Yeni bir BENN :)

Hayirlisi husnacim uzuldum ama.

Tatil bitsin katilcam bendevyarisiriz yine biseler yapmaliyuz

Selam kizlar. Asyacim çok geçmiş olsun Hüsna bende Feyza hatirliyosan :) canım çok üzüldüm umarım halledebilceginiz geçici bi sorundur.
Emel seviliyosunn.
Hep beraber zayiflicaz tabiki özlem de gelir hem buralarda zaten. Hadi menu vakti kızlar

Sabah
Sucuklu yumurta 4 tane sucukundan yedim
Peynir
Zeytin
Recel
Oglen
Çekirdek kahve bitki çayı
Aksam7
Balık emeksiz yedim
Sonra da sınavdan gecme haberimi kutladık azıcık
Bi tane halley
Uc bestane cips
Bitane de form varya mısır patlagi pirinc patlagi ondan
Cay bussuru
Su 1,5

Selam kizlar. Asyacim çok geçmiş olsun Hüsna bende Feyza hatirliyosan :) canım çok üzüldüm umarım halledebilceginiz geçici bi sorundur.
Emel seviliyosunn.
Hep beraber zayiflicaz tabiki özlem de gelir hem buralarda zaten. Hadi menu vakti kızlar

Sabah
Sucuklu yumurta 4 tane sucukundan yedim
Peynir
Zeytin
Recel
Oglen
Çekirdek kahve bitki çayı
Aksam7
Balık emeksiz yedim
Sonra da sınavdan gecme haberimi kutladık azıcık
Bi tane halley
Uc bestane cips
Bitane de form varya mısır patlagi pirinc patlagi ondan
Cay bussuru
Su 1,5
Şeyy böyle damdan düşer gibi geldim ama halley cips o mısır patlakları çok kilo yapar. Paket gıdalar yerine tarçınlı süt içebilirsiniz. Yeşil çay da güzel olur. Fikir tabii ki benim ki..

Şeyy böyle damdan düşer gibi geldim ama halley cips o mısır patlakları çok kilo yapar. Paket gıdalar yerine tarçınlı süt içebilirsiniz. Yeşil çay da güzel olur. Fikir tabii ki benim ki..

Yoo çok haklısın. Çok korktuğum bi sınavım vardı ondan geçince kutlama yaptık azar azar yedim zaten. Sonrasnda da bi buçuk saat yürüyüş yaptım

Yoo çok haklısın. Çok korktuğum bi sınavım vardı ondan geçince kutlama yaptık azar azar yedim zaten. Sonrasnda da bi buçuk saat yürüyüş yaptım
A iyi o zaman söylerken birazcık çekindim aslında öylesine okuyordum burası gözüme çarptı öyle birden yazdım sonra da kırmaktan korktum. Yürümek yakmıştır onları. Of bi verebilsem ben de şu kiloları ne güzel olacak. Diyet değil de spor sıkıntı bende. Eşim hep evde desem yeri o jillian michaels videoları var ya o hareketleri yapmaya başladığım an o da gülmeye başlıyor yürüme bandını da ben sevmiyorum sıkıntı geliyor :D onun tepesinde duruş rekorum en çok 50 dakika. 59 ile evlendim 68 e çıktım nasıl oldu hiç anlamadım. Oradan 65 e cuma yarışması yardımıyla da 62 ye indim. Bakalım bu hafta ne kadar vereceğim. Bu kez sporu da yanına tam destekçi olarak koydum. Koşuyorum, leslie, jillian, squat, yürüyüş falan yapıyorum toplam 2,5 saat. Bu yeterli gelir değil mi hedef başlangıç olarak 55 idi ama 52 de olsam olur yani. Veririm değil mi? Bi de benim üstüm ince altım kalın. Basen ve bacak bölgesi bu sporlar ile incelir mi?

A iyi o zaman söylerken birazcık çekindim aslında öylesine okuyordum burası gözüme çarptı öyle birden yazdım sonra da kırmaktan korktum. Yürümek yakmıştır onları. Of bi verebilsem ben de şu kiloları ne güzel olacak. Diyet değil de spor sıkıntı bende. Eşim hep evde desem yeri o jillian michaels videoları var ya o hareketleri yapmaya başladığım an o da gülmeye başlıyor yürüme bandını da ben sevmiyorum sıkıntı geliyor :KK70: onun tepesinde duruş rekorum en çok 50 dakika. 59 ile evlendim 68 e çıktım nasıl oldu hiç anlamadım. Oradan 65 e cuma yarışması yardımıyla da 62 ye indim. Bakalım bu hafta ne kadar vereceğim. Bu kez sporu da yanına tam destekçi olarak koydum. Koşuyorum, leslie, jillian, squat, yürüyüş falan yapıyorum toplam 2,5 saat. Bu yeterli gelir değil mi hedef başlangıç olarak 55 idi ama 52 de olsam olur yani. Veririm değil mi? Bi de benim üstüm ince altım kalın. Basen ve bacak bölgesi bu sporlar ile incelir mi?

Cekinicek hiç bişey yok canım :) valla hepimizin derdi aynı ne yazıkki
Gercekten emek verince biraz sabredince olmucak hiç bişey yok. Olur tabi

Merhaba kizlar Nasılsıniz? Bugün menum iyi şükür sıkıya almak lazım ya yoksa daha mutsuz oluyorum siz napiyorsunuz?daha aktif olalimki motive olalım ben oglus tan fırsat bulunca hemen giriyorum foruma.

İyiyiz sen napıosun
29 ocak pazar
Kahvaltı 08:30
2 kutu activia kayısılı
Öğle 12:05 (aslında bu kahvaltı sabahki yoğurtları sabah uyanır uyanmaz yedim)
Yarım dilim cheddar peyniri
5 adet burgu peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet premium çok tahıllı
Akşam
Saat yediyi geçmiorum zaten
Kuru fasülye yicem o zamana kadar bi ara yapıcam
Ekstralar ise
Yatmaya yakın kürümü hep yapıom
Yeşil çayın birini içtim biri kaldı
Suyu 15-20 yapıcam
Tarçınlı süt belki
25 dakika bacak hareketleri yaptım
24 dakıka evi süpürdüm topladım
Akşam sekizden sonra 10-15 dakika yüksek tempolu dans edicem

İyiyiz sen napıosun
29 ocak pazar
Kahvaltı 08:30
2 kutu activia kayısılı
Öğle 12:05 (aslında bu kahvaltı sabahki yoğurtları sabah uyanır uyanmaz yedim)
Yarım dilim cheddar peyniri
5 adet burgu peynir
1 adet haşlanmış yumurta
1 adet premium çok tahıllı
Akşam
Saat yediyi geçmiorum zaten
Kuru fasülye yicem o zamana kadar bi ara yapıcam
Ekstralar ise
Yatmaya yakın kürümü hep yapıom
Yeşil çayın birini içtim biri kaldı
Suyu 15-20 yapıcam
Tarçınlı süt belki
25 dakika bacak hareketleri yaptım
24 dakıka evi süpürdüm topladım
Akşam sekizden sonra 10-15 dakika yüksek tempolu dans edicem
Kuzucum beni hiç yatirmadi oluyorum yorgunluktan :( menun iyi dans etmende motive eder seni.menu vermeye bende başlıcam abuksubuk beslendigim için menu vermeye yüzüm yoktu

Kuzucum beni hiç yatirmadi oluyorum yorgunluktan :KK43: menun iyi dans etmende motive eder seni.menu vermeye bende başlıcam abuksubuk beslendigim için menu vermeye yüzüm yoktu
Anlıom seni hiç kolay diil benim iki günüm kaldı iddama bu kadar sıkı yapmıcam asla ‍♂️ iki günde 700 gram vermem şart

Back
X