Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
Cankek ben 1.74 boyunda 94 kiloyum evliyim 22 yaşındaydım 11 ay once dogum yaptim bi kizim var ismim melek bursada yaşıyorum ideal kiloya ulasmam lazim hirs yaptim artık cevremin laflarindan sıkıldım hayalim 70 ama kendime iki ay 3 ay demiyorum bu kiloya gelene kadar diyetteyim :14:

bir haftadır diyette olduğunu yazmışsın canım neler yaptın fark ettimi

bu arada ben 27 yaşındayım melekcim 1 yıllık evliyim.hiçbizaman zayıf olmadım hep 65 -70 arasında gezdim. en zayıfım dediğim halim 65 di...evlendiğimde de bu kilodaydım işte. bir yılda aldım bu kiloları ,,,,
eşimde diyet yaptı o çok güzel verdi ama ben veremedim.yap boza döndü benim diyet serüvenim.bu sefer son kez başladım bakalım görcez...

Tanistigimiza sevindim canim sen yine zayif sayilirsin ya insallah beraber vericez ben ev hanimiyim evdeyim yani bugün akşam yemeği yemicem mandalina yeşil cay sadece sen nasil yapiyosn

bir haftadır diyette olduğunu yazmışsın canım neler yaptın fark ettimi
Valla canim elimdeki tarti bozuldu en son esm bugn getircek yenisini benim fark ettigim sadece midem Karnım çekildi oda neden anca bosaltim sistemi boşaldı iste bundan sonrasi heralde kilo vermek olacaj bilmiyorum yılbaşına kadar iyi görünmek istiyorum ♥♥♥

Ama varya cankek ne kadar sevindigimi anlatamam iyiki üye olmusum buraya bi arkadas bulmayi cok istiyodm bu konuda destekci kilo verdigim zamanki halimi görmek icin sabirsizlaniyorum :D :D :D :D:16:

Valla canim elimdeki tarti bozuldu en son esm bugn getircek yenisini benim fark ettigim sadece midem Karnım çekildi oda neden anca bosaltim sistemi boşaldı iste bundan sonrasi heralde kilo vermek olacaj bilmiyorum yılbaşına kadar iyi görünmek istiyorum ♥♥♥

VERCEZ GÜLÜM BU KİLOLARI YETER Kİ İNAN
benim kabızlık sorunum var yüzden keten tohumu aldım dün .bakalım faydası olcakmı. hem zayıflamaya da yardımcıymış.
ben neler yapıyorum.yediklerimi buraya yazıyorum zaten .sen de yaz hem birbirimizi gaza getiririz.

yılbaşında bende fark olsun istiyorum canım.yeni giysiler almak istiyorum.
bu aralar hiçbi giydiğim yakışmıyor.eşim de fark etti.o zayıflıyo ben alıyom.
ama artık dünden beri kendimi frenledim.

eşim bu kiloyla hamile kalmamı istemiyor.gerçi bende istemiyom.
yılbaşına kadar 65 ama aslında hedefim 60 kiloya düşmek.çünkü boyum 1,65

bu cuma başlamış olalım bu kilolarla haftaya cuma sabah tartılalım

YAŞ KİLO BOY HEDEF
Cankek 27 76 1,65 60
Maverasul 22 94 1,74 70

günaydınlarrr......
yine işe geç kaldım elimde bi dilim ekmek peynir yiyorum.
dün market alışverişi yaptım.light ürünler, sebzeler,yeşilllikler..
ama bugün doğum tebriğine gitcem..inşallah ikram yapmazlar.tatlı olursa yemeden duramam

günaydınlarrr......
yine işe geç kaldım elimde bi dilim ekmek peynir yiyorum.
dün market alışverişi yaptım.light ürünler, sebzeler,yeşilllikler..
ama bugün doğum tebriğine gitcem..inşallah ikram yapmazlar.tatlı olursa yemeden duramam

Günaydın bende şimdi yarım dilim kepek ekmegi biraz salatalık yedim yesil cay icicem
Tatlı ikram olursa yerken iyice öğüt tamamen cigne ve uzun sürede tut hazmi daha çabuk olacaktır canım

Back
X