- 22 Mayıs 2013
- 2.642
- 605
- 113
- Konu Sahibi ruzgarozge
- #1.281
sizin şu büyük gece ne zamandı![]()
Ne giysem acaba bilemiyorum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
sizin şu büyük gece ne zamandı![]()
Ne giysem acaba bilemiyorum
vallahı canım sen baya kilo verdın ten rengını bılemıyorum ama ben olsam ( esmerım ) kırmızı tercıh ederdım her zaman ıhtıras ve tutkudan yanayımdırdaparlament mavısı olabılır hafif taş detayi olan bir elbise olabılır
beyazda olabılır düz uzun straplez tek omuz guzel olabılır
![]()
Bende beyazım ama güneş yaktı biraz buğdaylaştım.Gündüz olcak kalabalık olcak herkesin ailesi gelir heralde benim eşim tsk da diğer kadınlar bayağı tarz olur kokoş olur.Bende bişeyler yaparım işte bakalım gece kokteyl olmicak dedi eşim ama bilmiyorum...
vallahı canım sade bır elbıse tercıh edebılırsın ufak ayrıntıları olan bakın sımdıdenbence son ana bırakma takınıda guzel sectınmı sac makyaj guzel olur ay anam saatler gecmek bılmıyor ya![]()
kızlar benıde alın yamacınıza
acılın grupun en şişkosu gelıoooooooooorrrr :18:
104 kıloyum veeeeee pkoyum veeeee çocuk istiyorum ama olmuor tedavı surecındeyım ve gıt gıde sısıorum ıstem dısı ve bu ıse dur dıcem ve dıyet ve spora baslıcamhadi banada yardım ediiiinnnnn :18: neler yapayım ne yiyip ne içelim ben bugun sabah galete 3 şekerli büyük kupa çay ve yeşil çay içtim öğlen yemeğimi yemedim daha
hee hastayım oruc tutamıorum
![]()
![]()
hoş geldin canım birçoğumuz 3 beyazı kestik un,tuz,şeker bunun dışında kalori hesabı tutuyoruz biraz takıl bize fikrin olur canım.boyun kilon hedef kilon yaşın kısdaca kendini tanıtabilirmisin.birde cuma günleri kilo bildirimini rüzgarözge arkadaşımıza özel msjla atıyoz bol kilo veririz beraberce inşş...
Çok acıktın galiba
mesela ne yemek yıyorsunuz şekeri tamamen mi kestiniz tatlandırıcı kullanabılırmıyım 1,5 yıllık evliyim 21 yasındayım. 104 kıloyum ve calısıorum esımde kılo aldı beraber her aksam yuruyus yapmayı dusunuoruz.![]()
kızlar benıde alın yamacınıza
acılın grupun en şişkosu gelıoooooooooorrrr :18:
104 kıloyum veeeeee pkoyum veeeee çocuk istiyorum ama olmuor tedavı surecındeyım ve gıt gıde sısıorum ıstem dısı ve bu ıse dur dıcem ve dıyet ve spora baslıcamhadi banada yardım ediiiinnnnn :18: neler yapayım ne yiyip ne içelim ben bugun sabah galete 3 şekerli büyük kupa çay ve yeşil çay içtim öğlen yemeğimi yemedim daha
hee hastayım oruc tutamıorum
![]()
![]()
iyiyiz canım sen de ne var ne yok bakem.........
iyi be canım iş ev arası mekik dokumaktayız.
selam kızlar sabah beri cok yoğunduk anca fırsatım oldu nasılsınız neler yapıyorsunuz
aynen be gülüm çok maraton bir hayatım var.bugün bi değişiklik yapıp çarşıda ineceğim servisten biraz gezeyim...
selam iyiyiz canım içim geçmiş benimde uyuyakalmışım yeni uyandım...
ohh gez valla ben aydın ı cok seviyorum
ohh ne güzel yaa bende çalışmasam sıkıldım ya
Merak etme bebeişin olunca her vakit buldukça uyursun çünkü uyku düzeni kalmıyo :))