Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
sabah :1 kase nesfit - 2 bardak su
ara : şekersiz çay -dankek (canım çekti de)
ara :yeşil çay
öğle :yayla çorbası - salata - bi parça tavuk- biraz bulgur pilavı

bugün zor bi gün oluyo acıkıyorum sanki.
canım çok kısır çekti .eve gidince yapacağım ama bulgur az yeşillik çok olacak....
cuma günü 74 olmak istiyorum.çünkü kabızlık sorunumu bu ara çözdüm gibi.

moralim bozuldu ya
iş arkadaşım çok kilolusun artık dur de kendine tatlıdan vazgeç dedi.....
aslında haklı ama bide ben yapabilsem.tatlı yemeden bir günüm geçmiyor.
nasıl frenlicem ben kendimi

Bende sabah bi kase nesfit ve yesil cay ictim 2 kilo vermisim :D cok mutluyum ama acliktan geberiyorum oglen hic bisey yiyemedim davetteydim ama aksam bi tabak dolusu salata yedim sadece limonlu hala açım bu aksamida gecirirsem alisicam gibi :)

Bende sabah bi kase nesfit ve yesil cay ictim 2 kilo vermisim :D cok mutluyum ama acliktan geberiyorum oglen hic bisey yiyemedim davetteydim ama aksam bi tabak dolusu salata yedim sadece limonlu hala açım bu aksamida gecirirsem alisicam gibi :)

oooo süpermiş ya 2 kilo vermişsin.ama çok aç da bırakma kendini.sonra vücut direnişe geçiyor.bence aralarda meyve,fındık ,badem,kuru kayısı ya da form bisküvi falan ye .hem böylece metabolizma hızlı çalışmaya devam eder...ben öyle yapıyorum.evden yanıma alıyorum erzaklarımı gün içinde atıştırıyorum.bazen meyve bazen badem...
malum tatlıya olan düşkünlüğüm.o yüzden canım tatlı istediğinde kuru incir,kayısı,üzüm falan hangisi varsa atıyom ağzıma...

günaydınlarr..
dün kısırımı yaptım bi tabak yedim yanında yoğurt
bide eşim için muzlu puding yapmıştım.o yerken dayanamadım.küçük bi kase de puding yedim.:(
biberiye çayı içtim.
bu sabah:2 bardak su ile güne başladım.
1 dilim kepek ekmeği -biraz örgü peyniri-bitki çayı-2 kuru incir-3 badem -3 fındık

bu saate kadar saat başı bişeyler atıştırdım.
şekersiz çay
1 kuru kayısı
bikaç fındık badem
biraz kuru üzüm
yeşil çay

oooo süpermiş ya 2 kilo vermişsin.ama çok aç da bırakma kendini.sonra vücut direnişe geçiyor.bence aralarda meyve,fındık ,badem,kuru kayısı ya da form bisküvi falan ye .hem böylece metabolizma hızlı çalışmaya devam eder...ben öyle yapıyorum.evden yanıma alıyorum erzaklarımı gün içinde atıştırıyorum.bazen meyve bazen badem...
malum tatlıya olan düşkünlüğüm.o yüzden canım tatlı istediğinde kuru incir,kayısı,üzüm falan hangisi varsa atıyom ağzıma...

Ay sagol canım yaa vericez bu kilolari. Kuru kayısı badem filan almam lazım o zaman yeşil Çayda alicam çarşıya bi isim düşmüyor ki:D senin nasıl gidiyor diyet

Ay sagol canım yaa vericez bu kilolari. Kuru kayısı badem filan almam lazım o zaman yeşil Çayda alicam çarşıya bi isim düşmüyor ki:D senin nasıl gidiyor diyet

valla yapmaya çalışıyom diyelim güzelim.
iş çıkışı kıyafet bakmaya gitcem bakalım popişe göre pantolon bulabilcekmiyim

günaydınlar
dün iş yoğunluğundan yazamadım.ama çok fazla da abartmadım yediklerimi.
güne yağmurla başladım.çok güzeldi.
adet de olmadım bi şişlik var bende anlatamam,bugün etek giydim göbek ooooppp çıktı :)

Ben Bugün sabah simit yedim maalesef ama aksama kadar bise yemedim cay ictim kivi filan meyve yedim tartildim ve toplamda 3 kilo verdim 2 haftada neden böyle agir ilerliyo bilmiyorum ama bunada şükür kendime güveniyorum :)

selam bayanlar. biri fazlalık ve kioo verme mi dedi :50:

benimde 77 vermem gereken 13 kilocuk nasıl veriyorsunuzkii siz:31:

selam bayanlar. biri fazlalık ve kioo verme mi dedi :50:

benimde 77 vermem gereken 13 kilocuk nasıl veriyorsunuzkii siz:31:

slm canım benimde hedefim hemen hemen senle aynı.herşeyi bilip de uygulayamamak ne kadar kötü ya.sinir oluyorum.neler yapmam neler yapmamam gerektiğini biliyorum .ama iki üç gün sonra yine başa dönüyorum bu 75 -76 kilo üzerime oturdu sanki .....
hafta sonu pantolon aldık eşimle deneme kabininden çıktım nasıl dedim.sınırdasın. 1 kilo alsan bu sana olmaz dedi..uuufffff

Back
X