Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
inşallah
bana da bayramda geldi o gazzz
bayramda ziyaretlere git
herkes zayıf istediği gibi giyinmişşşşşşşş
ben haminne gibi

Aynı canım bizde eşimin amcasına gittik en yakında onlar var yaşadığımız yere.hem gelinleri hem kızları hamile bende yanlarında hamile gibiydim çok sıkıldım görüntümden gitmek için zaman geçmedi gibi geldi bana

Günaydın herkeseee. Bugün çok ilginç bi kahvaltı yaptım. Şu aralar akşam yemeği yemeye pek fırsatım olmuyor bnde yoğurt yada salatayla geçiştiriyordum. Bayadırda et yemiyordum. Sabah 200 gram bifteyi kuş başı doğrayıp domates soğanla soteleyip 1 dlm çavdar ekmeğiyle yedim:46: akşam annem gelecek sarmalar börekler getirecek akşama kadar hiç bişey yemeyip akşamda hepsinden bir tadım alıp bırakabilmem lazım:51:

Günaydın herkeseee. Bugün çok ilginç bi kahvaltı yaptım. Şu aralar akşam yemeği yemeye pek fırsatım olmuyor bnde yoğurt yada salatayla geçiştiriyordum. Bayadırda et yemiyordum. Sabah 200 gram bifteyi kuş başı doğrayıp domates soğanla soteleyip 1 dlm çavdar ekmeğiyle yedim:46: akşam annem gelecek sarmalar börekler getirecek akşama kadar hiç bişey yemeyip akşamda hepsinden bir tadım alıp bırakabilmem lazım:51:

günaydın ,Kahvaltını beğendim :46:

Hoşgeldin canım takıl bize...kilo yaş boy hedef kilonu yazarak başlayabilirsin vede cuma günü kilo bildirim günü tekrar hoşgeldin :16:

Hoşbulduk canım , şuan 21 yaşındayım 1.70 boyum 81 kiloyum tartıda 85i görünce başladım diyette daha cok dikkat etmeye inş böle devam edicem üniversite hayatı bitirdi beni 10 kilo alıp geri döndüm üstüne bu yazda iş bulamayınca en son 85e kadar gördüm.Daha öncesinde devamlı başladım ama bir şekilde bıraktım.
Hedefim 5 aşamadan oluşuyor 79-75-70-65-60 :) inş 5. aşamaya kadar gelmeyi umut ediyorum.

hoş geldin aramıza
dediğin gibi kilolardan kurtulmanın zamanı geldi de geçiyor bile

Hoşbulduk canımm :)

Hoşbulduk canım , şuan 21 yaşındayım 1.70 boyum 81 kiloyum tartıda 85i görünce başladım diyette daha cok dikkat etmeye inş böle devam edicem üniversite hayatı bitirdi beni 10 kilo alıp geri döndüm üstüne bu yazda iş bulamayınca en son 85e kadar gördüm.Daha öncesinde devamlı başladım ama bir şekilde bıraktım.
Hedefim 5 aşamadan oluşuyor 79-75-70-65-60 :) inş 5. aşamaya kadar gelmeyi umut ediyorum.

Çabuk sıkılmamak için hedefleri kısa tutmuşsun galiba

ya ben hemcinslerimi zayıf bakımlı görünce gaza geliyorum
daha doğrusu şöyle söyleyeyim beni en çok gaza getiren şey zayıf bakımlı bayanlar
buzdolabının kapağına şakiranın fotorafını mı yapıştırsam
hani oda benim gibi kısa boylu yaaa

öğle yemeği : 1 kasa yağsız bol mevsim salata limonlu az tuzlu ve 5 tane etiform bisküvi

ara öğün : 1 dilim kavun

ve ara ara su 0,5 litre

ya ben hemcinslerimi zayıf bakımlı görünce gaza geliyorum
daha doğrusu şöyle söyleyeyim beni en çok gaza getiren şey zayıf bakımlı bayanlar
buzdolabının kapağına şakiranın fotorafını mı yapıştırsam
hani oda benim gibi kısa boylu yaaa

Yapıştır canım hatta kendinin zayıf olduğun beğendiğin bir fotonuda yapıştır...

selam kızlar bende pco sorunuyla yıllarını geçiren biriyim ne yazıkki :( ve haliyle kilolarda aldı başını gitti .. iş stresi yeni bir şehire yerleşme üstüne evlilik telaşı derken 92 kiloyu gördüm tartıda ama o zaman rejim yapmam gerekirken nedense bekledim 90 kiloyla 5 gün önce rejime başladım ve 2,5 kilo verdim- kiloda değil aslında oturmamış ödemi verdim-.. topikteki her msjı okuyamadım ama çoğunluk olarak çok motive edici.. izin verirseniz sizinle beraber zayıflamak isterim ..

selam kızlar bende pco sorunuyla yıllarını geçiren biriyim ne yazıkki :( ve haliyle kilolarda aldı başını gitti .. iş stresi yeni bir şehire yerleşme üstüne evlilik telaşı derken 92 kiloyu gördüm tartıda ama o zaman rejim yapmam gerekirken nedense bekledim 90 kiloyla 5 gün önce rejime başladım ve 2,5 kilo verdim- kiloda değil aslında oturmamış ödemi verdim-.. topikteki her msjı okuyamadım ama çoğunluk olarak çok motive edici.. izin verirseniz sizinle beraber zayıflamak isterim ..

Hoşgeldin canım gel buyur tabi birlikte zayıflayalım boy ve yaşınıda yazarmısın cuma günleride kilo bildirimi var...

Back
X