Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
diyet güzel gidiyor canım bugün tartıldım sabah dayanamadım :) 79.2 olmuşum tekrar 300 gr gitmiş inş. tekrar gelmez

kolay gelsin canım

selam kizlar bugun cok hamarati 2 odamin halisi ve 2 yolluk yikadim balkonda suzuluyorlar son durularkende vernelle fircaladim mis gibi kokuyorlar
kizlar baslamisken yollayin halilarinizi :8::ssz:
ben bugun sporumu yaptim sayilir:emir_bebek:
:emir_bebek:

ohh abla valla maşallah :nazar: benim halılarıda yıkamaya vericem temizlik bizi bekler ne bu kadınların cilesi yaaa :31:

merhaba kızlar dün spor güme gitti misafirler geldi spor yapamadım

akşam yemeği olarakta ayvalık tostu yedim :(

bugun sabah kahvaltısı olarakta 1 dilim kepekli ekmek 2 kaşık yoğurt ve çok az taze fasulye yemeği yedim :) değişik bi kahvaltı oldu

umarım bugun akşam spor yaparım bi aksilik çıkmaz

yaparsın inşallah canım bende 3 gün yapamadım ama dün yaptım. :8:

öğlen yemeğim

1,5 kepçe yeşil fasulye
2,5 yemek kaşığı pirinç pilavı
2 yemek kaşığı yoğurt

afiyet olsun canım.:34:

ohh abla valla maşallah :nazar: benim halılarıda yıkamaya vericem temizlik bizi bekler ne bu kadınların cilesi yaaa :31:

sorma ya hersey kadinlarin vazifesimi demek kadinlar daha ustun bunu erkekler bile
solondaki 2 buyuk halimida yikamaya verecem buarada

Maşaallah çok formundasın bugün abla:nazar::nazar::nazar:

halilari kaldirincada altindaki tozlar meydanda bana musade evi supureyim ve sileyim vazifemizya:5::21:
:8:

sorma ya hersey kadinlarin vazifesimi demek kadinlar daha ustun bunu erkekler bile
solondaki 2 buyuk halimida yikamaya verecem buarada

halilari kaldirincada altindaki tozlar meydanda bana musade evi supureyim ve sileyim vazifemizya:5::21:

Kolay gelsin abla kollarına kas kuvvet olsun:34:

kızlar dün yaptığım kalori takibi sonucu 1004 kalori aldım bugünde sahurda 260 kalori aldım bu kalori takibi çok disipline ediyo insanı toparlicam inşallah tabi eve tatlı almazsam:52::52::52:

kızlar dün yaptığım kalori takibi sonucu 1004 kalori aldım bugünde sahurda 260 kalori aldım bu kalori takibi çok disipline ediyo insanı toparlicam inşallah tabi eve tatlı almazsam:52::52::52:

bu kalori sistemi harika yediginide yaptigin hareketleride yaziyor ben bu sistemle bu ikinci zayiflama donemim daha once 72 den 60 a dusmustum daha genctik tabi 2 ayda 12 kilo vermistim hergun aerobic kasetini koyardim tam 1 saat suruyordu cok zevkliydi ve evi hergun supurup siliyordum hareket olsun diye simdi haftada bir supuruyorum spor olarakta evin onunde park var allahtan spor aletlerinle enaz yarim saat yapiyorum yuruyuste yapmaya calisiyorum dun 1 saat yurudum
dunku yediklerim ve hareket yurume sonuclar
2013-07-23 tarihli kaloricetveliniz Miktar Kalori

[1] yumurta 1 adet 80

[2] Egzersiz Bisikleti (20 km/s) 10 dak 43

[3] Dondurma (sütlü) 1 ADET 193

[4] Cacık 1 PORSİYON 131

[5] Menemen 1 PORSİYON 179

[6] Ekmek 2 DİLİM 130

[7] Keten Tohumu 10 GRAM 41

[8] Yürümek (Asfalt) 60 dak 365

[9] Yoğurt (tam yağlı) 100 GRAM 68

[10] Ayran 1 ADET 92

[11] Karper 1 ADET 65

[12] Ekmek 1 DİLİM 65 :16:

Toplam : 636 kal.

.canlarim merhaba nasilsiniz ben bu sabah saat 10 30 gibi kahvalti yaptim srkadas geldi oruc tutmadim pazara gitcez diye bi de halsizdim moral bozuklugundan sanirim kahvaltida 2 dilim peynir domates biber kavurmasi 3 zeytin 2 dilim ekmek yedim sonra pazara gittik 3 tur gezdik pazarda sonra yuruyus olsun diyed sahilden otobusun kalktigi ilk duraga yuruduk eve gelip turk kahvesi yaninda kucukparca cikolata yedim simdi ıspanak yemegi yaptim 1 cay bardagi pirincle yanina ayran esim gelsin onu yicez :-)

günaydın kısçelerrrr :119::119::119::119::118::118:

dün öğlen iş arkadaşlarıyla yemeğe cıktık.

1 porsiyon beyti yedim ( cok üstüme geldiler)

tabi hiç acıkmadım sürekli su içtim durdum.

sabah kahvaltım 200ml pınar süt :7:

kalorileri azaltmam lazım :20::20:

Günaydin özgecim nasilsin bugün orucum sahurda 1 tane seftali 1 kucuk armut bir dal uzum ustune yarim bardak sut 1 sise su ictim

Günaydin özgecim nasilsin bugün orucum sahurda 1 tane seftali 1 kucuk armut bir dal uzum ustune yarim bardak sut 1 sise su ictim

eşime kızgınlığım haricinde iyiyim.

maşallah az yemişsin inşallah dayanırsın akşama kadar.

bazen işi bırakıp gidesim geliyor.

çok sıkılıyorum bunalıyorum

Benimde bu sabah canım çok sıkkın oğlum hasta oldu gece 1 buçukta acile gittik boğazı iltihaplanmış ateşi düşmek bilmiyo ve çok huzursuz.Bende kendimde suçluluk hissediyorum iyi bakamıyormuyum acaba diye.Şimdi diceksinizki çocuk hasta olcak tabi ama ben dikkat etmediğim için oluyo

Benimde bu sabah canım çok sıkkın oğlum hasta oldu gece 1 buçukta acile gittik boğazı iltihaplanmış ateşi düşmek bilmiyo ve çok huzursuz.Bende kendimde suçluluk hissediyorum iyi bakamıyormuyum acaba diye.Şimdi diceksinizki çocuk hasta olcak tabi ama ben dikkat etmediğim için oluyo

Geçmiş olsun canım.

yani sonuçta cocuk hastalanır ama sen neyine dikkat etmedin ki onu anlamadım.

buz gibi suylamı yıkadın.

sürekli dondurma mı yedirdin

buzlu su mu içirdin ?

Geçmiş olsun canım.

yani sonuçta cocuk hastalanır ama sen neyine dikkat etmedin ki onu anlamadım.

buz gibi suylamı yıkadın.

sürekli dondurma mı yedirdin

buzlu su mu içirdin ?

Dondurma yedirdim ama erimiş kısmından yedirdim.Birde karaciğer problemi varya şimdi ilaç kullanmak zorundayız zarar verir mi ondan korkuyom eşim hiç umursamıyo gece ateşi 38,5 olmuş diyoki yatır uyut birşey olmaz diyo bizim derece zaten biraz düşük gösteriyo belki 39 derece bile vardı ateşi dr a da söyledim kc de yağlanma var dedim ona göre ilaç yazın dedim enzim seviyesini sordu söyledim birşey olmaz dedi bilmiyom artık

Dondurma yedirdim ama erimiş kısmından yedirdim.Birde karaciğer problemi varya şimdi ilaç kullanmak zorundayız zarar verir mi ondan korkuyom eşim hiç umursamıyo gece ateşi 38,5 olmuş diyoki yatır uyut birşey olmaz diyo bizim derece zaten biraz düşük gösteriyo belki 39 derece bile vardı ateşi dr a da söyledim kc de yağlanma var dedim ona göre ilaç yazın dedim enzim seviyesini sordu söyledim birşey olmaz dedi bilmiyom artık

canim gecmis olsun cocuk buyutmek hem guzel hem zor cocuk hastalanir normal ama ana yuregi hep pir pir eder ay bise olmasin diye bi bakmisin buyumusler allah saglik sihhat versin hepsine:16:
:9:

canim gecmis olsun cocuk buyutmek hem guzel hem zor cocuk hastalanir normal ama ana yuregi hep pir pir eder ay bise olmasin diye bi bakmisin buyumusler allah saglik sihhat versin hepsine:16:
:9:

Saol ablacım yüreğime su serptin doğru söylüyosun İnşallah sağlıcakla büyüsünlerde gerisi boş

canım inşallah biran önce iyileşir ve kendini suçlayıp durma.

sonucta olcak olanın önüne gcmemiz imkansız.

Back
X