- Konu Sahibi ruzgarozge
- #1.721
çokk teşekkürler :)))) boyum 1.68 kilom sabah tartıldım 87,4 . 90 kiloyla başladım rejime ..hedefim 60 .. inşallah olucak bu sefer.. 

Son düzenleme:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
kızla bugün diyetisyene gittimde 98 kilo çıktım :S güzel bir diyet listesi verdi 2 hafta sonrada - 4 kilo ile görüşmek üzere dedi hayırlısı artık yarın itibari ile başlıyorum spor salonunada yazılıcam :)
Hadi bakalım hayırlı olsun bu yeni başlangıcın...
merhaba arkadaşlar
bayramdan öceki bildirim de 68,2 idim
Bu sabah 68,7 kg
olsun bayramda çok almamışız buna da şükür 1 haftadır spor yapamıyorum![]()
gunaydin kizlarr
benim kilo bildirimim 74.3
![]()
Moral bozmadan devam canım bizle yarışa başlamak istiyodun galiba yanlış hatırlamıyosam...
yok canım morel bozmak yok evet beraber yarışalım :)) birbirimizi gaza getirelim![]()
kenyalikirazda var bugün başlayalım bakalım haftaya kim birinci olucak birde 1 kilo civarı verelim çünkü aşırısı zararlı canım sağlığımızdanda olmayalım yarış uğruna yarış bizim için motivasyon kaynağı olsun...
kuzucuklarımm , sevgi pıtırcıklarım , cancagızlarımm
çikolata şelaleciklerim hepinizee kokuluuuu kokuluuu öpücükler![]()
dün yogundum hıc gıremedım nete sızlerı cok ozledımm can yoldaslarım benım muahhh muahh muahh
aramıza yenı katılan arkadaslar hos geldınızz hepınız sefalar getırdınız
nurcum yarıstan bahsetmıssın bugun baslıyoruz dıye hersey mumkuncumde bıze katılıyor sanırım haftaya bugun için 2 kilo ideal diye dusunuyorumm :44::44::44: 1 kilo az sankim ... 2 kilo olursa daha ıyı kasar sıkarız kendımızıde bogazımızıda zati bişey yemıoz etmioz ne dersınız bacılar
kılomda sabah 79,8 geldimmpazar gunu 81,6 idim pazardan bugune 1 kılo 800 gram vermısım 5 gunde demekkı 1 haftada 2 kılo verebılırız
![]()
Bacım sana bir kilo cetveli yapalım yawwwkuzucuklarımm , sevgi pıtırcıklarım , cancagızlarımm
çikolata şelaleciklerim hepinizee kokuluuuu kokuluuu öpücükler![]()
dün yogundum hıc gıremedım nete sızlerı cok ozledımm can yoldaslarım benım muahhh muahh muahh
aramıza yenı katılan arkadaslar hos geldınızz hepınız sefalar getırdınız
nurcum yarıstan bahsetmıssın bugun baslıyoruz dıye hersey mumkuncumde bıze katılıyor sanırım haftaya bugun için 2 kilo ideal diye dusunuyorumm :44::44::44: 1 kilo az sankim ... 2 kilo olursa daha ıyı kasar sıkarız kendımızıde bogazımızıda zati bişey yemıoz etmioz ne dersınız bacılar
kılomda sabah 79,8 geldimmpazar gunu 81,6 idim pazardan bugune 1 kılo 800 gram vermısım 5 gunde demekkı 1 haftada 2 kılo verebılırız
![]()
Gunaydin...kizlar tebrikler yanliz ben cumalari tartilamicam buyuk ihtimal pazarlari cunki evde kantar yok..en kisa zamanda alicam eve