Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
birde şimdi dersane maratonum başlıyor .
hafta sonları sabah 9 aksam 7 ders dınle calıs dıdın
hafta ıcı yuru işe gel , yürü eve git sonra gene ders çalış zor işim ama zoru severımm ıstıkrarlıyım bu sefer hem sınavım hemde kılomm ıstedıgım sekılde olcekk ınsallah allahın ıznıyle:21:

olsun bu da güzel 2 saat yürüyüş gayet iyi bence
ya bnm en büyük sorunum akşam yemeği
kocam saolsun bolkalorili yiyecekleri çok seviyor yemek seçtiği için de herşeyi yapamıyorum :((

sen kac kıloydun canımm ?

ona bakarsan benım annemde iç anadolu ve dogu kulturunu alan bır kadın ve yemekler halıyle yaglı kurutma dolmalar erişteler neler neler .Ama ben hıc tadmıyorum bıle artık işyerınde aksam yemegımı yıyor cıkıyorum..

eşine yemek yap ama sen ondan yeme .kendıne göre bırseyler ayarla salata ye sadece yada bır kase corba vs

anladım canım .... bugun ogle yemegım gecıktı baya 1de yemeyı planlıyordum ama yeni yedım :(

ögle ;

4 ymk kasıgı kabak yemegı ( sarımsaklı yogurtlu )
1 dlm çavdar ekmegı ( normalde yemıyecektım arkadas benım ıcın almış )

1,5 lıtre suyumu ıctım sımdıye kadar

afiyet olsun cnm az yemıssın masalah...

menün güzel canım
bende sabah ve öğlen az yiyorumda akşam olanlar oluyo ya :(((
şu akşam yemeğini çok hafif atlatabilsem zaten sabahına hemen fark ediyor tartıda

evet yaaa...su aksam ve gece yemeleri olmasa gündüz güzel geçiyor ama hayırlısı artık

sen kac kıloydun canımm ?

ona bakarsan benım annemde iç anadolu ve dogu kulturunu alan bır kadın ve yemekler halıyle yaglı kurutma dolmalar erişteler neler neler .Ama ben hıc tadmıyorum bıle artık işyerınde aksam yemegımı yıyor cıkıyorum..

eşine yemek yap ama sen ondan yeme .kendıne göre bırseyler ayarla salata ye sadece yada bır kase corba vs

kpss için mi dersaneye gideceksin süpersin valla sen kafaya koyduysan yaparsın
ben bayramdan önce 68.2 dim bayramdan sonra korkumdan tartılamadım

kpss için mi dersaneye gideceksin süpersin valla sen kafaya koyduysan yaparsın
ben bayramdan önce 68.2 dim bayramdan sonra korkumdan tartılamadım

hayır canım smmm sınavı için zor bır donem var onumde 2,5 ay hem dıyet dıkkat etme yuruyus olayları hemde dersane bakalım nasıl olacak...

sende tartıl ama bıran once merak etmeye basladım artık .belkıde vermıssındır kım bılır :26:

Kızlar merhaba.
Özge apandist ameliyatı oldu haftasonu birden sancı girmiş ve almışlar apandisiti..
Giremiyor kendisi sizlere selamı var haberiniz ola :50:

bende özge yok diye merak etmiştim sayfaları gezinirken okudum çok geçmiş olsun özgecim Allahım acil şifalar versin

Yulaf kepeği

Son yıllarda adı çok sık duyulan yulaf kepeği insanı uzun sure tok tutuyor. Üstelik düşük glisemik indeksi sayesinde şeker metabolizmasının da dostu. Kan şekerini çok yavaş yükselttiği için ani iştah ataklarını önlüyor, geç acıkılmasını sağlıyor. Ayrıca bir başka güzel tarafı da bağırsakların çalışmasını desteklemesi. Kabızlık sorunu çekenler mutlaka tüketmeli.

Son düzenleme:
Bacım senı tenzıh edıyorum saglık sorunlarından ötürü :26:

ama artık kımsecıkler yok cok sıkılıyorum ben :14::14:

sen nasıl oldun canım :31:

kızlar ıyıce bosluyorsunuz artıkkımsecıkler yok bende sevkımı kaybedıyorum artıkkkkkkk :43::43:

Yettim gulümmmm nasılsın şu boynumdaki şişlik gitsin menü paylaşım:56::56:ı,egzersiz:122::122::122::122: ve bilimum herşeyimi yazıcam canım arada bebeğimlede ilgileniyom çok giremiyom şevk kaybı olmasın sakın zaten rüzgarözge gelince şenlenir burası özge buraya özge buraya:119::119::119::119::119::119::119:

Napim gülün bebeği yedirdim kendim bişeyler yedim ilacımı içtim burası çok sıcak foşur foşur terliyom yaww sen nörünn

hoşgeldinn bacımm vallahi gözüm arar oldu seni :16::16::16::16:

sen kendıne ve bebısıne dıkkat et ama benı ve topıgımızıde ıhmal etme fazla haftaya senı bomba gibi beklıyorum:1::1:

hayır canım smmm sınavı için zor bır donem var onumde 2,5 ay hem dıyet dıkkat etme yuruyus olayları hemde dersane bakalım nasıl olacak...

sende tartıl ama bıran once merak etmeye basladım artık .belkıde vermıssındır kım bılır :26:

tartıldım canım
arife günü kilom 68,2 di, bu sabah 68,8 çıktım
gene de korktugum kadar çok almamışım buna da şükür

tartıldım canım
arife günü kilom 68,2 di, bu sabah 68,8 çıktım
gene de korktugum kadar çok almamışım buna da şükür

:46::46::46::46: bravoo gercekten gram almışsın ...

bende pazar gunu 81,4 kg gelıyorum dün akşam tok karna 79,9 cıktım mutluyum hafifim :1::1:

haftada rahat 2şer kılo verırık ınsallahh :24::24:

kızlar 3 gündür spor yapamıyorum morelim çok bozuk Allahım inşallah bugun bi aksilik çıkmaz da yaparım :(

sabah menüm: yarım açma, yarım dilim peynir, 200 ml süt

Back
X