Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Kızlarrr benim ufak bi problemim var.:14::14::14: Tam 4 gündür tuvaletimi yapamıyorum. Bu sabah 2 kayısı yedim üstüne 1 çay kaşığıda ayçiçek yağı içtim bana mısın demedi. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok çok mutsuzum :14::50::43:

Arkadaşım bu ufak değil büyük bir problem bende yaşıyorum kaç gündür kendimi taş gibi hissediyorum bende bugün kayısılı çay alıcam bir yerde okumuştum iyi geliyo diye bakalım nasıl olacak

Kızlarrr benim ufak bi problemim var.:14::14::14: Tam 4 gündür tuvaletimi yapamıyorum. Bu sabah 2 kayısı yedim üstüne 1 çay kaşığıda ayçiçek yağı içtim bana mısın demedi. Ne yapacağımı hiç bilmiyorum çok çok mutsuzum :14::50::43:

Aynı problem bende de var yaa:(:( Ramazamdan dolayı baya bi sıkıntı oldu bana.. Ne yapacağımı bende bilmiyorum.. Psikolojim bozuluyor yaa..

arkadaslar bu kabizlik problemini bende kac haftadir, hata aylardir yasiyorum, resmen agridan agladim gecen, o kadar agri cektim resmen.
2 gun once bende kayisili form cayi aldim, bakalim sonuc ne olacak, fakat bildigim kadariyla fazla icmekte zararli. Ben gunde 2 bardak icmeyi dusunuyorum.
Insallah ise yarar:14:

Slm kizlar size sahilden yaziyorum. Ilk defa bu hafta deniz cok güzeldi. Baya bronzlastim. Yengem ne zamandir görmüyorum incelemiş sin dedi. Cok keyfim yerinde. Öpüyorum hepinizi.

Slm kizlar size sahilden yaziyorum. Ilk defa bu hafta deniz cok güzeldi. Baya bronzlastim. Yengem ne zamandir görmüyorum incelemiş sin dedi. Cok keyfim yerinde. Öpüyorum hepinizi.

İyi eğlenceler canım sana.Hem bronzluk hem incelik fıstık gibi olmuşsundur maşaallah:nazar::nazar::nazar:

İyi eğlenceler canım sana.Hem bronzluk hem incelik fıstık gibi olmuşsundur maşaallah:nazar::nazar::nazar:

Sagol canim. Bayrama kadar 5kg daha versem super olcak.gece doncem ewe yarin jillian yapicam sabah akşam. Cuma temizlikte yapamamistim onuda halledicem.baya kalori yakarim.

Bir arkadaş sinameki içtim falan demişti. Nasıl içti sinamekiyi? Bende ot var ama nasıl içmem gerektiğini hiç bilmiyorum:43:

kahvaltı sütlü kahve 2 dilim ekmek tavada yumurta peynir
öğle sebze yemeği 6 kaşık bulgur pilavı cacık
ara öğün 4 meyve bitki cayı domates salatalık
akşam 1 dilim ekmek 1 haşlnmış patates 3 ızgara köfte cacık
sizce çok mu yiyoruumm :56:

İyi akşamlar :) aynı sorun bende de vardı ve hem sahurdan hem de iftar dan önce 1 tatlı kaşığı keten tohumu yutuyorum,ben faydasını gördüm.Ayrıca yemeklerden sonra rezene çayı içiyorum,o da sindirimi düzeltiyor...

Günaydın kızlar. Bugün sorunumu hallettim sayılırım az da olsa. Ama yapmadığım şey kalmadı. 1 paket eti-kurabi yedim lif olsun diye bir de kayısılı meyve suyu içtim biraz olsun rahatladım. :46:bu seferlik böyle atlattım ama bir daha aynı sorunu yaşarsam napcam hiç bilmiyorum 2 gündür yapmadığım kalmadı :41:

Günaydın kızlar. Bugün sorunumu hallettim sayılırım az da olsa. Ama yapmadığım şey kalmadı. 1 paket eti-kurabi yedim lif olsun diye bir de kayısılı meyve suyu içtim biraz olsun rahatladım. :46:bu seferlik böyle atlattım ama bir daha aynı sorunu yaşarsam napcam hiç bilmiyorum 2 gündür yapmadığım kalmadı :41:

selam kizlar
hem kabizlik icin hemde zayiflamaya yardimci hem sayisiz faydalari keten tohumu
baharatcilardan ben cekilmis olarak aliyorum 500gr burda fiati kg 10 tl
1 corba kasigi tepeleme keten tohumu 2 kasik yogurtla karistir biraz su da ilave et koyu ayran gibi hatta gunde iki defa yapabilirsin ben ara ogun tek yapyorum birde kirmizi erikte cok faydali tabii herkesin bunyesine gore degisiyor :46:
:46:

selam kizlar
hem kabizlik icin hemde zayiflamaya yardimci hem sayisiz faydalari keten tohumu
baharatcilardan ben cekilmis olarak aliyorum 500gr burda fiati kg 10 tl
1 corba kasigi tepeleme keten tohumu 2 kasik yogurtla karistir biraz su da ilave et koyu ayran gibi hatta gunde iki defa yapabilirsin ben ara ogun tek yapyorum birde kirmizi erikte cok faydali tabii herkesin bunyesine gore degisiyor :46:
:46:
ben kıbrısta okuyorum ve kıbrısta keten tohumu bulmam biraz zor oluyor. Artık her gün zeytin yağı içeceği biraz ve arada da kayısı suyu içmeyi düşünüyorum

slm kızlar sabahtan beri evi kırklıyorum:9:

miss gibi tertemiz oldu heryer.:32::32:

halıları fırcaladım sildim koltukları sildim. iyi spor oldu acayip ter attım. süperdi.

cumartesi günü cok kacamak yaptım :30: ama olsun. diyete başladığımdan beri hiç kaçamak yapmamıştım.

ayy çok yoruldumm çay yapan olsa keşke :31:

slm kızlar sabahtan beri evi kırklıyorum:9:

miss gibi tertemiz oldu heryer.:32::32:

halıları fırcaladım sildim koltukları sildim. iyi spor oldu acayip ter attım. süperdi.

cumartesi günü cok kacamak yaptım :30: ama olsun. diyete başladığımdan beri hiç kaçamak yapmamıştım.

ayy çok yoruldumm çay yapan olsa keşke :31:

ozge cim ohhh isleri bitirmissin ne guzel cayi keki hakettin:16::16::16::16::16:
halilara karbonat uyguladinmi:44:

ozge cim ohhh isleri bitirmissin ne guzel cayi keki hakettin:16::16::16::16::16:
halilara karbonat uyguladinmi:44:

yok canım karbonat yapmadım daha.

eşimde evdeydi ondan o kızar öyle şeylere onun olmadığı zaman yapıcam ve büyük ihtimalle kış temizliğinde :34:

ayy çay yapan olmadı etrafımda ki herkeste niyetli.

benimde tek başıma içesim gelmedi.

Back
X