Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
benim de öğle yemeğim 1 kase yoğurt bir kase kiraz ohh ferah ferah karnım şişmeden doydum:56:

iyi kilo vermişsin seni kutlarım.Ben de hamilelikte 12 kilo aldım 54 ile hamile kaldım.66 ile doğum yaptım ilk 5 günde 8 kilosu gitti.1 ayda hepsi gitti.Ancak kızım 2 yaşına kadar emdi emzirmeyi bırakınca ben 7 kilo aldım 4 ayda falan.Çünkü emzirince kalori çok harcanıyor.Yediğin kilo yapmıyor.Emzirme bitince aynı tempoda yenince direk kilo yapıyormuş yaşadım ve gördüm.

evet emzirmek gerçekten kilo verdiriyor benim eltim 26 ay emzirdi 15 kg verdi.

hoşbulduk canım.Evet eğlenerek kilo vermeli pkoluymuşsun geçmiş olsun.pkolular kilo alıyor eşimin yiğeni de öyle.Allah zayıflayınca sağlıklı bir bebek nasip etsin.Bu arada yaşın kaç ben 29 yaşımdayım 4 yaşında bir kızım var.

ben 27 yasındayım canım. ilk gebeliğimde alp atışları durdu için alınmıştı. ondan sonra 6 kg aldım. şimdi hepsini vericem inşallah

canım merhaba topiğin hayırlı olsun bende varım :) 52 kg ile geçen sene haziranda evlendim kış ın 62 kiloya kadar çıktım yemek yemediğim haşlde:) şimdi 58.800 kgyim paylaşımları bekliyorum :):46:

teşekkür ederim canım.

hep birlikte vericez kilolarımızı.

Merhaba cnm, bende senin gibi pkoyum ve kiloluyum, diyet yapmaya çalışıyorum zor veriyorum ve hemencecik alıyorum :(
1 ay diyeti bırakdım bi bakdım 5 kg. almışım tekrar başladım bu hafta :(((
hepimizin yolu açık olsun umarım istediğimiz kiloları veririz ve tığ gibi oluruz.
:16:

inşallah canım. biz pko lular zaten ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorundayız ve spor yapmak zorundayız.:8::8:

Evet canım ekmeksiz.Bir haftadır ekmek kullanmıyorum.
ekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:))
ben bugün 1 dilim pizza yedim yanına da ayran içdim :))) (iş yerinde olduğum için başka şansım yokdu)
ben de geçen sene öğle yemeği sadece pizza menü ya da tavuklu salata yiyebiliyordum:)1 dilim az olmuş doyabildin mi??

hepimize afiyet olsun kıslar.

aramıza yeni katılanlar hoşgelmiş :71::71:

yeni katılan arkadaşlar özelden kilo boy ve hedeflerini mesaj atarsa listemize eklicem.

benim öğle yemeğim
yağsız tavada 1kk yarısı peynir ile 1 adet yumurtayla omlet :34:

son 1-2 gündür aynaya baktığımda sanki yabancı şişko bir kadını görüyorum :5: 2 ay öncesine kadar hiç rahatsız etmeyen görüntüm şimdi rahatsız etmeye başladı :14: bu da iyi bişiymidir bilemedim :44:

Son düzenleme:
Kiraz çok iyi bağırsak çalıştırıyo.Hem tadıda güzel...

evet emzirmek gerçekten kilo verdiriyor benim eltim 26 ay emzirdi 15 kg verdi.

ben 27 yasındayım canım. ilk gebeliğimde alp atışları durdu için alınmıştı. ondan sonra 6 kg aldım. şimdi hepsini vericem inşallah

teşekkür ederim canım.

hep birlikte vericez kilolarımızı.

inşallah canım. biz pko lular zaten ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorundayız ve spor yapmak zorundayız.:8::8:
Elitn baya vermiş maşallah.Benim ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu 13 haftalıkken aynen ben de 4 kilo civarı almıştım sanki doğum yapmış gibi.Alllah en yakın zamanda tekrar versin bebek inş

inşallah canım. biz pko lular zaten ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorundayız ve spor yapmak zorundayız.:8::8:[/QUOTE]

spor yapmıyorum ama liseden itibaren hep diyet vardı hayatım da yada az yiyodum ama hemen alıyodum kilocukları birde benim troidlerimde az çalışıyor ömür boyu ilaç içmem gerekiyor bu yaşda günde 3 tane ilaç içiyorum..

Son düzenleme:
son 1-2 gündür aynaya baktığımda sanki yabancı şişko bir kadını görüyorum :5: 2 ay öncesine kadar hiç rahatsız etmeyen görüntüm şimdi rahatsız etmeye başladı :14: bu da iyi bişiymidir bilemedim :44:
ben de aynı senin gibi rahatsız olmaya başladım ve karar verdim kilo vermeye önceden düz olan karnım artık şişmiş Belimden fazlalıklar çıkıyor.Sonra dedim buna dur demem lazım neden böyle mutsuz olayım vereyim mutlu yaşayayım.
1 dilim dediysem 2 dilim gibiydi yani büyük dü :9:

yoksa yoksa 2 dilim miydi:34:

ekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:)

Alışmaya çalışıyorum ekmeksizliğe :50: onun yerine daha sağlıklı bişeyler koyabilirim mesela.birde kalori takibi yapıyorum buda benim kalorisi yüksek gereksiz şeyler yememi engelliyo:52:

öğle yemeğim bir kase tavuklu patates yemeği...

afiyet olsun canım.

canım azmettik başarıcaz moral bozmak yok. ekmeği cıkarıcaz hayatımızdan. ceviz fındık badem yicez hergün bir avuc.
1 dilim dediysem 2 dilim gibiydi yani büyük dü :9:

fast food yasak merve :47: evden bişeyler al artık yanına yada k fleks falan ye.

Elitn baya vermiş maşallah.Benim ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu 13 haftalıkken aynen ben de 4 kilo civarı almıştım sanki doğum yapmış gibi.Alllah en yakın zamanda tekrar versin bebek inş

inşallah canım.

spor yapmıyorum ama liseden itibaren hep diyet vardı hayatım da yada az yiyodum ama hemen alıyodum kilocukları birde benim troidlerimde az çalışıyor ömür boyu ilaç içmem gerekiyor bu yaşda günde 3 tane ilaç içiyorum.. [/QUOTE]

moral bozmak yok. kendin söylüyorsun hormonlarımda problem var diye. o yüzden fast food yok mervecim artık ve spor yapıcaz hergün:8::8:

kızlar bence özellikle daha cok kilo verme hedefinde olan arkadaşlarım hayatımızdan çıkarmamız gerekenler;

EKMEK
FAST FOOD
ABUR CUBUR
ASİTLİ İÇEÇEKLER-(MADENSUYU HARİÇ SADE OLANI)
TUZ
ŞEKER
TATLILAR VE UNLU MAMÜLLER.

ekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:)

Alışmaya çalışıyorum ekmeksizliğe :50: onun yerine daha sağlıklı bişeyler koyabilirim mesela.birde kalori takibi yapıyorum buda benim kalorisi yüksek gereksiz şeyler yememi engelliyo:52:
hadi bakalım son gaz devam canım gidecek o kilocuklar:41:
kızlar bence özellikle daha cok kilo verme hedefinde olan arkadaşlarım hayatımızdan çıkarmamız gerekenler;

EKMEK
FAST FOOD
ABUR CUBUR
ASİTLİ İÇEÇEKLER-(MADENSUYU HARİÇ SADE OLANI)
TUZ
ŞEKER
TATLILAR VE UNLU MAMÜLLER.

hepsi tamam da ahh o tatlı yok mu hiç çıkaramıyorum hayatımdan bağımlıyım yani o derece onun yerine dondurma yesek nasıl olur :34:

tamam söz bugünden itibaren yook.. çalıştığım için yoksa evde olsa yemezdim çok tok tuttu zaten ya. Birde ben çalıştığım için spor yapamıyorum yürüsem olur demi oda bir spor sonuçda.

Son düzenleme:
Back
X