Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
tmm cnm da nelr ypıosnz sz en kısa zmnda nsl wericez bu kiloları etkili bşylr ypmlym

yazıyorum can kulagınlan dinle :1::1: ( kendı yaptıklarım )

1- sabah aksam aç karna ılık suya 1 tatlı kasıgı elma sırkesı ( sırke naturl olmalı )
2-sekersız nescafe ( sadece sabahları sırkelı sudan hemen sonra )
3-bunları ıctın yarım saat gectı tokluk hıssı olusur bırazda kendını frenlıyeceksın kahvaltına gecıceksın

kahvaltı
domates
salatalık
yagsız peynır
zeytın
haslama yumurta ( haftada 2-3 kez )
1 dılım cavdar yada tam bugday ekmegı

( bı 10 kılo verınce baslıycaz bıraz daha arada arttırmalara simit- melemen vs )

aralarda başak form bıskuvısının yarım paketını yıyebılırsın

öglen

evde ne yapıyorsan az yaglı az salcalı yapmaya basla baklıyatı hayatından kısa bır surede olsa cıkar yada haftada 1-2 defa baklagıllerden yemek yap tuket .. sebze yemegı tercıhın olsun ( kabak,patlıcan,ıspanak,karnıbahar ve dıger butun mevsım sebzelerı nelerse )

pişirdin öglen 4-5 ymk kasıgı suyunu suzup yanında yagsız yogurt eslıgınde ye
salatalık domates yıyebılırsın
1 dlm ekmek gene

arada kalan yarım paket basak bısk. bıtır

aksam öglen ne yedıysen aynısını ye ekmekten yeme ...

öğle ogunlerıne köfte , haslanmıs tavuk ekleyebılırsın bol salata ekleyebılırsın ( yesıllıklerlen )
ve kesınlıkle en az 3 lt su ıcmelısın

sırkelı su harıcı ek olarak 9lu form cayı alıp ıcebılırsın bebısım hadı hosgeldın :16::16::16:

ne konustum yaa:D

ENNN ONEMLISI UNUTMUSUMM YÜRÜYÜŞŞ VE EGZERSIZ HAREKETLERI YAPABILIRSEN

Son düzenleme:
Hoş geldin canım ne kadar fazlan var yada hangi bölgen fazla bölgeselse spor yap incel derim bir sağlık problemin yoksa tabi...

Hoşbulduk :54: Basen ve göbek bölgesiyle ilgili problemlerim var. Tiroid ve guatrlarıma yaklaşık 6 ay önce baktırmıştım,bişey çıkmadı.Şeker ölçümü yaptırmadım bilmiyorum.Ancak ben acıktığımda karnım birden bire kazınıyor gibi. Napıcam :18::18:

Hoşbulduk :54: Basen ve göbek bölgesiyle ilgili problemlerim var. Tiroid ve guatrlarıma yaklaşık 6 ay önce baktırmıştım,bişey çıkmadı.Şeker ölçümü yaptırmadım bilmiyorum.Ancak ben acıktığımda karnım birden bire kazınıyor gibi. Napıcam :18::18:

az ve sık ye öğün atlama birde netten besinlerin glisemik indekslerini araştır ve ona göre beslen.birdee pilatesle vs incelerek kilo ver çünkü bence durumuna en müsait bu beslenme artı pilates...

az ve sık ye öğün atlama birde netten besinlerin glisemik indekslerini araştır ve ona göre beslen.birdee pilatesle vs incelerek kilo ver çünkü bence durumuna en müsait bu beslenme artı pilates...

Hangi hareketleri önerirsin? pilates malzemelerim var.

AZ ÖNCEDE ARKADASA YAPTIKLARIMI YAZDIM zamanın kısıtlı onu bıraz daha zorlastırarak uygularsan emınım fazlalıklarından kısa surede kurtulursun .....

tempolu koşar adım yuruyuslerıne basla ve gobek basen bolgen ıcınde karısımlar var onlara bak yurumeye cıkmadan sur strecle kısa surede sonucunu alırsın ;):51::51:

sabahki kahvaltım:
1dilim tam buğday ekmeği, çok az çökelek, 3 zeytin, 1salatlık ve domates, çay.

arada bir erik..

öğlen 1 haşlanmış mısır(baktım 90 kalori) ve 1 kepekli çubuk..
sonra 1 fincan yeşil çay..
1 dilim karpuz yicem..

akşama muhtemelen 1 tane patlıcan yemeği(biz yoğurtlu paclıcan deriz. domatesli biberli falan.)

sabah spor yapıldı. birazdan spor yapılacak. ve gece yatmadan yine spor..

bu arada rejime başlayalı 4 gün oldu ven hala tartılamadım. tartının pili bitmiş sanırım yani inşallah bozulmamıştır. eşim bugün pil alıp gelecek inşallah unutmazsa:))
bakalım kaç kilo olmuşum, ölüyorum meraktan...

Canım eşinle sofraya oturma canım bir müddet yada kendi tabağını ayır.Yemeklerinide kendince yap örneğin tavuğu haşla eşininkini sosla kızart kendin haşlanmışını ye zor olur eminim ama bu şekilde dikkat etmek lazım.Salatanı ayır seninki aztuzlu yağlı eşine normal kat tuzu yağı böyle ufacık şeylerle ayarlayabilirsin...

cANIMcım cok guzel yazıyosun ama ben dayanamıyorum işte..bide bizim dışarda yeme huyumuz var çok...dün akşam pideciye gittik mesela bu aksam da iskender yemege..soyleyın ben ne yapayımm :(

evet yaaa
bende de aynı sorun var
sabah öğle işyerinde daha disiplinli gidiyorum
ama evde eşimle akşam yemeği sorun oluyor
üstelik eşim geç geliyor bide üstelik
bende o gelmeden yiyorum yemeğimi
onunla otursam kesin kaçırıyorum

Kızlar dün şunu anladım eğer bir insan çabaladığı halde kilo veremiyorsa sebebi gerçektende bir sağlık problemi olabiliyor.Dün bana dr haşhimoto hastalığı dedi.Bu hastalık metabolizmayı mahveden bir hastalık vede metabolizma hızım şuanda yerlerde sürünüyo vücudum ödeme ve kilo almaya müsait.Daha öncedende yazmıştım burda hiç gücüm kuvvetim yok üstelikte kaslarım yok denecek kadar az demiştim.Evet bendeki uzun zamandır var olan bitkinlik hali,güçsüzlük,depresif duygular hatta biliyorsunuz bazı arkadaşlar haftada 1-1.5 kg verirken ben 200-400gr veriyordum meğerse sebebi buymuş.Ve hakikaten 13 kiloyu nasıl vermişim bu süreçte anlamadım gerçi başlayalı bayağı uzun bir zaman oldu belki benim yerimde başkası olsaydı çoktan hedefine ulaşmıştı.Neyse canlarım bu hastalık kadınlarda erkeklre oranla daha fazla bulunuyor ve birçok belirtisi var vede sinsi ilerliyor tiroid bezini harap ediyor az yesen bile kilo aldırıyor işte sonunu bağlayamadım pek aslında diyetle pek alakası yok ama konunun yinede bilgilenin istedim...

canımm geçmiş olsun ya...

var ya kesin bişeyim var
adetlerim düzensiz
elim ayağım şişiyor
bacaklarım küt bir şekilde
sabah ilk kaltığım da yere basamıyorum

ve bende zamansızlıktan doktora gidemiyorum

tatlım ihmal etme doktora git mademmmmm

cANIMcım cok guzel yazıyosun ama ben dayanamıyorum işte..bide bizim dışarda yeme huyumuz var çok...dün akşam pideciye gittik mesela bu aksam da iskender yemege..soyleyın ben ne yapayımm :(

Ne desem boş olur pide,iskender yemeye dayanamazdım bende yerdim

canım gideceğiniz mekanları seçmeye çalış. pideci olursa kimse dayanamaz tabi. ekmeksiz yemekleri tercih etmeye çalış. mesela patlıcan kalorisi düşüktür. alinazik ye, söyle yağ koymasınlar yoğurtla yersin. yada kebapçıya gittin mesela, 1 şiş sebze kebabı ye, etsiz yada az kıymayla...

Kızlar bir türlü bir türlü başlayamıyorum yaaa. Bayramdı annemdi derken kaçtı gitti ipin ucun. Vala verdiğim 3-4 kiloyuda aldım alacağım. İçimde hiç heves yok. Her sabah bugün başlıyorum diyete diye uyanıyorum sonra gün içinde kaçıp gidiyor. Bir günü bozmadan geçirebilsem gerisi gelecek biliyorum ama olmuyorrrr:43::43:

Back
X