Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Bende bayram tatlısı yapıyordur diyordum içimden bugün hiç girmed idiyordum :34:

ben dün açtım annemle baklava 3 tepsi
sıkıysa açma
annem adamı hamur niyetine yoğurur valla
ha bide büyük tencere yaprak sarma sardık
artık bayrama çeyrek kala pişirir şerbetini döker

sıkıysa açma

Maşaallah analı kızlı çok hamaratsınız:nazar::nazar::nazar:Ben tatlı açmayı bilmiyom:17:

ama ev temizliği zayıflatmıyor muşşş
anca hergün halı yıkar
dip köşe kaldırırsan

(amannnnnnn hergün halı kalkar dipköşe mi temizlenir
ben haftada bi yapıyorum )

Maşaallah analı kızlı çok hamaratsınız:nazar::nazar::nazar:Ben tatlı açmayı bilmiyom:17:

hihihi analı kızlı çok da kiloluyuz maşallah
annem 100 ben 80
aaahhhhh zaten ne geldiyse başımıza bu hamur işleri sevdasından geldi
valla yanımda kuzuyu çevirseler içim almaz
ama şöyle ıspanaklı yada kıymalı börek amannnnn içime alır nereye sığdırcağımı şaşırırım

çalışan ne yapsın ümit ablam
hem iş hem ev hem çocuk
hangi cephede savaşacağımı bilemiyorum
vallahi olduğu kadarrrrrrrrr

sende haklisin ben suan emekliyim daha once esnaftim parfumeri bijuteri calistiriyordum kendi isim 15 gunde bir kadin geliyordu cok iyi oluyordu hele bayram haftasi en iyi is gunumuzdu allah herkese hayirli isler ve tabii bol para versin:16:

:16:

kız ne var onda internetten tarifi al yap
valla ben hep açtım pişirdim
ama şerbetini hazırlayıp kıvamında dökmeyi bende bilmiyorum o işi hep annem yapıyor

Açabilirmiyimki işte açma işini beceremem gibi geliyo yoksa bende severim börek pasta yapmayı zaten hep bu yeme alışkanlığımdan küçüklüğümden beri hep göbişliyim :17:

Annem açar bayramlarda ben saldırırdım aah şimdi anacımdan uzaktayım bayramın ne tadı var ne tuzu

canım benim yaa
bende anacım yakınımda diye biyere kıpırdıyamıyorum hep aynı semtteyim
çocuğuma bakar aciliyetime koşar
Allah tez vakitte sizide bir araya getirsin

sıkıysa açma

Böyle tatlı matlı derken karnımda epey acıktı,nasıl gidiyo kilo işleri hiç verebildinmi

canım benim yaa
bende anacım yakınımda diye biyere kıpırdıyamıyorum hep aynı semtteyim
çocuğuma bakar aciliyetime koşar
Allah tez vakitte sizide bir araya getirsin

Canımya şu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etsin inşallah öyle birşey olsa sevinçten ayaklarım yerden kesilir biz eşimin işinden dolayı o kadar çok tayin görüyoruzki :50::50::50:

Böyle tatlı matlı derken karnımda epey acıktı,nasıl gidiyo kilo işleri hiç verebildinmi

gelelim esas konuya
valla ben işte ramazanda başladım diyete
1.5 kilo verdim
ama hasta olamıyordum yaa ödeme şişlik falan o gitmiştir
ama bayramdan sonra sıkı sıkı asılcam

Canımya şu mübarek günde Rabbim dualarını kabul etsin inşallah öyle birşey olsa sevinçten ayaklarım yerden kesilir biz eşimin işinden dolayı o kadar çok tayin görüyoruzki :50::50::50:

çok zor bilirim çünkü bende evlendiğim sene ülkenin bi ucuna gittim yani okadar zorluk çektim anlatamam
farklı bi dil farklı bi din farklı bi kültür ne arkadaş edinebildim ne gerçekten bi dost
ve ailemiiii çok ama çok özledim özelliklede annemi
neyse orda geçinemedik iş durumları falan iyi gitmedi de tekrar geri döndük çok şükür
aaayyy inanmazsın geri dönelim diye kaç salavatı şerif okudum dua ettim anlatamam o kadar bunalmıştım yani
inşallah sen benim kadar bunalmamışsındır

çok zor bilirim çünkü bende evlendiğim sene ülkenin bi ucuna gittim yani okadar zorluk çektim anlatamam
farklı bi dil farklı bi din farklı bi kültür ne arkadaş edinebildim ne gerçekten bi dost
ve ailemiiii çok ama çok özledim özelliklede annemi
neyse orda geçinemedik iş durumları falan iyi gitmedi de tekrar geri döndük çok şükür
aaayyy inanmazsın geri dönelim diye kaç salavatı şerif okudum dua ettim anlatamam o kadar bunalmıştım yani
inşallah sen benim kadar bunalmamışsındır

Sonunda ailene kavuşmuşsunya en güzeli bu.Biz daha gitmedik orayaa ama gidicez.Benimde hiç akraba yok ama burda tanıştığım eşimin arkadaşlarının hanımları var onlarla gelip gidiyoz arada değişiklik oluyo.Öyle geçiyo günler ama ben anne düşkünüyüm özlüyo insan :26::50:

Back
X