızlar gunaydın aktif degılımm konuda uzun suredır ınsallah bayram sonrası hergun burada olacagımmm

halen özel mesaj atamıyorum ve kılom halen 80

valla ben sana söyleyim bu 80 rakamında bir uğursuzluk var
bende 80 çakıldım ne iniyordum ne çıkıyordum
ramazanda nasıl olduysa 79 oldum

bu marketlerde ürün fiyatlarını 99999 diye uzatırlar ya
ne var dersin ha 99 ha 100
ama ha 79 ha 80 kilo ne fark eder
çoookkkk şey fark eder
bir kilo bir kilo dur
damlaya damlaya eririz

valla ben sana söyleyim bu 80 rakamında bir uğursuzluk var
bende 80 çakıldım ne iniyordum ne çıkıyordum
ramazanda nasıl olduysa 79 oldum

87den geldim80lere 2 hafta once 79 hatta 78 kusurlerı gordum ac karnıma ama ramazan sonuna dogru bu rakam 80i buldu gene çok üzgünümm ama çakılı kalmak yok bayramdan sonra gene aktif bir şekilde yuruyuş ve diyetime kaldıgım yerden devam edecegımm ınsallah zaten tempolu bır doneme giricem kasıma kadarrrr

evet inşallah canım
bende bayramdan sonra aktif bir şekilde düzenliyeceğim kendimi
yememi sporumu

kızlar diyet başarı öykülerinin içinde acınası biriyim topiğini okudum çok kötü oldum ya...

bende okudum hele sinir oldum birinin kocasına
aynı benim ki gibi
kadın gene spor salonuna fala gidiyormuş
bizimkisi onada izin vermiyor
destek olmuyorsun bari köstek olma
aman valla sinirim bozuldu iyice
ah aaah bir zayıflasam
o kocama göstercem (hayır göstermiyecem kedinin ciğere baktığı gibi baksın bi taraflarımı şöyle cooll fit olunca hi hi hi)

ama ilk önce kendim için zayıflayacağım tabi

Herkesee merhabaaaa. Bugun bildirim gunuuuuu Baslangic kilom 80.9 du ve bu sabah 75.8 geldimmm. Cok iyi olmasada benim icin iyi bi sonuc. 75leri ne zaman gordugumu bile hatirlamiyorumm

Yaa kızlar 20 günde 5 kilo vermişim sizce nasıl??? Benim bu ayın 29una kadar 69.9 olmam lazım en az. Sizce olabilir miyimm??:26::18:

bise kalmamis canim sen beni gececeksin hic merak etme yeterki sen iste hadi basarilar

inşallah ağır ve emin adımlarla ilerlemek istiyorum
sağlığıma da zarar vermeden yaşam tarzı haline gelsin istiyorum
şuan 31 yaşındayım 40 yaşıma da gelince kilo sorunuyla uğraşmak istemiyorum

kızlar ben biraz rahatsızım o yüzden yazamıyorum kusura bakmayın.
geçmiş olsun canım.Acil şifaler.
Herkesee merhabaaaa. Bugun bildirim gunuuuuu Baslangic kilom 80.9 du ve bu sabah 75.8 geldimmm. Cok iyi olmasada benim icin iyi bi sonuc. 75leri ne zaman gordugumu bile hatirlamiyorumm
baya bir kilo gitmiş ha gayret.
Yaa kızlar 20 günde 5 kilo vermişim sizce nasıl??? Benim bu ayın 29una kadar 69.9 olmam lazım en az. Sizce olabilir miyimm??:26::18:

bence iyi vermişsin maşallah.Çok hızlı verme bence hızlı geri alırsın yavaş ve sağlıklı ver bence.

topiğe temmuzun 5 gibi başladım.61.3 düm şimdi ise 59.7 yavaş veriyorum ama geri gelmeyecek şekilde inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…