- 13 Şubat 2009
- 4.851
- 1.439
- 773
- Konu Sahibi ruzgarozge
öğle yemeğim bir kase tavuklu patates yemeği...
afiyet olsun ekmeksiz mi yedin canım.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
afiyet olsun ekmeksiz mi yedin canım.
benim de öğle yemeğim 1 kase yoğurt bir kase kiraz ohh ferah ferah karnım şişmeden doydum![]()
iyi kilo vermişsin seni kutlarım.Ben de hamilelikte 12 kilo aldım 54 ile hamile kaldım.66 ile doğum yaptım ilk 5 günde 8 kilosu gitti.1 ayda hepsi gitti.Ancak kızım 2 yaşına kadar emdi emzirmeyi bırakınca ben 7 kilo aldım 4 ayda falan.Çünkü emzirince kalori çok harcanıyor.Yediğin kilo yapmıyor.Emzirme bitince aynı tempoda yenince direk kilo yapıyormuş yaşadım ve gördüm.
hoşbulduk canım.Evet eğlenerek kilo vermeli pkoluymuşsun geçmiş olsun.pkolular kilo alıyor eşimin yiğeni de öyle.Allah zayıflayınca sağlıklı bir bebek nasip etsin.Bu arada yaşın kaç ben 29 yaşımdayım 4 yaşında bir kızım var.
canım merhaba topiğin hayırlı olsun bende varım :) 52 kg ile geçen sene haziranda evlendim kış ın 62 kiloya kadar çıktım yemek yemediğim haşlde:) şimdi 58.800 kgyim paylaşımları bekliyorum :)![]()
Merhaba cnm, bende senin gibi pkoyum ve kiloluyum, diyet yapmaya çalışıyorum zor veriyorum ve hemencecik alıyorum![]()
1 ay diyeti bırakdım bi bakdım 5 kg. almışım tekrar başladım bu hafta((
hepimizin yolu açık olsun umarım istediğimiz kiloları veririz ve tığ gibi oluruz.![]()
ekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:))Evet canım ekmeksiz.Bir haftadır ekmek kullanmıyorum.
ben de geçen sene öğle yemeği sadece pizza menü ya da tavuklu salata yiyebiliyordum:)1 dilim az olmuş doyabildin mi??ben bugün 1 dilim pizza yedim yanına da ayran içdim :))) (iş yerinde olduğum için başka şansım yokdu)
ekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:))
ben de geçen sene öğle yemeği sadece pizza menü ya da tavuklu salata yiyebiliyordum:)1 dilim az olmuş doyabildin mi??
Kiraz çok iyi bağırsak çalıştırıyo.Hem tadıda güzel...
Elitn baya vermiş maşallah.Benim ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu 13 haftalıkken aynen ben de 4 kilo civarı almıştım sanki doğum yapmış gibi.Alllah en yakın zamanda tekrar versin bebek inşevet emzirmek gerçekten kilo verdiriyor benim eltim 26 ay emzirdi 15 kg verdi.
ben 27 yasındayım canım. ilk gebeliğimde alp atışları durdu için alınmıştı. ondan sonra 6 kg aldım. şimdi hepsini vericem inşallah
teşekkür ederim canım.
hep birlikte vericez kilolarımızı.
inşallah canım. biz pko lular zaten ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorundayız ve spor yapmak zorundayız.![]()
ben de aynı senin gibi rahatsız olmaya başladım ve karar verdim kilo vermeye önceden düz olan karnım artık şişmiş Belimden fazlalıklar çıkıyor.Sonra dedim buna dur demem lazım neden böyle mutsuz olayım vereyim mutlu yaşayayım.son 1-2 gündür aynaya baktığımda sanki yabancı şişko bir kadını görüyorum2 ay öncesine kadar hiç rahatsız etmeyen görüntüm şimdi rahatsız etmeye başladı
bu da iyi bişiymidir bilemedim :44:
1 dilim dediysem 2 dilim gibiydi yani büyük dü![]()
ekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:)
Alışmaya çalışıyorum ekmeksizliğeonun yerine daha sağlıklı bişeyler koyabilirim mesela.birde kalori takibi yapıyorum buda benim kalorisi yüksek gereksiz şeyler yememi engelliyo
![]()
son 1-2 gündür aynaya baktığımda sanki yabancı şişko bir kadını görüyorum2 ay öncesine kadar hiç rahatsız etmeyen görüntüm şimdi rahatsız etmeye başladı
bu da iyi bişiymidir bilemedim :44:
1 dilim dediysem 2 dilim gibiydi yani büyük dü![]()
Elitn baya vermiş maşallah.Benim ilk bebeğimin kalp atışı durmuştu 13 haftalıkken aynen ben de 4 kilo civarı almıştım sanki doğum yapmış gibi.Alllah en yakın zamanda tekrar versin bebek inş
inşallah canım. biz pko lular zaten ömür boyu yediklerimize dikkat etmek zorundayız ve spor yapmak zorundayız.![]()
kızlar bence özellikle daha cok kilo verme hedefinde olan arkadaşlarım hayatımızdan çıkarmamız gerekenler;
EKMEK
FAST FOOD
ABUR CUBUR
ASİTLİ İÇEÇEKLER-(MADENSUYU HARİÇ SADE OLANI)
TUZ
ŞEKER
TATLILAR VE UNLU MAMÜLLER.
hadi bakalım son gaz devam canım gidecek o kilocuklarekmeksiz daha iyi canım hadi bakalım.ikindiye doğru da meyve yersin ara öğün olarak:)
Alışmaya çalışıyorum ekmeksizliğeonun yerine daha sağlıklı bişeyler koyabilirim mesela.birde kalori takibi yapıyorum buda benim kalorisi yüksek gereksiz şeyler yememi engelliyo
![]()
kızlar bence özellikle daha cok kilo verme hedefinde olan arkadaşlarım hayatımızdan çıkarmamız gerekenler;
EKMEK
FAST FOOD
ABUR CUBUR
ASİTLİ İÇEÇEKLER-(MADENSUYU HARİÇ SADE OLANI)
TUZ
ŞEKER
TATLILAR VE UNLU MAMÜLLER.
hepsi tamam da ahh o tatlı yok mu hiç çıkaramıyorum hayatımdan bağımlıyım yani o derece onun yerine dondurma yesek nasıl olur![]()