Yeni Bir Ben Yaratmak İçin Fazlalıklara Elveda :D

nasıl kilo veriyorsunuz

• Ankete Katılan
    21
günaydınlarrrrrrrrr
akşam spor olarak banyoyu temizledim.napayım hareket bari olsun dedim.yatmadan öncede 50 mekik çektim.
sabah işe gelirken bir dilim çavdar ekmeği arasına peynir koydum onu yedim.
6-7 adet de kuru üzüm attım ağzıma...

slm canım benimde hedefim hemen hemen senle aynı.herşeyi bilip de uygulayamamak ne kadar kötü ya.sinir oluyorum.neler yapmam neler yapmamam gerektiğini biliyorum .ama iki üç gün sonra yine başa dönüyorum bu 75 -76 kilo üzerime oturdu sanki .....
hafta sonu pantolon aldık eşimle deneme kabininden çıktım nasıl dedim.sınırdasın. 1 kilo alsan bu sana olmaz dedi..uuufffff

benimde üzerime yapıştı maalesef bu kilo. ben 85lerden düştüm ama neredeyse 8 ay oldu aynı kilodayım hep. ve sürekli harket halindeyim, dans kursuna gidiyorum, hakloyunları yapıyorum, akşam evde egzersiz yapıyorum ama gram eksilmiyorum hatta dün akşam salsa kursundaydım ama 1 kilo alıp dönmüşüm. anlamadım ben bu işi...

günaydınlarrrrrrrrr
akşam spor olarak banyoyu temizledim.napayım hareket bari olsun dedim.yatmadan öncede 50 mekik çektim.
sabah işe gelirken bir dilim çavdar ekmeği arasına peynir koydum onu yedim.
6-7 adet de kuru üzüm attım ağzıma...

günaydın. bende dün akşam salsa gecesine gittim. yaklaşık 15-20 dk dans edip yarım bira ve 1 adette midye dolma yedim. sabah 1 kase çikolatalı spcial k yedim ve şimdide şekersiz nescafe içiyorum...

benimde üzerime yapıştı maalesef bu kilo. ben 85lerden düştüm ama neredeyse 8 ay oldu aynı kilodayım hep. ve sürekli harket halindeyim, dans kursuna gidiyorum, hakloyunları yapıyorum, akşam evde egzersiz yapıyorum ama gram eksilmiyorum hatta dün akşam salsa kursundaydım ama 1 kilo alıp dönmüşüm. anlamadım ben bu işi...

ne güzel aktifsin canım ya .bende tam tersi hiç hareketim yok...
boyun kaç gülüm bence sıkılaşmışsındır.....

ne güzel aktifsin canım ya .bende tam tersi hiç hareketim yok...
boyun kaç gülüm bence sıkılaşmışsındır.....

boy 1.65 zaten etim hep sıkı benm zaten görenler kiloma 65 maks 70 diyor kilomuda ya göstermiyorum yada saklıyorum. yada onlar anlamıyor pek dermişim :1::1:
sıkılaşıyorum ama neye yarar kilo veremdikten sonra ki :31: istanbuldaysan sendie alalım dans kursuna eşinle beraber gelirsin. gerçi evkli bayan için zaten zaman sıkıntısı var ama yinede teklifimi edeyim ben :64:

boy 1.65 zaten etim hep sıkı benm zaten görenler kiloma 65 maks 70 diyor kilomuda ya göstermiyorum yada saklıyorum. yada onlar anlamıyor pek dermişim :1::1:
sıkılaşıyorum ama neye yarar kilo veremdikten sonra ki :31: istanbuldaysan sendie alalım dans kursuna eşinle beraber gelirsin. gerçi evkli bayan için zaten zaman sıkıntısı var ama yinede teklifimi edeyim ben :64:

sağol gülüm de ben aydındayım.dediğn gibi çalışınca bide evli olunca zaman yetmiyo hiçbişeye.

sağol gülüm de ben aydındayım.dediğn gibi çalışınca bide evli olunca zaman yetmiyo hiçbişeye.

oh sen mis gibi zeybek yaparsın zaten kursa ne hacet :)
anlıyorum canım seni umarım verirsin bir an önce hamilelik düşünüyorsan öncesinde bi rahatlamış olursun.

günaydınlarrr
güzel bayanlar nasılsınız bakalım.benim pek keyfim yok adet oldum ayrıca midemi üşütmüşüm ...
diyet gelince başladık bakalım durum ciddi işin ucunda iddia var

Ayy bugün yazamadım misafirler vardı tatlılar salatalar poğaça börek sarma tabi yemedim toplam 3 haftada verdim 5 kilo ama bakalım ne kadar sürecek. . Cankek sen kafaya koy yeter ki verirsin hiç kafana takma Cabin bebim :) selamlarrr

Ayy bugün yazamadım misafirler vardı tatlılar salatalar poğaça börek sarma tabi yemedim toplam 3 haftada verdim 5 kilo ama bakalım ne kadar sürecek. . Cankek sen kafaya koy yeter ki verirsin hiç kafana takma Cabin bebim :) selamlarrr

sağol gülüm sen nasıl verdin ya ...
benimde bugün misafirlerim gelcek.yarın da annemin gününe gitcem bakalım Allah yardımcım olsun

süpersin nekadar sürede gitmiş oldu bu 5 kilo şimdi.
bende arkadaşınla iddiaya girdim yılbaşına kadar 5 kilo hedef.45 günüm var vermem lazımmmmmmmmm

selam canım bu topiğe takılırdım ben eskiden. şimdi çocuklardan giremiyorum. bi bakim dedim. yazını gördüm. 45 günde 5 kilo mu..... ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim bir zamanlar. verirsin yani sık dişini, yap diyetini, aksatma sporunu bitti gitti...
soracak olursan ve nasıl verdin o kiloyu o kadar kısa sürede dersen:
sabahları sağlam kahvaltı yaptım. böyle yumurtalı reçelli falan. almam gereken tüm protein, vitamin, kalsiyum, magnezyum ne varsa artık:)
öğlen kepek bisküvi, salata tarzı şeyler..
ara öğün meyve
akşam bildiğin o iğrenç sebze haşlama, bol salata...
akşamdan sonra öldürsen sudan başka bişey koymadım ağzıma...
ve bol spor tabi.. mekik özellikle.. benim göbek ve yan bellerde vardı kilo... veeeee 2 haftanın sonunda gözüne inanamamıştı millet..
sende yediğin içtiğin şeylerin kalorisine dikkat et, yeter...

selam canım bu topiğe takılırdım ben eskiden. şimdi çocuklardan giremiyorum. bi bakim dedim. yazını gördüm. 45 günde 5 kilo mu..... ben 2 haftada tam 10 kilo vermiştim bir zamanlar. verirsin yani sık dişini, yap diyetini, aksatma sporunu bitti gitti...
soracak olursan ve nasıl verdin o kiloyu o kadar kısa sürede dersen:
sabahları sağlam kahvaltı yaptım. böyle yumurtalı reçelli falan. almam gereken tüm protein, vitamin, kalsiyum, magnezyum ne varsa artık:)
öğlen kepek bisküvi, salata tarzı şeyler..
ara öğün meyve
akşam bildiğin o iğrenç sebze haşlama, bol salata...
akşamdan sonra öldürsen sudan başka bişey koymadım ağzıma...
ve bol spor tabi.. mekik özellikle.. benim göbek ve yan bellerde vardı kilo... veeeee 2 haftanın sonunda gözüne inanamamıştı millet..
sende yediğin içtiğin şeylerin kalorisine dikkat et, yeter...

sağol canım ama çok dikkat edemediğim için kendime güvenemiyorum.mekik çekmeye başladım.2 haftada 10 kilo ne güzel ya....keşke bende verebilsem.aslında hamile kalmak istiyom artık onun için yaklaşık 14 kilo vermem lazım

Merhaba kızlar ben geldimm verdiğim 5 kilodab birini geri almışım moralim bozuldu ama pes etmek yok fit olana kadarr tekrar başlıyoruz devam ediyorum diyete disimi sikcam hiç bişey yemicem subatta annemler ankaradan ziyarete gelecekler en azindan 10 kilo vermem lazım en büyük destekcim bu forum sayfası hepinize selamlar :)

sağol canım ama çok dikkat edemediğim için kendime güvenemiyorum.mekik çekmeye başladım.2 haftada 10 kilo ne güzel ya....keşke bende verebilsem.aslında hamile kalmak istiyom artık onun için yaklaşık 14 kilo vermem lazım

bak bebek gibi çok güzel bir nedenin de var kiloları vermek için.. verirsin inşallah.. ben yine bir iddia üzerine 10 günde 5 kilo vermeye çalışacam. başaracam ama inşallah yani.. bugün başladım bakalım kolay gelsin hepimize....

bak bebek gibi çok güzel bir nedenin de var kiloları vermek için.. verirsin inşallah.. ben yine bir iddia üzerine 10 günde 5 kilo vermeye çalışacam. başaracam ama inşallah yani.. bugün başladım bakalım kolay gelsin hepimize....

hadi bakalım kolay gelsin dün iş yeri hekimimizle görüştüm boyuma göre rahat bi hamilelik geçirmek istiyorsan 60 kilo ideal olanın dedi.yani şu an 76 olduğuma göre vermem gereken kilo sayısı 14 den 16 ya çıktı.amaninnnnnn

günaydın güzeller...
sabah limanlu ılık suyumu içtim.
bi kase nesfit yedim ve güne başladım .işe daldım ara öğün yapmadım ama 2 bardak şekersiz çay içtim.
dün akşam eşimle yürüyüşe çıktık.artık o da bana destek oluyor .işin ucunda bebek sahibi olmak var....45 dak.yürüdük.bugün sabahta 50 mekik çektim..

Back
X