Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
çok şükür oldum yaaa 2,5 aydır olmuyordum
çok ateş basıyordu çok terliyordum bide küt gibiydi elim ayağım şimdi düzeldim

Zor oluyo bilmezmiyim ben birde doğum öncesini düşün 9+8 17 ayda oldum düşün karnım falan şişti şimdi biraz rahatladım

Günaydın kızlar
nursehulya senin için ebru şallı karın egzersizleri video linkini atıyorum
bu videodaki bazı malzemeler bende yok
çember yerine lastiği bağlayıp kullandım, büyük top yerine de küçük top kullandım, hareketler biraz zor daha önce hiç pilatesy yapmadıysan zorlanabilirsin ama spordan sonra karnın süper yanıyo :)

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 28.11.2012

Günaydın kızlar
nursehulya senin için ebru şallı karın egzersizleri video linkini atıyorum
bu videodaki bazı malzemeler bende yok
çember yerine lastiği bağlayıp kullandım, büyük top yerine de küçük top kullandım, hareketler biraz zor daha önce hiç pilatesy yapmadıysan zorlanabilirsin ama spordan sonra karnın süper yanıyo :)

Ebru Şallı İle Pilates (Plates) Ebruli 28.11.2012

Günaydın canım saolasın ellerine sağlık.Daha önce bırak platesi doğru düzgün spor yapmışlığım yok.Kas adınada bir gram kasım yok gibi vücudum hamur gibi yumuşak:50::50::50:bayramdan sonra bir yerden başlayım diyorum.Geçen eşimn akrabalarına gittik kilodan açıldı konu kaç kilosun dedi bende 67 küsürüm dedim bana 75 gibi duruyosun dedi moralimi çok bozdu :50::50::50:Ama gerçek bu incelmem şart tekrar teşekkür ederim:16::16::16:

Günaydın canım saolasın ellerine sağlık.Daha önce bırak platesi doğru düzgün spor yapmışlığım yok.Kas adınada bir gram kasım yok gibi vücudum hamur gibi yumuşak:50::50::50:bayramdan sonra bir yerden başlayım diyorum.Geçen eşimn akrabalarına gittik kilodan açıldı konu kaç kilosun dedi bende 67 küsürüm dedim bana 75 gibi duruyosun dedi moralimi çok bozdu :50::50::50:Ama gerçek bu incelmem şart tekrar teşekkür ederim:16::16::16:

hepinize gunaydınn kızlarr yogunluktan ve ramazandan dolayı gıremıyorum pek fazla ama kalbım sızınle bayram sonrası ınsallah kaldıgımız yerden devam ederız spor dıyett ve ıstedıgımız kılolaraa bedenleree ulaşırız...

çok sınır oluyorum şu ınsanlara kıskanclıklarından hasetlerınden ılla bır kulp bulacaklar takılma canım balık etlı oldugun ıcın oyle duruyordur ... mesela benımde etim sıkı görenler 75 anca varsındır dıyorlar ama ben 80 kıloyum

hımm eğer daha önce hiç spor yapmışlığın yoksa bu video sana ağır gelir canım

bak sana başka bir video ekliyorum

Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube

evde bu videodaki hareketleri yap bi hafta dene farkı göreceksin

spor yapmak insana kendini çok iyi hissettiriyor herkes spor yapsın vakit buldukkça

ben evde bu videoları yapıyorum elimden geldiğince vakit yaratmaya çalışıyorum gerekirse uykumdan fedakarlık yapıyorum sabah biraz erken kalkıyorum

hımm eğer daha önce hiç spor yapmışlığın yoksa bu video sana ağır gelir canım

bak sana başka bir video ekliyorum

Exercise TV / Start walking at home 2 miles with Leslie Sansone - YouTube

evde bu videodaki hareketleri yap bi hafta dene farkı göreceksin

spor yapmak insana kendini çok iyi hissettiriyor herkes spor yapsın vakit buldukkça

ben evde bu videoları yapıyorum elimden geldiğince vakit yaratmaya çalışıyorum gerekirse uykumdan fedakarlık yapıyorum sabah biraz erken kalkıyorum

Evet canım 2-3 kez leslie yaptım bende evde dediğin gibi işe yarıyor ama ilerletemedim ufaklık var benim ne zaman bir işe başlasam ağlıyo paşam kıyamıyorum kucak istiyo ama artık yapıcam böyle olmuyo link için teşekkür ederim

hepinize gunaydınn kızlarr yogunluktan ve ramazandan dolayı gıremıyorum pek fazla ama kalbım sızınle bayram sonrası ınsallah kaldıgımız yerden devam ederız spor dıyett ve ıstedıgımız kılolaraa bedenleree ulaşırız...

çok sınır oluyorum şu ınsanlara kıskanclıklarından hasetlerınden ılla bır kulp bulacaklar takılma canım balık etlı oldugun ıcın oyle duruyordur ... mesela benımde etim sıkı görenler 75 anca varsındır dıyorlar ama ben 80 kıloyum

Belkide öyledir eşimde diyoki senin daha önceki halini görmediği için öyle söylemitir diyo bilmiyorum artık ama bildiğim tek şey acilen sıkılaşmam gerektiği

Belkide öyledir eşimde diyoki senin daha önceki halini görmediği için öyle söylemitir diyo bilmiyorum artık ama bildiğim tek şey acilen sıkılaşmam gerektiği

spor en bas etken sıkılasmak ıcın kı sen kılonun %80ını verdın bundan sonrası sıkılasman ıcın kolay ve daha ıyı olur yagların azaldı genelde dıyetsız spordaaa yaglar toplanırr bırıkır .... dıyet sporla sıkılasırsın canımm kendıne bır program yap crunch arastır youtubeden bel basen göbek bacak ıcın alternatif hareketlerı var ve cok faydalı :ssz::ssz:

bırdeee ek olarak jel felan aaraştır derim :51::51: sıkılastırıcı ınceltıcılerden ınan cok faydasını gorursun o gebermeyesiceyide kafana takma fitne garı :9::9:

canım boş ver sen yolunda ilerle kararlılıkla bildiğinden şaşma
bana da çok diyorlar boyum kısa olduğu için her zaman daha fazla görünüyorum sanırım

spor en bas etken sıkılasmak ıcın kı sen kılonun %80ını verdın bundan sonrası sıkılasman ıcın kolay ve daha ıyı olur yagların azaldı genelde dıyetsız spordaaa yaglar toplanırr bırıkır .... dıyet sporla sıkılasırsın canımm kendıne bır program yap crunch arastır youtubeden bel basen göbek bacak ıcın alternatif hareketlerı var ve cok faydalı :ssz::ssz:

bırdeee ek olarak jel felan aaraştır derim :51::51: sıkılastırıcı ınceltıcılerden ınan cok faydasını gorursun o gebermeyesiceyide kafana takma fitne garı :9::9:

yaa bende kilomun kabasını bir atsam yani 79 bir 65 , 60 falan olsam
toparlanmak için sıkılaşmak için bi sürü egzersiz var ama şimdi kasa çeviririm diye korkuyorum
şimdilik evden işe , işten eve yürüyorum zaten zamanımda yok

MERHABA kızlarr :)
bende aranıza katılmak istiyorumm..
diyete bayramdan sonra başlıcam inşallah çünkü şuan yapamam....
benim yaşım 25 kilom 73.5 ve boyum da 1.65 anlayacağız kiloluyum çok...ve bu yolda bana da yardımcı olurmusunuz?

Saol canım ya araştırayım bakayım işte bende bir yol çizmek plan yapmak istiyorum.Birde senin şu kendine özgü laflarına bayılıyorum :52::52::52:

benim yaşım 25 kilom 73.5 ve boyum da 1.65 anlayacağız kiloluyum çok...ve bu yolda bana da yardımcı olurmusunuz?

tabikiiiii

aramıza hoş geldin bende ramazandan dolayı pek veremedim
inşallah bayramdan sonra tekrar düzene koyup disiplinli bir şekilde başlıyacağım

canım boş ver sen yolunda ilerle kararlılıkla bildiğinden şaşma
bana da çok diyorlar boyum kısa olduğu için her zaman daha fazla görünüyorum sanırım

Öylede ne bileyim biri bana anlatsa bana şu kadarım dese bende şu kadar gösteriyosun demem yani tartıdan daha iyi mi bilcem:52::52:

tabikiiiii

aramıza hoş geldin bende ramazandan dolayı pek veremedim
inşallah bayramdan sonra tekrar düzene koyup disiplinli bir şekilde başlıyacağım

teşekkürler canım..bende vermek yerine aldım hemde 2.5 kilo :(
1 yılda 11 kilo aldım kızlar ben ya..geçen sene 62 idim.:14::14::14::14::14::14:

Hoş geldin canım birçoğumuz ramazanda ara verdik bir kısmımız azimle devam ediyor ne zaman istersen başla ve bize takıl:34:

Hoş geldin canım birçoğumuz ramazanda ara verdik bir kısmımız azimle devam ediyor ne zaman istersen başla ve bize takıl:34:

ramazan da vermek zor cnm yaa..iftarda tıka basa ye :) sahur da ye :) off offf..
hoşbudum bu arada:16:

Saol canım ya araştırayım bakayım işte bende bir yol çizmek plan yapmak istiyorum.Birde senin şu kendine özgü laflarına bayılıyorum :52::52::52:

gız bacım biz bu yola baş koyduk ölmek var dönmek yokk 65 olana kadar azimlee iradeylee dayanıcaz ve başarıcazz onlarıda çatır çatır çatlatıcaz orta yerlerınden .....

Back
X