Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Canım ben fikir beyan edeyim.Bence zararlıdır diye düşünüyorum aynı zamanda sağlıkçıyım dr olmasamda derslerini gördüm.karbonat içeriğinde bildiğim kadarıyla bi karbonat var ve fazlası vücut metabolizmasına geri dönüşü zor olan hatta bazende olmayan allah korusun zarar vrebilir bilinçsizce sağlığımızdan olmayalım birde haftada 2 kilo vermek karaciğere zararlı canım ama yinede karar senin.

haklısın canım ya.

neyse ben böyle devam edeyim.

bi arkadaş 14kg vermiş bu diyetle o söylemişti ondan size sorayım dedim bende.

sağol :16:

merhabalar kizlar
nasilsiniz haftaniz iyi ve guzel gecsin

ozgecim bosver belli diyetleri hulya hakli kalori sistemimiz en dogrusu en azinda herseyin tadina bakiyorsun normal hayattaki gibi hamurisleri tatlilari kistikmi veririz kilolari :8:
:8::8::8:

:9::9: olsun canım.

peki karbonhidrat diyeti hakkındaki düşüncelerinizi alalım hemşire hanım :44:

Canım ben diyette karbonhidrat,yağ protein 3 ana öğeden azaltılacaksa yağın azaltılması b tarafıyım yani tamamen kesmeden yağı azaltmak gerek çünkü yağ olmadan yağda eriyen vitaminlerde vücuda alınamaz.karbonhidrat vücuda enerji sağlıyor vede en önemlisi vucuda depo edilen yağın yakılmasını sağlıyor yani karbonhidrat olmadan yağlar yakılmıyo.karbonhidrat olarakta sağlıklı olan grup en az işlenmiş olanlar esmer pirinç esmer makarna gibi yararlıolanlarda bunlar.hamur işleri,şeker,beyaz un zararlı k.hidratlarki zaten sağlıklı beslenmeye karar verdiğimizde bunları hayatımızdan otomatik olarak çıkarıyoruz.proteine gelince olmazsa olmaz metabolizma hızını artırır
ama kararında almak gerekir çünkü fazla alındığında vücudun asit baz dengesini bozar.Ayrıca proteinin atık ürünlrini vucuttan atan karaciğer ve böbreğe ağır yük biner organlar zarar görür.Benim beslenmemde hepsi kararında azaltılmış olup en çok kısıtladığım şey yağ dediğim gibi onuda tamamen çıkaramıyorum hayatımdan çünkü vitaminlerde önemli mesela salataya bir iki damla koyuyorum yemeklere az katmaya çalışıyorum böyle işte aklıma ekstra gelirse yazarım yine canım...

merhabalar kizlar
nasilsiniz haftaniz iyi ve guzel gecsin

ozgecim bosver belli diyetleri hulya hakli kalori sistemimiz en dogrusu en azinda herseyin tadina bakiyorsun normal hayattaki gibi hamurisleri tatlilari kistikmi veririz kilolari :8:
:8::8::8:

sağol abla senin haftan güzel geçsin.

evet 3 beyazı siliyoruz :32::21::8:

Canım ben diyette karbonhidrat,yağ protein 3 ana öğeden azaltılacaksa yağın azaltılması b tarafıyım yani tamamen kesmeden yağı azaltmak gerek çünkü yağ olmadan yağda eriyen vitaminlerde vücuda alınamaz.karbonhidrat vücuda enerji sağlıyor vede en önemlisi vucuda depo edilen yağın yakılmasını sağlıyor yani karbonhidrat olmadan yağlar yakılmıyo.karbonhidrat olarakta sağlıklı olan grup en az işlenmiş olanlar esmer pirinç esmer makarna gibi yararlıolanlarda bunlar.hamur işleri,şeker,beyaz un zararlı k.hidratlarki zaten sağlıklı beslenmeye karar verdiğimizde bunları hayatımızdan otomatik olarak çıkarıyoruz.proteine gelince olmazsa olmaz metabolizma hızını artırır
ama kararında almak gerekir çünkü fazla alındığında vücudun asit baz dengesini bozar.Ayrıca proteinin atık ürünlrini vucuttan atan karaciğer ve böbreğe ağır yük biner organlar zarar görür.Benim beslenmemde hepsi kararında azaltılmış olup en çok kısıtladığım şey yağ dediğim gibi onuda tamamen çıkaramıyorum hayatımdan çünkü vitaminlerde önemli mesela salataya bir iki damla koyuyorum yemeklere az katmaya çalışıyorum böyle işte aklıma ekstra gelirse yazarım yine canım...

teşekkür ederim canım ne güzel anlatmışsın. :46:

merhaba arkadaşlar bayadır giremedim.Herkes iyidir umarım.Rüzgarözgecim cuma günü kilo bildirimi yapmamıştım bugün yapsam olur mu?

nasılsın canım nasıl gidiyor kilo verme.Ben biraz daha verdim kilo 59.8 im artık verdikçe mutluyum:16:

iyiyim şükür bende 67.7 yim gram gram veriyorum ama ramazanya sudan gidiyo olabilir yağdan gittiğini sanmıyorum kilolarımın.Ne güzel tebrik ederim verdikçe motive olursun devamını beklyoruz in ş. canım...

iyiyim şükür bende 67.7 yim gram gram veriyorum ama ramazanya sudan gidiyo olabilir yağdan gittiğini sanmıyorum kilolarımın.Ne güzel tebrik ederim verdikçe motive olursun devamını beklyoruz in ş. canım...

evet canım ramazanda az veriliyor ama olsun az kaldı zaten.Ben aslında çok dikkat etmedim yediklerime sadece az yedim ve çok çiğneyerek yedim onun faydasını gördüm.Ramazan malum gece yeyip yatıyoruz o da etkiliyor kilo verme işini.dün uzun zamandır giymediğim eteğimi giydim bol geldi.ne güzelmiş kilo vermek hafifliyor insan.:16:

Herkeseee kocaman kocaman selamlarr. Nasılsınız bakalım çıtır hatun adayları :51:

Selam kızlar ben Şükran, ben de buralardayım. Doğum kilolarından kurtulmak için uğraşıyorum. Siz neler yapıyosunuz? nasıl geçiyo ramazan?

Selam kızlar ben Şükran, ben de buralardayım. Doğum kilolarından kurtulmak için uğraşıyorum. Siz neler yapıyosunuz? nasıl geçiyo ramazan?

Hoş geldin cnm herkes kendince yapıyor sağlıklı beslenmeye çalışıyor menülerini ve yaptığı egzersizleri paylaşıyor burda cuma günleri kilo
bildirimi yapıyoruz rüzgarözge arkadaşımıza özelden yazıyoruz kilolarımızı umarım bizimle birlikte istediğin kiloya ulaşırsın canım ...

Back
X