Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
yalnız mıyım ben??
neden kimse yok:(((((((

canm bende dün bayaaaa kacırdım :( kacırmayı bırak bozdum :(
ama bugün 1 saat yürüdüm
kahvaltı yapmadım
öglen 3 yemek kasıgı detoks corbası
akşam da bişey yemycem
gece cok acıkıyorum o zamanda form mısır patlagı ve light limonata içicem

Herkese günaydınnn. Dün giremedim hiçç annemle gezmeye gittik Girneye. Vala günü çok güzel atlattım. Sabah klasik kahvaltımı yaptım öğlen yarım simitle çayımı içtim akşamda 6 tane ızgara köfte ve salata yedim ama yemekten sonra bnm regli krizlerim tuttu. Yarım porsiyon sütlaçla yarım porsiyon gelin tatlısı yedim. Yanınada cola zeroo. Offf offf bugün toparlıcam inşallahh:52:

canm bende dün bayaaaa kacırdım :( kacırmayı bırak bozdum :(
ama bugün 1 saat yürüdüm
kahvaltı yapmadım
öglen 3 yemek kasıgı detoks corbası
akşam da bişey yemycem
gece cok acıkıyorum o zamanda form mısır patlagı ve light limonata içicem

form mısır patlağı ve limonatayı öğlen iç akşam acıkınca detoks çorbanı içersin.. çünkü akşam ne kadar az kalorili yiyecekler o kadar az kilo:)))
ama tabi sen bilirsin yinede.. çünkü gün içinde insanın durumu belli olmuyor.

sabah sporum yapılamadı.
kahvaltıda 1salat domat yumurta 2 zeytin bir tane su bardağının ağzı çapında kızarmış hamur, içi peynirli:((( olsun sabahları yenir böyle kalorili şeyler:))
arada yarım armut
öğlen 1kase yoğurt çorbası(tavuk suyuyla,, e çocuklara yaptım napim canım çekti:))
akşama da ne yaparım bilmiyorum ama bulgurlu salatalı bir menü düşünüyorum. aralarda bol su, karpuz ve ihmal ettiğim sporum tabiki...

geçmiş sayfaları okuyordum ve bakın ne buldum. didomido adlı yazardan alınmıştır.

*Akşam yemeği gün batmadan yenecek.
*En son ara yatmadan en az 2 saat önce yenmiş olacak.
*Günde en az 2,5 litre su.
*6 gün kaçamak yapılmazsa haftasonu 1 sütlü tatlı yenebilir.
*Canım çok tatlı isterse kuru kayısı veya bir tatlı kaşığı petekli bal yiyebilirim.
*Kesinlikle yasak olanlar: Pilav, makarna, patates, pişmiş havuç, abur cubur, gazlı içecekler ve meyve suyu.
*Spor olarak her gün akşam 50 dk yürüyüş ve yürüyüş öncesi 20-30 dk eliptik bisiklet. Spor takviyesi için xxxx kullanıyorum.
*Ek olarak Jillian Micheals ın videolarını da yapmayı planlıyorum.
*Gün içinde aktif olmak önemli.
*Bunların haricinde moralimi yüksek tutmak amacıyla tüm kişisel bakımlarımı tam yapıp kendime özen göstereceğim.

Bu sitede alttaki kuralları buldum ve kendime göre biraz değiştirdim!
1 Eğer yaptığız diyet sizi gerçekten aç bırakıyorsa, bir porsiyon sebze veya ekstra bir meyve yiyebilirsiniz.
2 Günde en az iki defa sebze ve meyve yemelisiniz zaten.
3 yemek tabaklarınız ne kadar büyürse, kalçalar da o kadar büyür unutmayın.
4 yemek yerken bir amacınız olsun ve her ne kadar lezzetli olursa olsun aklınızı kaybetmeyin; önce tadını alın, yavaşça çiğneyin, ağzınızda eritin, mideye gittiğini hissedin ve bir sonraki lokmayı o zaman ağzınıza atın.
5 Kahvaltıları büyütmeye başlayın, öğünlere küçülterek devam edin.

AZ KALORİ İÇİN ÖNERİ YOK MU?

6 Tabağınızın yarısından fazlası sebze dolu olsun.
7 Lokantada yemek mi dediniz? Başlangıç yerseniz en az 1000 kalori alısınız. Ana yemeği, ekmeği, içeceği ve tatlıyı yemeden hem de.
8 Lokantada yemeğe gidince kendinizi otomatiğe bağlayın ve 2 kişiyseniz ana yemeği ve tatlıyı bölüşün. Yalnızsanız yiyeceğinizi mutlaka ikiye bölün, yarısını da paket yaptırın.
9 yemek tabağı yerine ana yemek için de salata tabağı kullanın. Tepeleme doldurmayın ama...
10 Ne yediğinizi görün, hatta gün içinde yiyeceğiniz her şeyi bir araya getirip şöyle bir bakın. Aslında hiç de az değil, değil mi?
11 Önce tabağa az kalorili yiyecekleri alın, salata ve sebze ile başlayın. Sonra çorba için ve yemek yiyin. Eğer bu sırayı izlerseniz ana yemeği zaten küçültmek zorunda kalırsınız.
12 Yağlı süt dolaptan derhal çıkmalı Az yağlı hatta yağsız olanları da var marketlerde. Her gün bir bardak süt içiyorsanız eğer, sadece bu değişiklikle yılda yarım kilo verebilirsiniz. Ve sakın yarım kiloyu küçümsemeyin.
13 Meyve suyu içmek yerine meyve yiyin.
14 diyet yaparken Çin atasözünü unutmayın: 'Midenin en fazla yüzde 80'ini doldurun'.
15 Daha fazla çorba için; kremasız olacak elbette.
16 İşe giderken öğlen yemeğinizi yanınızda götürün.
17 yemek yerken oturun, ayakta bir şeyler atıştırmayın.
18 Öğlen sadece ve illa sebze yiyin.

DAHA ÇOK SEBZE yemek İÇİN
19 Üç farklı çeşit fasulye türü ile bir salata yapın ve bunu mutlaka haftada üç gün yiyin.
20 Sebze sevmiyor musunuz? Dert değil, meyve de sebze kadar faydalı. Ama koyu renk olanlar daha iyidir, siyah üzüm, mango, kavun, portakal, artık Allah ne verdiyse.
21 Kalorili yemekten azıcık yiyeceğinize, kalorisiz yemekten koca bir tabak yiyebilirsiniz. ılkemiz bu.
22 ışi hızlandıralım ve iştahımızın iyice konsantre olursak kaybolacağından emin olalım.
23 Dolaptan yedi sekiz çeşit sebze çıkartın, beraberce haşlayın. Üzerine güzel ama kalorisiz bir sos ekleyin. Gün içinde 4 defa yiyin.

NE YESEM YARIYOR!

24 'Torunlarımı görmek istiyorum' diyorsanız derhal o kurabiyeden vazgeçin.
25 Ben bir gelişme sürecine girdim, diye düşünün.
26 Şişmanlamaya devam etmek, zayıflamaya karar vermekten daha zahmetli bir iştir, unutmayın.
27 Hayatınıza mümkün olduğu kadar çok aksiyon sokun. Mutlaka yürüyüş yapın. Yürüyorsanız koşun, hareket edin, kımıldayın. Yaz ayları hareket için idealdir. Bu yazı boşa harcamayın.
28 Kendinize asla şişman demeyin. Midenizi de olmadık şeylerle doldurmayın.
29 Makarna bağımlısı mısınız? Korkmayın her öğün büyük bir kase yiyebilirsiniz. Yağsız elbette!..
30 Atıştırmak için kepekli veya çavdarlı bir dilim ekmek yiyebilirsiniz. Yine yağsız elbette...

AKŞAM ACIKANLARA VE ÜŞENGEÇLERE

40 Atıştırmak için fındık yiyebilirsiniz ama fındık da kalorilidir ve sakın bir kase dolusu yemeyin. Üç beş tane.
41 Çikolata gofret yok, meyve ve meyve var.
42 Yağsız süt, müsli ve meyve ile güne başlayın.
43 Fast food yemek zorundaysanız en küçük boy olanından ve mayonezsiz yiyin, içecek almayın ve eve gidince de sadece meyve yiyin.
44 Tam tahıllı ekmeğe yağsız peynir sürün ve yağsız süt için.
45 Haşlama sebze ve brokoli yiyeceksiniz ve sevmiyorsunuz diyelim. Üzerine abartmadan parmesan peynir dökün o halde.
46 Salata salata salata; Napolyon yaşasa böyle söylerdi mutlaka. Yağsız demeye gerek var mı?
47 Kolesterolünüz normalse haftada 7 yumurta yiyebilirsiniz.
48 Yeşil salata, üzerine ton balığı, domates, yağsız peynir ve kalorisiz sos. Her gece yenir bu salata.
49 Gece yarısı atıştırmak kilo aldırmaz. Elbette ne yediğinizle alakalı bu durum.
50 Koca bir kase çorba... Acıkırsanız yine aynısından ve yine ve yine çorba.
51 Yoğurt diye bir yiyecek var, unutuyordum az kalsın. Her şeyi içine ekleyebilirsiniz.
52 Bir geceyi de sadece yoğurt yiyerek geçirin.

AH ŞU TATİLDE ALINAN KİLOLAR

53 Kendinize sakın 'ne yapalım, tatil işte' demeyin. Uğraştınız o kadar, silip süpürmeyin.
54 Yemeğe başlamadan kendinizi doyurun. Şu demek oluyor; bir elma veya tahıllı bir dilim ekmek yiyerek nereye gidecekseniz gidin.
55 Açık büfe mi var, eyvah! Biraz ondan biraz bundan derseniz yandınız. En iyisi her yere göz atmak ve dört çeşit belirlemek.
56 Yemekten hemen sonra diş fırçalayın, bu size artık yemek yok mesajı verecektir.
57 alışverişe başlamadan, alışveriş merkezine kadar 3 kere yürüyün ya da bu imkan yoksa merkezin içinde hızlıca yürüyerek 15 dakika dolaşın.
58 Her zaman öncelik egzersizde olsun.

KUDURAN İŞTAH KONTROLÜ

59 Günü salata ile geçiştirin.
60 Etrafta hiç tatlı görmeden, tatlısız yaşamak mı istersiniz yoksa limitli olarak arada sırada yemeyi mi? ıkincisini seçmek daha mantıklı, zaten ikinciyi seçenler daha mutlu oluyorlarmış.
61 İki hafta tatlı yemeden dayanın ve bakın ne kadar inceleceksiniz.
62 Tatlı yiyecekseniz, mantıklı olun. Bir parça çikolata ya da 1 top dondurma ile yetinin.
63 Kalorisiz tatlılara alışın, şekersiz sakız çiğneyin. Yanınızda siyah üzüm, kuru kayısı bulundurun; birer avuç yiyeceksiniz ama.

KENDİMİ NASIL ZAPTEDECEĞıM?

64 Üç öğün mutlaka yenmeli. Gece acıkanlar, gündüz öğünlerini atlayanlardır çoklukla.
65 Akşam yemeğini masada, oturarak yiyin. Televizyon karşısında yemeğe veda edin.
66 Meyve çayı için, hem tok tutar hem de ağzınız meşgul olur.
67 Gece alışkanlılarınızı değiştirin. Zor ama yapacak bir şeyler bulun, kendinizi meşgul edin ama en iyisi erken yatın.

bilgilenme ve motive olma adına... üşenmedim hepsini okudum valla:)) size de tavsiye edrim.
40dklık spor yapıldı bu arada:)))

Son düzenleme:
form mısır patlağı ve limonatayı öğlen iç akşam acıkınca detoks çorbanı içersin.. çünkü akşam ne kadar az kalorili yiyecekler o kadar az kilo:)))
ama tabi sen bilirsin yinede.. çünkü gün içinde insanın durumu belli olmuyor.

limonata ligt 1 bardagı 2 kalori:)
dün gece cok acıktm 1 kase daha detoks corbası içtim.

günün özeti
Sabah
1 frappe

öğlen
1 tane meyveli soda

aksam
2 dilim karpuz

gece
1 bardak limonata
2 tane form sade saman gibi bisküvi

Günaydın kızlar,nasıl gidiyor ben haftasonu bayağı bir bozdum hatta öyle abarttımki bozmanın dibine vurdum ama bugün toparlanma günüdür ben gibi tüm diyeti bozmuş arkadaşalarım hepimizin gazası mübarek olsun...

Bu arada kenyalıkiraz ım bu hafta yarışıyodukya az kilo verene spor cezası verelim emii...

hepinize gunaydın canlarımm .....

canımm ben 2,5 kılo kadar verdım sanırım ama ınanmazsın hafta sonu oyle abarttımkı anlatılmaz yasanır cınsten... aynen dedıgın gıbı toparlanma gunudur bugun :34::34::34:

ben gunde 12 km yuruyom bacım zaten daha ne cezası kesıceksın bana :43::43::43::43:

bu arada yag karısımını sabah surdum streclendım geldımm ... aksamda aynısını yapıcem .... resmen strecı cıkarırken ıcınde kucuk bır gölet olusmustu :1::1:

bu hafta cok sıkı dıyetteyımmm kendı kendımı ot detoksu yapıcam kendım cıkardım belkımde vardır oyle bırsey bılemıomm ...

kahvaltı

9lu çay
sırkelı su
sımdıye kadarda 4 bardak su ıctım +3 ltreme baslıyorum

arada marul maydonozz ( bol ot )

öglen bol salata ( otlu )

ara marul maydonoz ( bol ot )

aksam bol salata ( otlu )

ve fnsh gun bıter ...

uyumadan 1 saat once yarım yaglı süt (buyk kola bardagıyla ) boyle gececek bu hafta aşırı ıstıkrarlı ve kararlyım

bugunum cok yogun gececek fırsat buldukca bakarım optümmmm hepınızı cenem dustu ayolll :54::54::54:

hepinize gunaydın canlarımm .....

canımm ben 2,5 kılo kadar verdım sanırım ama ınanmazsın hafta sonu oyle abarttımkı anlatılmaz yasanır cınsten... aynen dedıgın gıbı toparlanma gunudur bugun :34::34::34:

ben gunde 12 km yuruyom bacım zaten daha ne cezası kesıceksın bana :43::43::43::43:

bu arada yag karısımını sabah surdum streclendım geldımm ... aksamda aynısını yapıcem .... resmen strecı cıkarırken ıcınde kucuk bır gölet olusmustu :1::1:

bu hafta cok sıkı dıyetteyımmm kendı kendımı ot detoksu yapıcam kendım cıkardım belkımde vardır oyle bırsey bılemıomm ...

kahvaltı

9lu çay
sırkelı su
sımdıye kadarda 4 bardak su ıctım +3 ltreme baslıyorum

arada marul maydonozz ( bol ot )

öglen bol salata ( otlu )

ara marul maydonoz ( bol ot )

aksam bol salata ( otlu )

ve fnsh gun bıter ...

uyumadan 1 saat once yarım yaglı süt (buyk kola bardagıyla ) boyle gececek bu hafta aşırı ıstıkrarlı ve kararlyım

bugunum cok yogun gececek fırsat buldukca bakarım optümmmm hepınızı cenem dustu ayolll :54::54::54:

Günaydın bacım ben daha az veririrm muhtemelen cezayı ondan veriyorum çünkü hareketim öminimuma indi misafirim var spor yapamıyom :50::50::50:

Günaydın bacım ben daha az veririrm muhtemelen cezayı ondan veriyorum çünkü hareketim öminimuma indi misafirim var spor yapamıyom :50::50::50:

canımcımm hiçç üzülmeee kosturuyorsundur o bıle sporr sıkılma sen .....

bu surede sadece yedıklerıne dıkkat etmeye bak zaten kosusturman bıtınce tekrar sporunu yapıceksın :16::16:

yanas bakımm öpümm bi keremmm :54::54:

HAYDİ KIZLAR GİTSİN FAZLALIKLAR:8::21::24::10::32::51:
[TABLE="width: 500"]
[TR]
[TD]KULLANICI ADI
[/TD]
[TD]BAŞLANGIÇ KİLO
[/TD]
[TD]BOY
[/TD]
[TD]ŞUANKİ KİLO
[/TD]
[TD]VERİLEN KİLO
[/TD]
[TD]HEDEF KİLO
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]rüzgarözge
[/TD]
[TD]86.1
[/TD]
[TD]158
[/TD]
[TD]79,5
[/TD]
[TD]6,6
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nrhs
[/TD]
[TD]80.1
[/TD]
[TD]160
[/TD]
[TD]78,7
[/TD]
[TD]1,4
[/TD]
[TD]70
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ecetuba84
[/TD]
[TD]61,3
[/TD]
[TD]160
[/TD]
[TD]59,7
[/TD]
[TD]1,6
[/TD]
[TD]56
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sndz
[/TD]
[TD]62
[/TD]
[TD]163
[/TD]
[TD]56,9
[/TD]
[TD]5,1
[/TD]
[TD]52
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]nursehulya
[/TD]
[TD]81
[/TD]
[TD]160
[/TD]
[TD]66,3
[/TD]
[TD]14,7
[/TD]
[TD]63
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Farmela
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[TD]150
[/TD]
[TD]79,2
[/TD]
[TD]0,8
[/TD]
[TD]50
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]Merveduman
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]169
[/TD]
[TD]72
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]65
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]umit abla
[/TD]
[TD]84
[/TD]
[TD]165
[/TD]
[TD]73,9
[/TD]
[TD]10,1
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]cankek
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]165
[/TD]
[TD]73
[/TD]
[TD]2
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]seçil1525
[/TD]
[TD]80,9
[/TD]
[TD]158
[/TD]
[TD]75,8
[/TD]
[TD]5,1
[/TD]
[TD]53
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]esrammm00
[/TD]
[TD]107,8
[/TD]
[TD]167
[/TD]
[TD]100,8
[/TD]
[TD]7
[/TD]
[TD]100,8
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]zlmv
[/TD]
[TD]84,6
[/TD]
[TD]161
[/TD]
[TD]82,5
[/TD]
[TD]2,1
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]ilgin-59
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]162
[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]mevkys
[/TD]
[TD]100
[/TD]
[TD]166
[/TD]
[TD]99
[/TD]
[TD]1
[/TD]
[TD]58
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]banu_gul
[/TD]
[TD]105
[/TD]
[TD]170
[/TD]
[TD]105
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]80
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]herşey_mumkun
[/TD]
[TD]69,5
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]68,1
[/TD]
[TD]1,4
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]bujra
[/TD]
[TD]88
[/TD]
[TD]169
[/TD]
[TD]69
[/TD]
[TD]19
[/TD]
[TD]63
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]kenyalıkiraz
[/TD]
[TD]86
[/TD]
[TD]

[/TD]
[TD]78
[/TD]
[TD]8
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]aysekzly
[/TD]
[TD]87
[/TD]
[TD]164
[/TD]
[TD]75
[/TD]
[TD]12
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]su_sisesi
[/TD]
[TD]67
[/TD]
[TD]162
[/TD]
[TD]64,1
[/TD]
[TD]2,9
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]türklokumu
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]168
[/TD]
[TD]59
[/TD]
[TD]0
[/TD]
[TD]54
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]sukranunlu
[/TD]
[TD]67
[/TD]
[TD]160
[/TD]
[TD]62,4
[/TD]
[TD]4,6
[/TD]
[TD]55
[/TD]
[/TR]
[TR]
[TD]eddaxy
[/TD]
[TD]74
[/TD]
[TD]172[/TD]
[TD]71
[/TD]
[TD]3
[/TD]
[TD]60
[/TD]
[/TR]
[/TABLE]

evet canlarrr listeye eklenmek isteyen lütfen özelden mesaj atsın:34::34::34::8::10::32::21::46::51:

cuma günü tartılıyoruz

ARKADAŞLAR 2 HAFTA BİLDİRİMDE BULUNMAYINI LİSTEDEN SİLİNİR.
TATİLE GİDENLER YA DA GİREMEYECEK OLANLAR HABER VERİRSE KALIRLAR.

KIRMIZILAR BİLDİRİM YAPANLAR.

canımcımm hiçç üzülmeee kosturuyorsundur o bıle sporr sıkılma sen .....

bu surede sadece yedıklerıne dıkkat etmeye bak zaten kosusturman bıtınce tekrar sporunu yapıceksın :16::16:

yanas bakımm öpümm bi keremmm :54::54:

Teşekkür ederim bacım umarım öyledir pek giremiyom şimdi yemek yapmaya başlicam dikkat edicem :54::54::54:

Back
X