- Konu Sahibi ruzgarozge
bende bi ara 2 3 gün maydonoz kürü yapmıştım ama yemesi çok zor oluyo bırakmıştım :)
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
topiğin hayırlı olsun canım ama 2 sayfa geçmiş hala boyunu ve kilonu yazmamışsın. bu kadar kişinin de merak etmemesi tuhafıma gitti:)
Canım bende pek sevmem ama adet olucam için ödem söktürücü özelliğide var ondan mecburen yiyorum.
Merhaba topiğin hayırlı olsun.En kısa zamanda istediğin kiloya inersin inşaallah.Ben de bugün artık kilo aldığımı eskisi gibi olmadığımı fark ettim.....kendime topik ararken senin topiğini buldum.Benim boyum 1.60 kilom şimdi tartıldım 61.3 şöyle bir 5 kilo versem çok iyi olacak.Yemek yemeyi çok seviyorum.Bu ara ölçüyü kaçırdım önceden hep az yerdim şu var ki yedikçe mide genişliyormuş onu anladım.Ne zaman iştahlı yemek yesem kilomun arttığını anladım.En iyisi az ve sık yemek.Bir de şu tatlı bağımlılığım olmasa kilo alma problemim olmayacak.
Sabah menüm 1 domates,1 kk beyaz peynir,1 çay kaş. bal,1 bardak emziren anne çayı.şimdi yarım avuç leblebi yedim ara öğün
boy 1.60 kilom 69.1 yaşım 27 bu kiloya 81 den düştüm
Sabah menüm 1 domates,1 kk beyaz peynir,1 çay kaş. bal,1 bardak emziren anne çayı.şimdi yarım avuç leblebi yedim ara öğün
boy 1.60 kilom 69.1 yaşım 27 bu kiloya 81 den düştüm
maşallah canım baya vermişsin kilo ztn. inşallah devamını hep birlikte veririz.
bence leplebi yerine ceviz fındık badem ye hem süt olur bebişine![]()
hoşgeldin canım.
evet yedikçe midemiz genişliyor ve daha çok yemek istiyoruz.
hadi canım hepbirlikte eğlenerek muhabbetle kilolara üstümüzdeki fazlalıklara veda edelim![]()
iyi kilo vermişsin seni kutlarım.Ben de hamilelikte 12 kilo aldım 54 ile hamile kaldım.66 ile doğum yaptım ilk 5 günde 8 kilosu gitti.1 ayda hepsi gitti.Ancak kızım 2 yaşına kadar emdi emzirmeyi bırakınca ben 7 kilo aldım 4 ayda falan.Çünkü emzirince kalori çok harcanıyor.Yediğin kilo yapmıyor.Emzirme bitince aynı tempoda yenince direk kilo yapıyormuş yaşadım ve gördüm.
Mutlaka emzirmenin faydası var fakat benim sütüm çok az oldu ve sütüm olsun diye bide stresten çok yedim ve üzerine kilo bile almıştım.83 kilo ile doğuma gittim bir ay sonra 76 düştüm sonra 81 e çıktım derken bu kilolara veda etmeye karar verdim ve öylece başladım.
Çevrenin de etkisi çok ye sütün olsun.Bu çocuk aç ondan durmuyor gibiKilo gerçekten insanı her yönden bunaltan bir şey.En kısa zamanda incecik olman dileğiyle
![]()
saol canım hep birlikte vermek dileğiyle![]()
Kızlar ben yemeğe cıkıyorum gelince görüşürüz![]()
canım merhaba topiğin hayırlı olsun bende varım :) 52 kg ile geçen sene haziranda evlendim kış ın 62 kiloya kadar çıktım yemek yemediğim haşlde:) şimdi 58.800 kgyim paylaşımları bekliyorum :)![]()
günaydın bayanlar
hepimiz çok güzeliz bundan eminim fakat bu kilolar ne olacak ?
evli bekar fark etmez her bayan kendini her zaman güzel hissetmek ister ve çevresindeki herkesin beğenisini almak ister.
o zaman uzun ama eğlenceli bir yola benimle devam etmek isteyen bütün arkadaşlarımı beklerim.
ben aynı zamanda pko luyum ve buyüzden yediklerime dikkat etmediğim sürece kilo alıyorum.
eşimle bir bebeğimiz olsun istiyoruz ve ben kilo vermeden sağlıklı bir hamilelik geçiremeyeceğimi doktorum üstüne basa basa söyle.
yani anlayacağız kilo hep bir problem.
yemek cok güzelde kilo almak olmasa
bu arada arkadaşlar 25.06.2013 te başladım diyetime 86 kiloydum ve bugün sabah tartıldım 84.3kg geldim.