Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Günaydınnn :) Hadi yaw canlandıralım tekrardan şu topiğii. Bakın eylül geldi geçiyor bile. Ekime kasım derken koca bir yıl bitecek. Ben yeni yıla kilolu değil zayıf olarak girmek istiyorum. Siz istemiyor musunuz yoksaaa??:47:

walla canım bende yeni yıla yepyeni girmek istiyorum.

diğer arkadaşları bilmiyorum giren yok bu aralar.

ee neler yapıyorsun ?

walla canım bende yeni yıla yepyeni girmek istiyorum.

diğer arkadaşları bilmiyorum giren yok bu aralar.

ee neler yapıyorsun ?
Vala benim güzel gidiyor. Vücudum tam anlamıyla alıştı bu yeni beslenme düzenime. Tuvalet sorunumda kalmadı iştah sorunumda kalmadı kriz sorunumda kalmadı. Umarım böyle devam edebilirim. Ama tartılmıyorum. Bi süre tartılmayacağım. 100 200 gramla uğraşmak zihnimi yoruyor. Gidiyorsa komple gitsin. Sen neler yaptın bakalım? Bu arada ççoookk geçmiş olsun tekrardan

Vala benim güzel gidiyor. Vücudum tam anlamıyla alıştı bu yeni beslenme düzenime. Tuvalet sorunumda kalmadı iştah sorunumda kalmadı kriz sorunumda kalmadı. Umarım böyle devam edebilirim. Ama tartılmıyorum. Bi süre tartılmayacağım. 100 200 gramla uğraşmak zihnimi yoruyor. Gidiyorsa komple gitsin. Sen neler yaptın bakalım? Bu arada ççoookk geçmiş olsun tekrardan

teşekkür ederim canım.

ben 1 ay dikkat edemedim. ama artık tamam dedim.

ve silkelendim. şuan 80kg olmuşum. ama hızla diyete devam durmak yok :21:

teşekkür ederim canım.

ben 1 ay dikkat edemedim. ama artık tamam dedim.

ve silkelendim. şuan 80kg olmuşum. ama hızla diyete devam durmak yok :21:

Aman senin keyfi bir şey değildi zaten canım eminim çok daha iyi şekilde döneceksin sahalara :52:

slm kızlar ben geldim gerçi yüzüm yok ama özge gel dedi geldim işte...
neden mi yüzüm yok acayip kilo aldım ve tekrar 78 oldum :(

slm kızlar ben geldim gerçi yüzüm yok ama özge gel dedi geldim işte...
neden mi yüzüm yok acayip kilo aldım ve tekrar 78 oldum :(

olsun canım zararın neresinden dönsek kardır.

o zaman silkeleniyoruz ve hep birlikte yarından itibaren yeniden başlıyoruz :34:

evet canım.

sen nasıl bir porgram uyguluyorsun şuanda ?

Sabah güzel bir kahvaltı yapıyorumm. Canım ne çekerse onu yiyorum ama kızartma ve hamur işi yemek yok. öğlen yoğurt yiyorum sebze yemeği yiyorum bir tabak, ara öğünde ya bi çerez ya da bi meyve yiyorum. Akşam sadece haşlanmış tavuklu salata yiyorum. Haftada 1 gün balık 1 günde ton balığı yeme hakkım var ama onun dışında akşam yemeği yemiyorum. Salatam sınırsız. Kocaaa bi kasem var. Ona; domates, marul, maydanoz, soğan, salatalık vb. salata malzemelerini karıştırıp didilmiş tavuk gögsünüde katıp yiyorum. Çok az zeytin yağı ve bolca limon. Hergün 2.5 ltre su ve 2 fincan yeşil çay :52:

tamam canım yarın başlıyoruz.............oleyyyyyyy

Sabah güzel bir kahvaltı yapıyorumm. Canım ne çekerse onu yiyorum ama kızartma ve hamur işi yemek yok. öğlen yoğurt yiyorum sebze yemeği yiyorum bir tabak, ara öğünde ya bi çerez ya da bi meyve yiyorum. Akşam sadece haşlanmış tavuklu salata yiyorum. Haftada 1 gün balık 1 günde ton balığı yeme hakkım var ama onun dışında akşam yemeği yemiyorum. Salatam sınırsız. Kocaaa bi kasem var. Ona; domates, marul, maydanoz, soğan, salatalık vb. salata malzemelerini karıştırıp didilmiş tavuk gögsünüde katıp yiyorum. Çok az zeytin yağı ve bolca limon. Hergün 2.5 ltre su ve 2 fincan yeşil çay :52:

kızlar yarından itibaren yeniden hırslı bir şekilde burada olalım ve cuma günü yepyeni listemizle dönüyoruz.

bende 01.01.2014 sabahı aynada çok seksi ve süper bi hatun görmek istiyorum ;)

harikasin canim cok guzel devam et bende bayag bosladim yeniden tutunalim diyete:16:

:8::8::8::8::8:

o zaman hepimiz bir yarış içinde yarından itibaren hızla başlıyoruz arkadaşlar hayırlı uğurlu olsun :21:

Kızlar ne güzel topiğimiz aktifleşmiş yine. Çoğu zman bakıyorum kimsecikler yok. Hasta oldum, iyileşip döndüm. paylaşımlarınız artmış.
Keyifler nasıl kızlar?

Ha şöyleee. Siteye girdiğimde 2. 3. sayfalarda bulmak istemiyorum topiği. Herkeşler girince en üstte hep aktif görmeli bizim sayfamızı. Demeli 'aaaa ne güzel kilo veriyor buranın takipçileriii ' :52:

Back
X