Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
merhabalar
nasilsiniz kizlar yarin tarti gunu ana ne etcez ayni duruyom 75 simdi slkl yapsam yarin 74 gorurum mu acaba arada goruyorum ama terbiyesiz kaciyo ne etcemki
kizlar burda yagmur yagiyor bayag 8:
derince)

ayy walla bende regli olduğum için hiç vermemişim cıkıyo tartıda. haftayada bayram azcık sundan azcık bundan yapmasam iyi.

Farmela nın dediği gibi su yağdır su baldır

merhabalar
nasilsiniz kizlar yarin tarti gunu ana ne etcez ayni duruyom 75 simdi slkl yapsam yarin 74 gorurum mu acaba arada goruyorum ama terbiyesiz kaciyo ne etcemki
kizlar burda yagmur yagiyor bayag 8:
derince)

aahhh bende 75 kg bi görsem
evet burda da çok yağmur yağıyor yağsın yağsın İstanbul son 2 gündür çok bunaltmıştı

en son diyeti bıraktığımda 67 kilo idim
şimdi 79 kilo
hayır anlamadım kilo almak bu kadar kolayken vermek niye bu kadar zorrr

yerken anlamıyor insan ama bi bakmışsın kilo almışın eski kıyafetler zor olur. yeni bir şey almak isterken daha cok genişlediğini anlarsın.

valla bi 60 olmayım gardırobu yenilemeli

teşekkür ederim ruzgarozge şekeri ramazandan bir kaç gün önce bıraktım tuz pek kullanmam hamurlu şeylere de bir aydır dikkat etmeye çalışıyorum ama spora daha başlamadım başlıcam inşalllah
inşallah başka türlü olmaz biliyorum platesi çok severim umarım tekrar başlayabilirim benim sadece vücudumu değil böyle bi beynimede can geliyor kendimi daha iyi hissediyorum umarım veririm

yerken anlamıyor insan ama bi bakmışsın kilo almışın eski kıyafetler zor olur. yeni bir şey almak isterken daha cok genişlediğini anlarsın.

valla bi 60 olmayım gardırobu yenilemeli

evet bende öyle yapcam
hele bi zayıflyım
kıçıma hiç bişey yakıştırmayan o kocamada göstercem
neyseeee intikam soğuk yenen bi yemektir (hay Allah gene yemek dedimmmm)

Ruzgarozge tebrikler birdahaki kiyafet 40beden olacak insallah:) bende aksamlari spor yapiyorrum pazar tartilma gunu evde kantar yok kvlerde tartilcamins.
Bu arada su+limon icebildiginiz kadar icin yaglark eritiyor...birde ben acligi bastirmak icin kahve iciyorum ama az sekerli:)

Kizlaaar gunaydin :) kilo bildirimi yapmaya geldim bu hafta sadece 900 gr verebildim spor sart bunu anladim artik sporada baslicam bakalım sonucu nekadar etkilicek :) 82.5 kilom öpüyorum sizi görüşmek üzere

günaydın kızlar bu aralar pek giremiyorum ama maşallah topiğimiz bayağı kalabalıklaşmış.yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz inşallah hep birlikte zayıflıcaz

kızlar gunaydın aktif degılımm konuda uzun suredır ınsallah bayram sonrası hergun burada olacagımmm

halen özel mesaj atamıyorum ve kılom halen 80

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…