Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ben hep ılık su kilo vermeye yardımcı oluyo ılık su içmek gerekiyo diye duymuştum bugüne kadar fakat bi tanıdığım bana soğuk su içildiğinde vücudun suyu kendi ısısına çevirmek için yağ yaktığını yani soğuk suyun kilo vermeye daha etkili olduğunu söyledi. sizin bi bilginiz varmı bu konuda?

canım bende soğuk su olayını duydum.

havalar sıcak ya insanın soğuk su içesi geliyor.

ayy ne güzel size zayıfladın mı diye sormuşlar bana ise kızım ne oldu sana çok kilo almışsın düğünden sonra dediler dün

Kızlar bi konuda fikrinizi almak istiyorum ben hep ılık su kilo vermeye yardımcı oluyo ılık su içmek gerekiyo diye duymuştum bugüne kadar fakat bi tanıdığım bana soğuk su içildiğinde vücudun suyu kendi ısısına çevirmek için yağ yaktığını yani soğuk suyun kilo vermeye daha etkili olduğunu söyledi. sizin bi bilginiz varmı bu konuda?

ılık su içmek bağırsakları çalıştırıyormuş canım ben her ikisini de duydum sabah uyanınca bi bardak ılık su içiyorum gün içindede arada içmeye çalışıyorum bağırsaklarım çalışsın diye

Son düzenleme:
günaydın kızlar

ben hala zayıflayamadım ya ekmek felan yemiyorum ama öğünlerimi de norml ölçü de yiyorum nerde yanlış yapıyorum anlamadım yürümeye de çalışıyorum

ayy ne güzel size zayıfladın mı diye sormuşlar bana ise kızım ne oldu sana çok kilo almışsın düğünden sonra dediler dün

onlar yaz sonu görsün bide seni :53:

günaydın kızlar

ben hala zayıflayamadım ya ekmek felan yemiyorum ama öğünlerimi de norml ölçü de yiyorum nerde yanlış yapıyorum anlamadım yürümeye de çalışıyorum

neden canım acaba :31:

günaydın kızlar

Selam canım :)

Acaba metabolizman mı yavaş çalışıyor canım olabilir belki ? yada tiroit falan olayı olabilir. onlar olunca kilo verilmesini engelliyor. bi tahlil yaptır belki sorun vardır. tabi inşallah yoktur ama bi ihtimal dikkat etmek lazım. ne zamandır aynı diyeti yapıyorsun ? belki vücut alıştıysa yeni bişeyler bekliyordur durma evreleri oluyor arada. bi kaç gün diyet yapma geri devam et vücut düzeliyor öyle.

günaydın canım :16::16::16:

bende kendimi çok iyi hissediyorum uykusuzluk dışında.

1 aydır ilk defa bugün simit yicem verdiğim kiloların hediyesi olarak cok canım cekti sabah.

evet zayıflayıp bütün kıyafetlerimi yenilicem :8::8:

Ay canım simidnin arasına domates peynirde koy öyle ye :27:

inat ettim artık kilo verecegım şişko olmak istemıyorum artık az yiyecegim çok hareket ve çok su içecegım artık değişmek istiyorum hayatımıda kendimide her gördüğüm kilo almışın demesın a kilo vermişsin desin hemen değil ama en azından 3 içinde vücütüm biraz kendine gelmesini istiyorum ya

içinde haftada bir kilo versem üç ayda yaklaşık 12 kilo o zamanda şişko olacağım ama daha az olmuş olacağım 6 ay a tam olarak normal kiloma yaklaşmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun lütfen artık bende güzel olmak istiyorum insanı yaşlı gösterıyor kılolar heleki benım gibi obez olanları ilk defa kendi hakkımda böyle konuşuyorum kabullenmek istemiyorum ben böylelim demek istemiyorum artık bende en azın 38 beden olmasa dahi 40 beden almak istiyorum size göre yok lafını duymak istemiyorum iğrenç kilo espırısıde duymak istemiyorum artık

Ay canım simidnin arasına domates peynirde koy öyle ye :27:

kıs aklıma geldide yanımda yoktu.

inat ettim artık kilo verecegım şişko olmak istemıyorum artık az yiyecegim çok hareket ve çok su içecegım artık değişmek istiyorum hayatımıda kendimide her gördüğüm kilo almışın demesın a kilo vermişsin desin hemen değil ama en azından 3 içinde vücütüm biraz kendine gelmesini istiyorum ya

hoş geldin canım boy kilo ve hedef kilonu ver listeye ekleyelim senide :34::34:

içinde haftada bir kilo versem üç ayda yaklaşık 12 kilo o zamanda şişko olacağım ama daha az olmuş olacağım 6 ay a tam olarak normal kiloma yaklaşmak istiyorum lütfen bana yardımcı olun lütfen artık bende güzel olmak istiyorum insanı yaşlı gösterıyor kılolar heleki benım gibi obez olanları ilk defa kendi hakkımda böyle konuşuyorum kabullenmek istemiyorum ben böylelim demek istemiyorum artık bende en azın 38 beden olmasa dahi 40 beden almak istiyorum size göre yok lafını duymak istemiyorum iğrenç kilo espırısıde duymak istemiyorum artık

canım benim sıkma kendini üzülme streste kilo vermeyi engelliyor.

eminim yaz sonuna kadar inanılmaz bi şekilde değişeceksin kurban bayramına bambaşka banu olacaksın inan buna.

bende adil ışık a girmiyorum artık salak kız bana büyük bedenler arka tarafta dedi gittim bi baktım cuval resmen sinir oldum artık girmiyorum oraya :20:

Ben bir yerde okumuştum soğuk ve ılık su içen bayanlar arasında araştırma yapmışlar ılık su içenler daha çabuk vermiş

günaydın kızlar

Canım ekmek yememen önemli değil ekmek+ekmek türevleri yememelisin pilav,makarna,reçel,hamur işleri yağı az kullanacaksın kalorilerine bakacaksın.istersen yediklerini yazıp kalorilerini not et vede gün içinde yaptığın hareketleri not al disiplline sokarsın kendini.Birde işte hareket yoksa kilo verme duruyo kendimden biliyorum canım ...

HAYDİ KIZLAR GİTSİN FAZLALIKLAR:8::21::24::10::32::51:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ KİLO[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]ŞUANKİ KİLO[/TD]
[TD]VERİLEN KİLO[/TD]
[TD]HEDEF KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgarözge[/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD]158[/TD]
[TD]83,5[/TD]
[TD]2,6[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]79,2[/TD]
[TD]0,9[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecetuba84[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sndz[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]57,6[/TD]
[TD]4,4[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursehulya[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farmela[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]159[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merveduman[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umit abla[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paintedbird[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]164[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]princesss[/TD]
[TD]70,7[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]69,6[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankek[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seçil1525[/TD]
[TD]80,9[/TD]
[TD]158[/TD]
[TD]80,9[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107,8[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]100,8[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]100,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zlmv[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]161[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilgin-59[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]162[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevkys[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]166[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banu_gul[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[TD][/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet canlarrr listeye eklenmek isteyen lütfen özelden mesaj atsın:34::34::34::8::10::32::21::46::51:

cuma günü tartılıyoruz

ARKADAŞLAR 2 HAFTA BİLDİRİMDE BULUNMAYINI LİSTEDEN SİLİNİR.
TATİLE GİDENLER YA DA GİREMEYECEK OLANLAR HABER VERİRSE KALIRLAR.

Ramazandan dolayıdır canım bende kendimi o modda hissedemiyorum artık.

belki de canım evde çok geriliyorum eşim 98 e düştü ben aynı 75 sinirimden tartılmıyorum bile artık.aynı şeyleri yiyoruz ama bende 0 hareket.karar verdim gece o işe gidince bende yürücem yaz günü sokaklar insan kaynıyor .korkmam.yoksa aynaya bakmaya korkar olacağım. dün gittiğimiz evde eşime zayıflamışsın bana ise evlilik sana yaramış kilo almışsın deyip durdular.ya ben hiç iyi değilim

Back
X