Yeni bir BENN :)

Bıktırmıyorum inşallah sizleri
Zaman sınırlamam olduğu için telaşlıyım
Yoksa hiç de acelesi yok benim bir kilo vermemin bile....
Şu 400 gramı yarın sabah tartıda vermiş olduğumu görmek istiyorum
Bugün pirinç lapası dışında bişey yemedim
14 dakika tempolu yürüdüm iş çıkışı
Dansımı da yapıcam bi iki saat sonra.... su içmeyi bıraktığım için geceye doğru zayıfladığını görebilirim inşallah

Günaydın arkadaşlar tartı gününün ilk kilosunu bildiriyorum
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu :KK71::KK71::KK71::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:

Günaydın arkadaşlar tartı gününün ilk kilosunu bildiriyorum
63.100 iddiayı da kazandım çok şükür 200 gram da fazla verdim o kadar mutluyum ki darısı tüm isteyenlerinbaşına,.. hayırlısıyla tabi ki...
Veeeeee işte buuu :KK71::KK71::KK71::sampiyon::sampiyon::sampiyon::sampiyon:
Tebrikler canım

Dün erkenden uyudum yazamadım
08:10 kahvaltı
iki kutu activia orman meyveli 205
13:00 öğle
Bir dilim cheddar peyniri 161
2 dilim premium çok tahıllı 144
1 kutu ton balığı marul ile 135 (biraz süzdüm)
1 muz 73
18:10 akşam
5 kaşık ev yoğurdu 64
3 dilim çok tahıllı 216
Ton balığı 135
1 orta boy patates 70
1 cheddar 161
2 muz 146
Ekstra yok toplam 1.510 calori

ben de şubatta aşılama yaptıracağım rejim verdi doktor bana bugün 4. günüm verdiğim kilo 2

Kızlar giremedim nete ölüyorum resmen 3 serum yedim yerli yataklı yatıyorum

ÇOK GEÇMİŞ OLSUN CANIM ...
BEN DE AŞILAMA OLACAĞIM DİYETTEYİM ŞİMDİ 5 GÜN OLDU 2.5 KİLO VERDM
büyük ihtimal ödem atmışşın gülüm devam et aynı şekilde kilo vermek gerçekten işe yarıyor senin için dua edicem inşallah olumlu sonuç alırsın yavrun tutunur sana:KK200:

Kızlar Neredesiniz?ben 2 gündür a sildim diyete yarın menu de vericem siz ne durumdasiniz

Gunaydin asyacim sen yoksun kuzum.

Hayirdir insallah?
eşimle sıkıntımız oldu bir süre o yüzden konsantre olamicağım için diyete girmedim ama şimdi iyiyim şükür bir diş yine tuttu beni yemekte kırıldı dün:KK51:onun dışında iyiym.sen nasılsın hadi başlayalım artık şurda bişey kalmadı yaza:KK76:

Amann asya bu hafta suoerdi menulerim +1 cikti hic modum da kalmadi yaa
Yaa öyle deme.neyse şimdi başla.olacak Allahın izniyle. Ben 2 gündür süper yalnız spor yok oda olacak insallah.kız millet diyette hep yaz geliyor :KK49:

Bende asyaysam eğer 55 kiloya inmezsem bela okumak istemiyorum Allah beni bildiği gibi yapsın.eşim sanki suzulmusmusun sen dedi diyete başladım dedim dalga geçer gibi baktı lafın niye öyle baktın hamilelik öncesi ne kadar kiLo vermiştim dedim lafın gelişi sonra çok konuşma 55 evet kadar inerim dedim gülerek yaaa bir kahkaha attı varya neye ugradigimi şaşırdım gözlerim doldu anlamamak için zor tuttum kendimi yer yarilsin da içine girim dedim.oyle zoruma gitti ki 60 ti hedefim 55 e kadar vericem.Ahtim olsun vericem.misafirliğe gittim yaspasta börekler falan elimi surmedim.Eylül'ün 1 ine 55 le giricem dedim 2 ay da benden sana ama veremezsin dedi bide kütük yA

Back
X