Yeni bir BENN :)

kızlar bugün berbat bir gün yaşadım yaa:olamaz:sobalı evde oturuyoruz biz soba duman çıkardı baca tıkanmış meğer görseniz evi duman bastı oğlanı bırakacak yer bulamadım bir ara çocuğum zehirlenecekti nerdeyse:KK51:yarın dünya kadar işim varrr kiracı olmakkkk berbatttttttttt bişey yaa:KK43:sinirimden oturup ağladım yaa.

kızlar bugün berbat bir gün yaşadım yaa:olamaz:sobalı evde oturuyoruz biz soba duman çıkardı baca tıkanmış meğer görseniz evi duman bastı oğlanı bırakacak yer bulamadım bir ara çocuğum zehirlenecekti nerdeyse:KK51:yarın dünya kadar işim varrr kiracı olmakkkk berbatttttttttt bişey yaa:KK43:sinirimden oturup ağladım yaa.

Ay canim Allah korusun cok dikkat et.
Kiraci olmaktan ben de befret ediyorum ama sartlar iste napalim.

Hosgeldın canım

Çok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

Menu verıyım

Sabah yok

Oglen 2 sahan yumurta.1 ,5 dılım cavdar ekmegı

Sade türk kahvesı

Aksam 1 kase balkabagı corbası,1 dılım cavdar

Su 1,5

Kizlar menuler guzel. Asyacim gecmis olsun cok uzuldum.
Bugun biraz rahatsizim gun boyu toplam yarim portakal bitane de ayva yedim.. Su da 3,bardak.
Corba nane limonda icmeye calisicam ama midem hic bisey almiyo :KK43:

Sağolun kızlar forumada giremedim :( yarın tarti gunu yuzumuz gulsun insallah.

Sağolun kızlar forumada giremedim :( yarın tarti gunu yuzumuz gulsun insallah.

Hosgeldın canım

Çok gecmıs olsun canım dıkkat et kendıne

Menu verıyım

Sabah yok

Oglen 2 sahan yumurta.1 ,5 dılım cavdar ekmegı

Sade türk kahvesı

Aksam 1 kase balkabagı corbası,1 dılım cavdar

Su 1,5
Özlem çok sıkı geliyorsun :KK49:

Bu arada g. Olsun dikkat edin ya soba bela bise allah bidaha gostermesin

Bu arada g. Olsun dikkat edin ya soba bela bise allah bidaha gostermesin
Sağol canım evet ya o duman mahvetti beni. Tamam canım geldikten sonra katil.bende çok takıntı yaptım canım ya Yeni doğum yaptım ama kendimi böyle görmeye tahammulum yok inanki.

Iyı aksamlar menu verıyım :)

Sabah yok

Oglen 2 sahan yumurta.1 dilim çavdar ekmegi

Sade turk kahvesı 1 tane eti cin

Aksam 18:30 1 kase balkabagı corbası,1 tabak susuz sulu kofte (5 tane cevızden kucuk ,3 cevız kadar patates) 1 dılım çavdar.1 buyuk bardak ayran

Su 1,5

Back
X