Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
HAYDİ KIZLAR GİTSİN FAZLALIKLAR:8::21::24::10::32::51:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ KİLO[/TD]
[TD]BOY[/TD]
[TD]ŞUANKİ KİLO[/TD]
[TD]VERİLEN KİLO[/TD]
[TD]HEDEF KİLO[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgarözge[/TD]
[TD]86.1[/TD]
[TD]158[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]4,1[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs[/TD]
[TD]80.1[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]79,5[/TD]
[TD]0,5[/TD]
[TD]70[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecetuba84[/TD]
[TD]61,3[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]60,3[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]56[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sndz[/TD]
[TD]62[/TD]
[TD]163[/TD]
[TD]57,6[/TD]
[TD]4,4[/TD]
[TD]52[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursehulya[/TD]
[TD]81[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]68,4[/TD]
[TD]12,6[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farmela[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]160[/TD]
[TD]80[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]50[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sevilcan[/TD]
[TD]85[/TD]
[TD]159[/TD]
[TD]82[/TD]
[TD]3[/TD]
[TD]68[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merveduman[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]72[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]65[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umit abla[/TD]
[TD]84[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]75,9[/TD]
[TD]8,1[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]paintedbird[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]164[/TD]
[TD]77[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]princesss[/TD]
[TD]70,7[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]69,6[/TD]
[TD]1,1[/TD]
[TD]57[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankek[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]165[/TD]
[TD]74[/TD]
[TD]1[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seçil1525[/TD]
[TD]80,9[/TD]
[TD]158[/TD]
[TD]77,6[/TD]
[TD]3,3[/TD]
[TD]53[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00[/TD]
[TD]107,8[/TD]
[TD]167[/TD]
[TD]100,8[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]100,8[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zlmv[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]161[/TD]
[TD]84,6[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]59[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilgin-59[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]162[/TD]
[TD]78[/TD]
[TD]8[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevkys[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]166[/TD]
[TD]100[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]58[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banu_gul[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]170[/TD]
[TD]105[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]80[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]herşey_mumkun[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]69,5[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bujra[/TD]
[TD]88[/TD]
[TD]169[/TD]
[TD]69[/TD]
[TD]19[/TD]
[TD]63[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kenyalıkiraz[/TD]
[TD]86[/TD]
[TD]
[/TD]
[TD]79[/TD]
[TD]7[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysekzly[/TD]
[TD]87[/TD]
[TD]164[/TD]
[TD]75[/TD]
[TD]12[/TD]
[TD]60[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]türklokumu[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]168[/TD]
[TD]59[/TD]
[TD]0[/TD]
[TD]54[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet canlarrr listeye eklenmek isteyen lütfen özelden mesaj atsın:34::34::34::8::10::32::21::46::51:

cuma günü tartılıyoruz

ARKADAŞLAR 2 HAFTA BİLDİRİMDE BULUNMAYINI LİSTEDEN SİLİNİR.
TATİLE GİDENLER YA DA GİREMEYECEK OLANLAR HABER VERİRSE KALIRLAR.

KIRMIZILAR BİLDİRİM YAPANLAR.

Kalori hesabı yaparak ve akşam 18:00 dan sonra yemek yemeyerek verdim.. Ama daha bu kadar daha vermem gerekk..
Kilo vermem yavaşladı.. Ayrıca Ramazandan dolayı da yerimde sayıyorum şu an veremiyorum. Aslında çok yemiyorum ama WC problemim olduğu için veremiyorum kilo... Zor durumdayım yaniii:):)

Ramazanda herkes aynı problemleri yaşıyo canım ramazandan sonra bir hızla başlarız inşallah...Malesef ilk başladımda bende hızla vermiştim benimde yavaşladı gram gram gidiyo onun içinde spor yapmak ve mesela haftada bir kere kaçamak yapmak gerekiyorki zaten ramazanda olduğumuz için yeterince kaçırıyoruz bayramdan sonra herşey güzel olacak inşallah ama tabi ramazandada fazla abartmayalım canım arkadaşım destek olalım birbirimize :16::16::16:

kızlar ya benim evim halı döşeli özellikle oturma odası cok kirlendi siliyorum fırcalıyorum ama yok bir türlü cıkmıyor lekeler.

bi fikri olan var mı :18:

Halı yımamacıya telefon edebilirsin arkadaşım çıkmıyosa haraplama kendini silcem diye gün boyu işten güçten çok yoruluyosundur

Ramazanda herkes aynı problemleri yaşıyo canım ramazandan sonra bir hızla başlarız inşallah...Malesef ilk başladımda bende hızla vermiştim benimde yavaşladı gram gram gidiyo onun içinde spor yapmak ve mesela haftada bir kere kaçamak yapmak gerekiyorki zaten ramazanda olduğumuz için yeterince kaçırıyoruz bayramdan sonra herşey güzel olacak inşallah ama tabi ramazandada fazla abartmayalım canım arkadaşım destek olalım birbirimize :16::16::16:

Siz kaç kilo verdiniz? Kaç kilo ile başladınız??

kızlar ramazanda ılk hafta baya abarttım yanı aslında oruc degıldım 4-5 gun reglydım ama aksam pıdeydı kolaydı ıyıcene kacırdım genede 1 kılo vermısım sımdı ıse toparlanma zamanı geldi çattı hepımıze kolay gelsın ınsallah :12:

arkadaşım sana bir önerim olacak tabi beni yalnış anlamazsan.

kilo veremiyorum diye şikayet ediyorsun ya bence baklagilleri yeme bir süre. hamur işinden uzak dur. gerkekirse kemeği sadece sabah kahvaltısında 1-2 dilim ye. boğaca falan yeme.

kazandibi mesela bir porsiyonu 280 kaloriymiş.
bir poğaca 200 kaloriymiş.
bir porsiyon nohut yemeği 426 kaloriymiş.

yani bu üçü sadece 906 kalori yapıyor.

sen Kalori cetveli, Kalori hesaplama, Kalori tablosu, Kaç kalori, Günlük Kalori İhtiyacı, Harcanan kalori dan kalorilerini hesaplayarak ye istersen biraz.

yok canım dogru sölüyosun neden yanlış anlayım ama işyerinde ne yapılırsa onu yiyorum mecbur ekmeği zaten sabah yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum ama işte poça yememem lazım sabah işe yetişmek için evde kahvaltıyı çok nadir yapıyorum ama evde yapsam daha iyi pazartesiden itibaren daha dikkat etmeye çalışcam

Siz kaç kilo verdiniz? Kaç kilo ile başladınız??

Canım ben karar verdiğim gün 81.3 tüm.Ama avantajlıydım emziriyordum sütüm azdı ama faydasını gördüm.dikkat ettim hep şimdi 68.4 üm.bir hafta sonra 4 ay olacak başlayalı ama metabolizmam yavaşladı bende ara ara çok kaçamakta yaptım.İşte şimdi halim olmuyor bebeğimde pek emmiyo günde bir kez yavaşladık yani.

Canım ben karar verdiğim gün 81.3 tüm.Ama avantajlıydım emziriyordum sütüm azdı ama faydasını gördüm.dikkat ettim hep şimdi 68.4 üm.bir hafta sonra 4 ay olacak başlayalı ama metabolizmam yavaşladı bende ara ara çok kaçamakta yaptım.İşte şimdi halim olmuyor bebeğimde pek emmiyo günde bir kez yavaşladık yani.

Bende aynı durumdayım yaaa... Kilo vermem durdu.. Nasıl vereceğim Ramazanda bilmiyorum... :(:(

Özgecim hayırlı olsun canım topigin:1:
Beni de ekler misin
Başlangıç 67
Boy 162
Şuanda 64.1 kilom
Hedefim 60 şimdilik :1::31:

haklısınız belkı ama ben ırı yapılı bı ınsanım suanda psıkolojımde oyle bozukkı özgüven sıfırrrr hep gıydıklerımle kılomu kamufıle edeyım derken yaş ortalamamın ustune cıkmısım sankı kılık kıyafetımle aslında pek oyle denemez ama hep oram kapansın buram fıslamasın dıyee kapatmısım kendımı suanda morelım cok bozuk ama toparlanmam gerek aynaya baktıgımda 79 kilo olan kirazın 2 ay sonra 70 olmasını ve sonrasındada devam ederek 57 kadar olmasını ıstıyorummmm :14::14:

bu gece sahurda bende baslıyacagım ve hergun burayada yazacagım ınsallah sızınde destegınızle verecegım fazlalıklarımı ve evet spor sart ıftar sonrası yuruyebılırım bırde kondısyon bısıkletımı surebılırım mekık cekebılırım eveett evettt bu topik artık benımde topiğimmmm :21::21: kendıme geldımmm sımdı yazısınca hemen baslıyorumm bu gece ınsallahhhhhhhhhhh:16::16:

merhaba hoşgeldin aramıza merak etme bu topik tam gaz devem ediyor.Burda muhakkak veririsin kilolarını sadece biraz sabır ve azim gerekli inan gerisi zaten kendiliğinden geliyor.

kızlar ramazanda ılk hafta baya abarttım yanı aslında oruc degıldım 4-5 gun reglydım ama aksam pıdeydı kolaydı ıyıcene kacırdım genede 1 kılo vermısım sımdı ıse toparlanma zamanı geldi çattı hepımıze kolay gelsın ınsallah :12:

Canım kaçamak ister istemez oluyor ama yanlış anlamada kesinlikle kola içme derim hem kalorisi yüksek hem çabuk acıktırıyo

Bende aynı durumdayım yaaa... Kilo vermem durdu.. Nasıl vereceğim Ramazanda bilmiyorum... :(:(

Sabredeceğiz canım bu kilo vermenin durması mutlaka oluyor bozmadan devam ben böyle yavaşladığında birgün kaçamak yapıyordum.Tabi tekrar vermeye başlıyosun ama hiç başlangıçtaki gibi olmuyo ama yinede vericeğiz canım spor yaparız gram gram olosada umut yitirmek yok...

Sabredeceğiz canım bu kilo vermenin durması mutlaka oluyor bozmadan devam ben böyle yavaşladığında birgün kaçamak yapıyordum.Tabi tekrar vermeye başlıyosun ama hiç başlangıçtaki gibi olmuyo ama yinede vericeğiz canım spor yaparız gram gram olosada umut yitirmek yok...

Desteğin için sağol cnm:):) İnşallah vereceğiz şu kiloları....

merhaba hoşgeldin aramıza merak etme bu topik tam gaz devem ediyor.Burda muhakkak veririsin kilolarını sadece biraz sabır ve azim gerekli inan gerisi zaten kendiliğinden geliyor.

inşallahh bende ınanıyorumm bu gece buyk gun neredeyse 3 haftam var onumdee onumuzdeeee ramazan sonuna kadar 4-5 kılo versem bılee kafiii

Halı yımamacıya telefon edebilirsin arkadaşım çıkmıyosa haraplama kendini silcem diye gün boyu işten güçten çok yoruluyosundur

sordum canımda yerinde yıkarsak leke olur dedi. sökmeleri gerekiyormuş nasıl söktüreyim şimdi. eşim zaten mahfetcen halıyı sakın söktürme diyor.:31:

yok canım dogru sölüyosun neden yanlış anlayım ama işyerinde ne yapılırsa onu yiyorum mecbur ekmeği zaten sabah yiyorum öğlen ve akşam ekmek yemiyorum ama işte poça yememem lazım sabah işe yetişmek için evde kahvaltıyı çok nadir yapıyorum ama evde yapsam daha iyi pazartesiden itibaren daha dikkat etmeye çalışcam

tamam canım:31: daha dikkatli olalım artık :34:

Özgecim hayırlı olsun canım topigin:1:
Beni de ekler misin
Başlangıç 67
Boy 162
Şuanda 64.1 kilom
Hedefim 60 şimdilik :1::31:

hoşgeldin canımmm :16::16::16:

ani 4 kilocuk verirsin sen hemen onları :34:

sordum canımda yerinde yıkarsak leke olur dedi. sökmeleri gerekiyormuş nasıl söktüreyim şimdi. eşim zaten mahfetcen halıyı sakın söktürme diyor.:31:

Anladım canım kullanımıda ne zormuş döşeme halının

yanlış bilmiyorsam eğer yerinde yıkınan halının altında nem kalıyomuş canım hem koku yapar hem böcek arayıp sorsan halı kaplattığın yeri ne yapman lazım

Canım kaçamak ister istemez oluyor ama yanlış anlamada kesinlikle kola içme derim hem kalorisi yüksek hem çabuk acıktırıyo

bu kacamak degıldı bendekı abarttım yaklasık 2-3 aylık dıyetımın acısını cıkardım sankı ama toparlanma vaktı geldı .. alınmıyorum canım haklısın cunkı

Anladım canım kullanımıda ne zormuş döşeme halının

evet ya :31:

bide normal halı kalınlığında yani fırcalayınca kabarıyor yoksa cok kötü görünüyor. özellikle devamlı basılan yerler. salon halısı o kadar değil çünkü devamlı girilip çıkılmıyor.

sabah: yarım kase sütlü nesfit

öğle: 3 köfte, patates kızartması, ayran salata, küçük bir dilim karpuz

akşam: akşam iftara davetliyiz yemeği abartmam inşallah :(

akşam yemekten önce 45 dk pilates yapıcam

yarın çalışmıyorum hem leslieyle 3 mil yürüyecem hem de ebru şallıyla pilates yapıcam :72:

Back
X