- Konu Sahibi ruzgarozge
günaydın kızlar
sabah kahvaltımı evde yaptım bu sabah
peynir reçel ve ekmek yedim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
günaydın kızlar
canlarım ben bu kabızlığa napcam yaaa delircem kilo vermem de durdu tabi sinirliyimmmmmm![]()
Günaydın arkadaşlar nasılsınız gününüz nasıl geçiyor
günaydın canım sana da. iyiyim çok şükür sen nasılsın bebişin nasıl ?
İyiyim bebeğimin dün ultrason sonucunda karaciğer yağlanması çıktı 15 gün sonra kontrol var karaciğer enzimlerinew bakıcaklar düşmezse ileri araştırmaya yollicaklar yavrumu
canım yaa kıyamam ben ona . kaç aylık canım ?
inşallah bişey çıkmaz canım. dua edicem canım sizin için.
yeşil çay tüketsen canım. et ve katı yiyecekle değilde lifli sebzeler meyveler tüket.
çilek kabak bamye kayısı
1 hafta sonra 8 aylık olacak çok korkuyorum dr geçirilmiş hepatit olabilir dedi napıcam ben o daha çok küçük bazen diyorum ona gelecek olan bana gelsin diye
1 hafta sonra 8 aylık olacak çok korkuyorum dr geçirilmiş hepatit olabilir dedi napıcam ben o daha çok küçük bazen diyorum ona gelecek olan bana gelsin diye
korkmak yok güzelim Allahın izniyle sağ salim doğacak bebeğin dualarımız seninle.moralini yüksek tut.çünkü o seni duyuyor...
üzme kendini.
hiç okadar kilolu durmuyorsun canım
ay canım o tam bir yıl önce balayında iken şimdi onun ücrüne 10 kilo aldım orda 65 kilo idim benim sayfamda bi arkadaşımızın çocuğunun doğum gününde çekilen foto var ona bak o haftasonu çekildi duba gibi görebilirsin beni yanımdaki de eşim (kucağında çocuk olmayan)
canım o foftoğrafını bulamadım
traktör üstünde eşimle fotomuz var o da son halim onu gördün mü
gördüm onu çok tatlı çıkmışsınız
vercez canım kiloları azimle vericez inşallah.
traktör ne alaka çiftçilik var mı sizde
traktör üstünde eşimle fotomuz var o da son halim onu gördün mü